Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Mikrofonstativ

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Hamilton

Hamilton KB240M Mikrofonstativ E-Trigger

Musikverkstan rekommenderar! Ett av våra mest populära stativ. Kraftig konstruktion med rund fot. Utrustad med E-trigger, vilket är ett smart handtag som du enkelt och snabbt justerar höjden med.


Hamilton

Hamilton KB220M Mikrofonstativ m. bom

Musikverkstan rekommenderar! Kraftigt mikrofonstativ med teleskopbom. Utrustad med rejäla fästen och vred, vilket borgar för att stativet håller längre än många andra stativ i ett billigare prisläge.


Wishbone Workshop

Wishbone Workshop The Amp Hook

Wishbone Workshop's The Amp Hook är en kompakt och mångsidig mikrofonhållare för uppmickning av förstärkare. Monteringen går på endast ett par sekunder.


Hamilton

Hamilton Hamilton KB121M Mikrofonstativ

Hamilton KB121M Mikrofonstativ


K&M

K&M 210/8B Mikrofonstativ Svart

2-delat mikrofonstativ med långa hopfällbara ben och 2-delad bom. Höjd: 925 - 1630 mm


Proel

Proel APM40

Reduceringsgänga för mikrofonhållare 5/8" - 3/8" ("liten till stor")


On Stage Stands

On Stage Stands QK2-B Quick Release Mic Adapter

Mikrofonadapter som snabbt gör att du får av och på mikrofonen från stativet.


Gatt Audio

Gatt Audio GMA-30 Microphone Stand Adapter

Mikrofonadapter med klykfäste som man enkelt fäster på ett vanligt mikrofonstativ.


Shure

Shure A25D Mikrofonhållare

Mikrofonhållare för standard handmikrofon, typ Shure SM58.


K&M

K&M 25400 Mikrofonstativ Svart

Billigt och lättviktigt mikrofonstativ, perfekt för musiker på resande fot.


K&M

K&M 26125 2-delat Mikrofonstativ med extra lång underdel

Snyggt 2-delat mikrofonstativ med extra lång underdel i slank design med stor rund fot. Justeringsvred av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26145 2-delat Mikrofonstativ med extra lång underdel

Kraftigt elegant 2-delat mikrofonstativ med extra lång underdel i slank design och en 2-delad bom. 26145 har en stadig rund fot med en diameter på 300mm. Justeringsvred av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26170 Robust Mikrofonstativ med motvikt på bom för studiobruk

Robust stativ med motvikt på bom för studiobruk. 26170 har kraftig rund fot i slank design och en 2-delad bom. Justeringsvred är av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26200 2-delat Mikrofonstativ med rund fot

Elegant 2-delat mikrofonstativ med rund fot och triangelformad stativpinne. Höjden justeras enkelt och ljudlöst med ett enhandsgrepp. 26200 är perfekt i sammanhang där såväl design och funktionalitet är i fokus.


K&M

K&M 26740 Höjdjusterbart stålstativ för studiomonitorer

Stabilt höjdjusterbart stålstativ för studiomonitorer. Stativet har en 3/8"-skruv på toppen som fästplattan skruvas fast på. Vredfäste med säkerhetssplint för höjdregleringen. 4 spikes och 4 gummikuddar medföljer.


Proel

Proel RSM195BK Mikrofonstativ

Vårt mest prisvärda mikrofonstativ. Professionellt mikrofonstativ med fast bom. Väldigt stabilt med vred och bas i metall.


Proel

Proel DHMS15

Mikrofonstativ med gjutjärnsfot och enhandsgrepp. Detta smarta stativ höjs och sänks enkelt med en hand, utan lås eller fästen. Bara dra mikrofonen uppåt eller neråt så följer stativet med och stannar där du släpper den. Ställbart motstånd.


Proel

Proel DST260

Svart mikrofonstativ med en utdragbar fast arm. Kommer med ett fast skrivbordställ samt ett "clip-on"-alternativ. En 5m professionell mikrofonkabel medföljer. Rekommenderas för bland annat inspelningsstudior och radiobruk/podcast.


Proel

Proel DST60TL Bordsstativ

Ett helt ihopfällbart skrivbordsmikrofonstativ med bas och stativ i metall. Kommer med en ABS-mikrofonhållare och universal adapter.


K&M

K&M 26783 Svart Stålstativ med monteringsplatta för skärm

Kraftigt stålstativ med monteringsplatta för TV eller skärm med VESA-standardupphängning, radvis höjdinställning med låsskruv samt möjlighet till intern kabeldragning. Justerbara fötter gör stativet stadigt på ojämna underlag.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.