Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Instrumentsystem

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
XVive

XVive U2 Wireless Guitar System

Komplett trådlöst gitarrsystem med sändare och mottagare som opererar på 2.4GHz-bandet. Upp till 30 meters räckvidd vid gynnsamma förhållanden.


AKG

AKG AKG WMS 40 Mini Instrument set

Trådlöst system för instrument, levereras komplett med sändare och mottagare.


Xvive

Xvive U2 Wireless Guitar System ? Black

Komplett trådlöst gitarrsystem med sändare och mottagare som opererar på 2.4GHz-bandet.


Shadow

Shadow SH-PMG-W Panamag Acoustic

Shadow PanaMag är ett nytt wireless system med en inbyggd Shadow Nanomag mikrofon. Fästs i ljudhålet utan ingrepp på gitarren. Möjligheten finns att justera EQ på EAD-strängarna och GBE-strängarna oberoende av varandra. Räckviden sträcker sig upp till 30 meter.


Shure

Shure PG BLX14E-S8 | Trådlöst gitarrsystem

Det mest tillgängliga Shure trådlösa gitarrsystemet med enkel installation och ett intuitivt gränssnitt för prestanda du kan lita på. S8 som är licensfritt = 823-832 MHz 7 kompatibla kanaler, M17 = 662-686 MHz 12 kompatibla kanaler.


JTS

JTS US-8001DB/PT-850Bmi/GC-80 Gitarrsystem

US-8001DB har 16 valbara frekvenser inom tillståndsfria området 863-865MHz! Detta tillsammans med robust kvalitet i slitstark hårdplast gör det till marknadens mest prisvärda trådlösa system!


Shure

Shure SM BLX14RE-M17 Trådlöst Rack Gitarrsystem

Shure SM Trådlösa mikrofoner ger en enastående mix av ljudkvalitet och robust pålitlighet som har gjort dem branschstandard inom professionell ljud. De är byggda för att klara påfrestningarna i vanlig scen och studiobruk. Samtliga mikrofonapplikationer är täckta med analog och digital trådlös mottagare.


Fishman

Fishman TriplePlay Wirless Guitar Controller

Trådlös midikontroller för gitarr. TriplePLay är låtskrivarverktyget och inspelningssystemet som lägger en obegränsad palett med instrument och ljud i din hand.


JTS

JTS 10006 Gitarr/Instrumentsystem

Trådlöst system för ljudteknikern som jobbar med stora uppsättningar där det krävs trygghet, stabilitet och gott om valbara frekvenser. Systemet kommer med Mottagare US-1000D, Bodpack PT-990Bmi, Gitarrkabel GC-100, Hardcase HB-900.


Shure

Shure Beta GLXD14E Trådlöst gitarrsystem

Trådlöst gitarrsystem från Shure.


Shure

Shure Beta GLXD14E/B98 Trådlöst instrumentsystem

Trådlöst instrumentsystem från Shure


Shure

Shure Beta GLXD16E Trådlöst gitarrsystem

Precisionskonstruerat trådlöst system för gitarrister och basister med digital pedalbordsmottagare som kombinerar automatisk frekvensval med verklig digital diversity för en bergsfast trådlös signal och exceptionell digitalt klarhet i ljudet. Trådlöst gitarrsystem från Shure


Shure

Shure PG BLX14E-M17 Trådlöst Gitarrsystem

Komplett trådlöst gitarrsystem med BLX4-mottagare, BLX1 ficksändare, samt instrumentkabel.


Shure

Shure PG BLX188E-S8 Trådlöst Gitarrsystem

PG tvåkanals gitarrsystem, 2 ficksändare + mottagare + gitarrkabel WA302. S8 = 823-832 MHz 7 kompatibla kanaler, M17 = 662-686 MHz 12 kompatibla kanaler.


Shure

Shure PG BLX188E-M17 Trådlöst Gitarrsystem

Komplett 2-kanals trådlöst gitarrsystem med 2 ficksändare + mottagare + gitarrkabel WA302. Levereras med väska.


Shure

Shure SM BLX14RE Trådlöst gitarrsystem

Trådlöst gitarrsystem från Shure.


JTS

JTS UR-816D/UT-16GTP Gitarrsystem

Den extremt kompakta sändaren (75x34 mm) pluggas rakt in i gitarren. Inga bodypack! 16 valbara frekvenser inom tillståndsfria området 863-865MHz! Smidigare än så här blir det inte!


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG 510 Instrument Set

Ett trådlöst paket med singelmottagaren TG 500SR, ficksändaren TG 500B samt instrumentkabeln WA-CGI 794?832 MHz


JTS

JTS UR-816D/508GT Blås/Gitarrsystem

Extremt kompakt trådlöst system med JTS mikrofon för saxofon/trumpet! Sändaren är endast 75x34 mm och fästes direkt på instrumentet. Inga bodypack! Regelbunden på- och avmontering är snabb och enkel tack vare den smarta fästanordningen som medföljer. 16 valbara frekvenser inom tillståndsfria området 863-865MHz! Som en bonus medföljer teleadapter om du vill använda systemet till gitarr. Smidigare än så här blir det inte!


JTS

JTS UR-816D/516GT Dragspel/Gitarrsystem

Extremt kompakt trådlöst system med JTS succémikrofon för dragspel! Sändaren är endast 75x34 mm och fästes direkt på Dragspelet (inga sladdar alls). Regelbunden på- och avmontering är snabb och enkel tack vare den smarta fästanordningen som medföljer. 16 valbara frekvenser inom tillståndsfria området 863-865MHz! Som en bonus medföljer teleadapter om du vill använda systemet till gitarr. Smidigare än så här blir det inte!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.