Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Mikrofoner

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Shadow

Shadow SH941 Violin

Professionell dubbel stallmikrofon med inbyggt outputjack. 12-fots instrumentkabel ingår.


Shadow

Shadow SH-950 kontrabas

Professionell dubbel kontrabasmikrofon. Världens mest populära basmikrofon. Fungerar lika bra vid fingerspel som vid spelning med stråke. Djupt och naturligt basljud.


Shadow

Shadow SH-940 Violin

Violinstall i kvalitetslönn med inbyggd piezomikrofon. Inkluderar "hakstöds"-volym och tonkontroll. 12-fots instrumentkabel ingår.


Shadow

Shadow SH-951 kontrabas

Single basmikrofon. Inkluderar outputjack.


Shadow

Shadow SH945 NFX Violin

Många utav världens bästa violinister använder den nya superkänsliga Nanoflexpickupen. Låter fantastiskt, lättmonterad utan ingrepp på ditt instrument, ton- och volymkontroll på hakstödsnivå, drivs av 3V cellbatteri, livstid på upp till ett år.


Shadow

Shadow SH-955 NFX Cello

Professionell cellopickup som använder den nya Nanoflextekniken. Monteras enkelt under stallet. Kontrollenheten, som har ton- och volymkontroll, placeras smidigt mellan två mittsträngar. Drivs på medföljande 3V cellbatteri med en livstid på upp till ett år.


Shadow

Shadow SH-965 NFX Kontrabas

Superkänslig Nanoflexpickup för kontrabass med ton- och volymkontroll. Lätt att montera och rekommenderas av världsledande kontrabastillverkare. Drivs på medföljande 3V cellbatteri med en livstid på upp till ett år.


Fishman

Fishman V200 Professional Violin Pickup

En pickup helt framtagen för att tillgodose dom höga krav som profesionella violinister ställer på ljudåtergivningen från sina fioler.


JTS

JTS CX-500/MA-500 Violinmikrofon

Violinmikrofon inkl. adapter. CX-500 är mikrofonen och MA-500 en adapter mini XLR till Standard XLR. Alltså, man kan använda CX-500 både trådlöst med något av våra system eller med adaptern kopplat i ett mixerbord. Har mixerbordet ingen phantom matning så kan man använda sig av PS-500.


LR Baggs

LR Baggs Violin Pickup

L.R. Baggs Violinpickup består av en miniatyr transducer som är integrerad rakt in i ett violinstall. Transducern är designad att fånga upp de tonrika höger/vänster rörelserna i stallet och återge violinens naturliga klang och samtidigt motverka feedback och eliminera nasala gnisselljud.


Fishman

Fishman V400 Viola Pickup

Piezomikrofon för altfiol.


Fishman

Fishman V300 Violin Pickup

Professionell passiv violinpickup bestående av en hel stallsektion och jack för sidomontering.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.