Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Munspel

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Hering

Hering 1420 Rod Piazza

Kropp i trä. Gjord efter blues-legenden Rod Piazza’s egna specifikationer och önskemål. Skonsam mot läpparna. Lång hållbarhet. Finns i tonarterna: C, D, A, G.


Hohner

Hohner 125/8 Mini

Minimunspel från Hohner.


Hohner

Hohner 542/20 Golden Melody

Munspel med 10 hål och plastkärna. Tonart: C, D, Db, E, Eb, F, F#, G, A, Ab, B, Bb.


Hohner

Hohner 1896/20 Marine Band

Klassiskt handgjort munspel med stor, tät ton med träkropp. Tonart: C, D, E, F, G, A, B, Db, Ab, Bb.


Hohner

Hohner 2005/20 Marine Band Deluxe

Handgjort munspel med mycket bra, varm, tät ton och bra respons i päronträ och avrundade hål.


Hohner

Hohner 105/40 Auto Valve

Storsäljande melodimunspel med kropp i trä. C-G-A-E-F 40 stämmor.


Hohner

Hohner 365 SBS Marine Band

Steve Baker Special Munspel med 28 stämmor och lättspelat.


Hohner

Hohner 260/40 The Chromonica

Storsäljande munspel med kropp i päronträ. Perfekt munspel för den som kan spela och kräver lite mer. Tonart: C och G 40 stämmor


Hohner

Hohner 270/48 Super Chromonica

Storsäljande munspel med kropp i päronträ. Perfekt munspel för den som kan spela och kräver lite mer. Tonart: C, D, E, G, A. 48 stämmor.


Clarke

Clarke 10-hole Harmonica C

Clarke's 10-håls bluesmunspel kommer i tonarten C och har mässing och silverlegerade stämplattor på en 8 mm premium ABS-kam.


Hohner

Hohner 56/96 Echo Harp C/G

Jättefint lite rundformat nickelplätterat munspel. Tonart: C/G. 96 stämmor.


Hohner

Hohner 280/64 Chromonica 64

Storsäljande munspel med kropp i päronträ. Perfekt munspel för den som kan spela och kräver lite mer. Tonart: C. 64 stämmor.


Hohner

Hohner Marine Band Crossover

Ett bluesmunspel med en kärna av laminerad bambu! 20 stämmor. Det ideala valet singeltonsspel för blues, rock och jazz, men även för att ta fulla ackord. Finns i de flesta tonarter.


North Star

North Star Blues

10 hål, 20 stämmor, plastkropp, minimalt luftläckage. Rund och klar ton. Passar för Blues och Folkmusik. Etui medföljer. Tonarter: C,D,G och A


Hohner

Hohner 504/20 Silver Star

Munspel Silver Star 504/20C Nytt bra prisvärt alternativ till Marine Bandmunspelet, plastkropp och 10 hål. Tonart: C, D, A, G, E, F


Lee Oskar

Lee Oskar MD 1910 Major Diatonic

Traditionellt bluesmunspel med precisionsgjuten tonkammare, täckplattor av rostfritt stål och utbytbara stämplattor. Passar till allt från folkmusik till blues och finns i en mängd olika tonarter.


Hohner

Hohner 560/20 Special 20

Munspel Hohner 560 C Spec. 20 Handgjort munspel med plastkropp med tät, varm ton. Hel och halvtoner C-G-A-Ab-D-Db-E-F-F#-B-Bb-Eb


Lee Oskar

Lee Oskar MM 1910 Melody Maker

Munspel med precisionsgjuten tonkammare och täckplattor av rostfritt stål. Detta munspel skall du använda till att spela melodier bestående av enskilda toner. Passar till Jazz, Evergreens och Country och finns i olika tonarter.


Hohner

Hohner 562/20 MS Pro Harp

Munspel Hohner 562 C Pro.H. Rock Bluesmunspel. Hel och halvtoner C-G-A-Ab-D-Db-E-F-F#-B-Bb-Eb Modularsystem.


Lee Oskar

Lee Oskar HM 1910 Harmonic Minor

Munspel med precisionsgjuten tonkammare och täckplattor av rostfritt stål. Detta munspel har en stämning som gör det enkelt att spela låtar i moll. Gillar du folkmusik, svensk som östeuropeisk, är detta munspel ett måste. Finns i olika tonarter.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.