Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Standardstativ

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Hamilton

Hamilton KB240M Mikrofonstativ E-Trigger

Musikverkstan rekommenderar! Ett av våra mest populära stativ. Kraftig konstruktion med rund fot. Utrustad med E-trigger, vilket är ett smart handtag som du enkelt och snabbt justerar höjden med.


Hamilton

Hamilton KB220M Mikrofonstativ m. bom

Musikverkstan rekommenderar! Kraftigt mikrofonstativ med teleskopbom. Utrustad med rejäla fästen och vred, vilket borgar för att stativet håller längre än många andra stativ i ett billigare prisläge.


K&M

K&M 210/8B Mikrofonstativ Svart

2-delat mikrofonstativ med långa hopfällbara ben och 2-delad bom. Höjd: 925 - 1630 mm


K&M

K&M 25400 Mikrofonstativ Svart

Billigt och lättviktigt mikrofonstativ, perfekt för musiker på resande fot.


K&M

K&M 26125 2-delat Mikrofonstativ med extra lång underdel

Snyggt 2-delat mikrofonstativ med extra lång underdel i slank design med stor rund fot. Justeringsvred av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26145 2-delat Mikrofonstativ med extra lång underdel

Kraftigt elegant 2-delat mikrofonstativ med extra lång underdel i slank design och en 2-delad bom. 26145 har en stadig rund fot med en diameter på 300mm. Justeringsvred av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26170 Robust Mikrofonstativ med motvikt på bom för studiobruk

Robust stativ med motvikt på bom för studiobruk. 26170 har kraftig rund fot i slank design och en 2-delad bom. Justeringsvred är av "slim clutch" modell. 3/8-gänga.


K&M

K&M 26200 2-delat Mikrofonstativ med rund fot

Elegant 2-delat mikrofonstativ med rund fot och triangelformad stativpinne. Höjden justeras enkelt och ljudlöst med ett enhandsgrepp. 26200 är perfekt i sammanhang där såväl design och funktionalitet är i fokus.


K&M

K&M 26740 Höjdjusterbart stålstativ för studiomonitorer

Stabilt höjdjusterbart stålstativ för studiomonitorer. Stativet har en 3/8"-skruv på toppen som fästplattan skruvas fast på. Vredfäste med säkerhetssplint för höjdregleringen. 4 spikes och 4 gummikuddar medföljer.


Proel

Proel RSM195BK Mikrofonstativ

Vårt mest prisvärda mikrofonstativ. Professionellt mikrofonstativ med fast bom. Väldigt stabilt med vred och bas i metall.


Proel

Proel DHMS15

Mikrofonstativ med gjutjärnsfot och enhandsgrepp. Detta smarta stativ höjs och sänks enkelt med en hand, utan lås eller fästen. Bara dra mikrofonen uppåt eller neråt så följer stativet med och stannar där du släpper den. Ställbart motstånd.


K&M

K&M 26783 Svart Stålstativ med monteringsplatta för skärm

Kraftigt stålstativ med monteringsplatta för TV eller skärm med VESA-standardupphängning, radvis höjdinställning med låsskruv samt möjlighet till intern kabeldragning. Justerbara fötter gör stativet stadigt på ojämna underlag.


Musikverkstan

Musikverkstan Tillbehörspaket Mikrofon

Kraftigt rabatterat tillbehörspaket för dig som redan har en mikrofon, men saknar tillbehören. Här får du ett bra mikrofonstativ med bom, en 5 meters XLR/XLR mikrofonkabel av hög kvalitet, samt ett puffskydd.


Hercules

Hercules MS432B Mikrofonstativ

Mikrofonstativ av tripodmodell med bom. Höjd: 87,5-147,5 cm. Bomlängd: 78 cm. Vikt: 2,2 kg. Quick Turn - underlättar vid höjdjusteing.Bommen kan stoppas ned i toppen av stativet; antingen för att göra stativet extra långt eller för att på ett smidigare sett transportera stativet.


K&M

K&M 29390 Bordsstativ för svanhalsmikrofoner

Bordstativ med XLR hona för svanhalsmikrofoner. XLR hane på baksidan. Förberedd för inbyggnad av elektronik.


On Stage Stands

On Stage Stands MS7920B Bass Drum/Combo Stand

Mikrofonstativ som passar utmärkt för att bl a micka upp bastrumma eller förstärkare. Stativet en kraftigt fot och reglerbar bom och är justerbart i höjd (20-36 cm).


Dixon

Dixon Mikrofonstativ med bom

Riktigt bra mikrofonstativ med justerbar teleskopbom. Kraftigt, men ändå smidigt och lätt att justera. Svart finish.


Hamilton

Hamilton KB236M Mikrofonstativ

Musikverkstan rekommenderar! Mikrofonstativ med kraftig rund fot. Höjdjusterbart.


Dixon

Dixon M235BK Mikrofonstativ

Rakt mikrofonstativ med rund fot i klassisk rock'n'roll stil. Styktålig konstruktion. Basfoten väger hela 3,5 kilo vilket ger det stöd som behövs för ett stabilt stativ utan att kompromissa med rörligheten. Justerbar höjd: 83 - 155 cm


sE Electronics

sE Electronics sE Studio Stand-1

Detta stativ är av den massiva typen man ser på bilder från stora studios i USA och England. Man kan hänga upp sina dyrgripar och känna sig helt trygg med att de inte kommer gå i golvet för att någon stöter till dem, och man kan vara säker på att mikrofonerna står kvar där du ställde den under hela inspelnings-processen.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.