Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Dynamiska mikrofoner

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Prodipe

Prodipe M-85 Dynamic Vocal Microphone

Prodipe M-85. Dynamisk mikrofon för sång.


Prodipe

Prodipe TT1 Pro Dynamic Vocal Microphone

Dynamisk mikrofon för sång och instrument.


Shure

Shure Beta 57A

Trots att den inte varit med så länge har Beta 57 blivit en legend inom liveljud. Denna mikrofon är konstruerad dels för sång, dels för uppmikning av både elektriska och akustiska instrument, speciellt trummor, slagverk, blås och instrumentförstärkare - både i studio och på scen. Den robusta konstruktionen gör den extremt turnévänlig och tål mycket stryk.


Shure

Shure SM58-LCE

SM58 är en legend inom audioindustrin. Den har hängt med i många år och är framtagen främst för sång men används även i en mängd andra sammanhang. Den är en dynamisk kardioid med mycket tydlig "proximityeffekt". Den har ett inbyggt, sfärsikt filter som minimerar puffljud och vindljud. SM58 har ett sound som alla ljudtekniker och sångare känner till vilket gör den till ett självklart val för sång. Frekvensområde: 40-15000Hz


Shure

Shure Beta 58A

Beta 58A har designmässigt inspirerats av SM58 men är på många sätt förbättrad. Beta 58A har snabbt blivit accepterad som den nya proffs standarden av dynamiska sångmikrofoner. Beta 58A har en superkardioid karakteristik som är konstant vid så gott som alla frekvenser, vilket minimerar rundgångsproblemet. Den har en mycket kraftig utsignal genom användande av neodymiummagnet och har en förbättrad frekvensresponse, speciellt i diskantområdet.


Shure

Shure SM57-LCE

SM57 är en av de mest legendariska mikrofonerna i Shure's sortiment. Den har hängt med i många år och är framtagen för upptagning av främst trummor och instrumentförstärkare men kan användas till det mesta.


Röde

Röde Procaster

Professionell dynamisk broadcast-mikrofon med XLR anslutning, designad för kompromisslös röstupptagning vid radiosändning. Med sitt smala upptagningsfält och det avpassade frekvensområdet, är Procaster perfekt för varje situation där en välljudande, kraftfull mikrofon med överlägsen avskärmning mot ambiensljud krävs.


AKG

AKG D5 Stage Pack

Mikrofonpaket från AKG med AKG D5 mikrofon, samt kabel, stativ och mikrofonväska.


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG V50d

Nu är den äntligen här! Beyerdynamics nya sångmikrofon som slår dom flesta konkurrenterna på fingrarna. Den har en helt ny kapsel med SCT-teknologi som ger ett otroligt klart ljud med en tydligt fast botten. Dessutom är kapseln monterad på helt nytt sätt som ger ett väldigt lågt handljud.


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG V70d

En suprriktad sångmikrofon i absolut världsklass! Vill du ha en mikrofon som är extremt okänslig för rundgång, har bra tryck i botten och ett öppet ljud så är det här mikrofonen för dig. Perfekt för alla musikstilar från Metal till Jazz.


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG I50d

TG I50d är en dynamisk mikrofon (cardioid) som är perfekt för t ex gitarrförstärkare, virveltrumma, basförstärkare, och blås. Den är dessutom helt fantastiskt bra på sång. Inbyggt switchbart high pass-filter. Vadderad väska och hållare ingår. Frekvensomfång: 50-17000 Hz. Färg: Svart


Beyerdynamic

Beyerdynamic TG V35d s

TG V35d s är en helt ny mikrofon från Beyerdynamic, den har en superriktad kapsel som innebär att den är väldigt okänslig för rundgång. Den har ett lite bredare frekvensområde än V30d s, vilket ger ett klarare och mer öppet ljud.


AKG

AKG D5 C

The D5 C is a dynamic vocal microphone that you can depend on, from small live gigs to large concert halls.


Musikverkstan

Musikverkstan Mikrofonpaket

Komplett mikrofonpaket med en dynamisk mikrofon, mikrofonhållare, mikrofonstativ med bom samt en mikrofonkabel ( XLR-Tele )


Gatt Audio

Gatt Audio DM-50

Dynamisk mikrofon från Gatt Audio


Shure

Shure Super 55

Super 55 är en Super De Luxe sångmikrofon. Den kombinerar det klassiska utseendet från 55SH med modern BETA teknik i kapseln vilket ger en uppgradering av ljudet.


Shure

Shure 520DX Green Bullet

520DX, eller "Green Bullet" som den också kallas, är en legendarisk munspelsmikrofon. Den är dynamisk, rundupptagande och har en volymkontroll inbyggd för maximal kontroll. 520DX är högohmig för att kunna anslutas till instrumentförstärkare och levereras med teleanslutning. Frekvensområde: 100-5000Hz


TC Electronic

TC Electronic MP-75

Dynamisk sångmikrofon med Mic Control för styrning av TC Helicon effekter, Super Cardioid karaktär


Alpha Audio

Alpha Audio MIC Eight

Dynamisk mikrofon optimerad för sång med ett frekvensomfång på 50Hz-16.000Hz. Inkluderar mikrofonhållare och bag. Mikrofonen har integrerad vind/puffskydd. Levereras i en enkel transportväska.


Alpha Audio

Alpha Audio Stage Set

Komplett mikrofonpaket med sångmikrofon, mikstativ med bom, mikrofonhållare, förvaringsbag, samt 5 m XLR/XLR-mikrofonkabel.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.