Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cello

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
D'addario

D'addario J1010 Prelude Cello Set

Den solida stålkärnan i Prelude ger en snabb respons, stabil intonation och en stark jämn ton. De är tämligen okänsliga för luft och temperaturförändringar vilket gör att strängarna passar bra i musikundervisningen och för spelemän i utomhusmiljö. Finns för 1/2, 3/4 och 4/4 Cello.


D'addario

D'addario H510 Helicore Cello Set 4/4

Helicore har en kärna av ultratunna och finkardeliga ståltrådar, tvinnade till en kärna. Strängarna håller stämningen bra och producerar en varm och klar ton med god projektion. Helicore är därför också ett naturligt val till elviolin. För 4/4 Cello. Finns i olika dimensioner.


D'addario

D'addario H510 Helicore Cello Set 3/4

Helicore har en kärna av ultratunna och finkardeliga ståltrådar, tvinnade till en kärna. Strängarna håller stämningen bra och producerar en varm och klar ton med god projektion. Helicore är därför också ett naturligt val till elviolin. För 3/4 Cello.


D'addario

D'addario H510 Helicore Cello Set 1/2

Helicore har en kärna av ultratunna och finkardeliga ståltrådar, tvinnade till en kärna. Strängarna håller stämningen bra och producerar en varm och klar ton med god projektion. Helicore är därför också ett naturligt val till elviolin. För 1/2 Cello.


D'addario

D'addario KS510 Kaplan Solution 4/4 Cello Set

Set, Kaplan Solution 4/4 Medium.


D'addario

D'addario NS510 Electric Cello Set

NS Electric line är en strängserie, speciellt designad för elektrifierade stråkinstrument.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.