Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Övriga munspel

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Hohner

Hohner 125/8 Mini

Minimunspel från Hohner.


Hohner

Hohner Puck Dubbelsidigt

Munspel Hohner dubbelsidigt Puck C/G


Hohner

Hohner 39/8 Little Lady

Munspel Hohner Little Lady Miniatyr med 8 toner, fullt spelbar stämd i C-dur, en perfekt present.


Hohner

Hohner 57/120 Echo C/G

Munspel Hohner 57/120 C/G ECHO. Jättefint lite rundformat nickelplätterat munspel. Tonart: C/G och A/D 120 stämmor.


Tombo

Tombo 1160 Pocket Bass

Pocket Bass är ett bas-munspel och designat för att spela bas till låtar i C-dur. Perfekt för folkmusik och Blues. Tillsammans med Pocket Chord och exempelvis ett vamligt 10-håls-munspel så kan 3 personer spela bas, komp respektive melodi. Levereras med fodral.


Tombo

Tombo 1161 Pocket Chord

När du blåser i ett hål i Pocket Chord får du ett helt ackord och munspelet är designat för att spela komp till låtar i C-dur. Perfekt för folkmusik och Blues. Tillsammans med Pocket Bass och exempelvis ett vanligt 10-håls-munspel så kan 3 personer spela bas, komp respektive melodi. Levereras med fodral.


Tombo

Tombo 1204 Baby Harmonica

Ett åttatoners munspel i miniformat med halskedja. Rolig att ge bort som present. Kan också användas som stämpipa för olika instrument. Stämt i 440Hz


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.