Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Mik preamps

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
ART

ART DIO PreampSystem MkII

2-kanals rörpreamp med variabel "rör-voicing" och digitalutgång. DIO Preamsystem har 2 separata mikrofonförförstärkare med fantommating, pad och fasomkopling. Justerbar voicing specielt anpassat för vokal, gitarr, bas osv. VU meter och ART's unika "OPL" limiter.


ART

ART Tube MP Project Series

Tube MP Project Series är en preamp med ingångar för både instrument- och vanlig linjenivå och som kan kopplas vidare direkt till mixer eller ingång på ljudkort. Allting är uppdaterat - chassi i aluminium rakt igenom, precisa LED-mätare och en övergripande uppdatering av den nya lågbrusiga mikofonförstärkaren.


ART

ART Tube MP USB Project Series

Som Tube MP Project Series plus USB-kontakt! Perfekt som ljudkort till din PC eller Mac och levereras med genomtänkta drivrutiner. Kan anslutas/stängas av under drift = Hotswap. Tube MP Project Series är en preamp med ingångar för både instrument- och vanlig linjenivå och som kan kopplas vidare direkt till mixer eller ingång på ljudkort.


IK Multimedia

IK Multimedia iRig PRE

Mikrofoninterface till iPhone/iPod Touch och iPad.


Behringer

Behringer Tube Ultragain Mic100

High-End rör-preamp för mikrofon med inbyggd limiter.


Apogee

Apogee Symphony I/O 8X8 Mic Preamps System

Apogee är ett av de mest kända företagen när det gäller hi-end AD/DA omvandlare.


ART

ART ProChannel II

Preamp från ART


Focusrite

Focusrite ISA 428 MK II

4-kanals mikpreamp från Focusrite med ISA-preamparna som stammar från Focusrites näst intill legendariska inspelningskonsoler.


Focusrite

Focusrite ISA 428/828 A/D Card

Analog till Digital konverterare för ISA 428 och 828 från Focusrite.


Focusrite

Focusrite ISA 828

8-kanals mikpreamp från Focusrite med ISA-preamparna som stammar från Focusrites näst intill legendariska inspelningskonsoler.


Electro Harmonix

Electro Harmonix 12AY7 Mic Pre

Ett smidigt mikpreamp i pedalform med rör från Electro Harmonix.


Focusrite

Focusrite RED 1 500 Series Mic Pre

Klassiska Red pre-ampen från Focusrite är tillbaka, nu i 500-series format.


Blue

Blue Icicle

Icicle är en USB-omvandlare och mikrofonpreamp som du kan ansluta till alla XLR-mikrofoner. Preampen erbjuder professionell kvalitet för både dynamiska och kondensatormikrofoner. Balanserad, låg brusnivå. Analog gainkontroll och 48V fantommatning.


Studio Projects

Studio Projects SPM5

Studio Projects SPM5 är en unik högkvalitets mikrofon/instrument-förförstärkare designad av skaparen till Tonelux. SPM5 har en ?radiance?-ratt som ger justerbar high end och lägger till övertoner utan att boosta utsignalen. Du får alltså en klarare, renare och snyggare ton med mer närvaro.


AER

AER Pocket Tools PTCR Colourizer

Två kanals preamp för mikrofon eller line-in.


AER

AER Pocket Tools PTDM Dual Mix

2-kanals mick/line-preamp med separat aktiv 2-bands EQ för vardera kanal, 4 effekt-presets, aux in och inbyggd hörlursförstärkare.


Behringer

Behringer Ultragain Digital ADA8200

8-kanals 24-bitars A/D & D/A-omvandlare med Midas designade mikrofonpreamps, Cirrus Logic omvandlare och ADAT interface.


Focusrite

Focusrite Octopre MKII

Octopre MkII är den nya enkla lösningen för att öka antalet kanaler i ditt inspelningssystem. Med 8 Focusrite mikförstärkare och en inbyggd 24bit/96kHz ADAT-utgång, är den idealisk för ADAT-ingången på ditt ljudkort. Även perfekt vid livebruk då den erbjuder 8 analoga lineutgångar. Dessa kan Du kan koppla till individuella kanaler på ditt mixerbord, samtidigt som Du spelar in på din hårddiskinspelare via ADAT-utgången.


Behringer

Behringer MICROPHONO PP400

I dessa MP3-tider kan det vara lätt att glömma att en skivspelare behöver lite hjälp på traven för att göra sig hörd i en mixer. PP400 ger din vinylspelare vad som behövs för att höras!


Focusrite

Focusrite Octopre Dynamics MKII

Med 8 kanaler Focusrite mikförstärkare, 8 VCA-baserade kompressorer (hämtade från Focusrite Red-3 serien) samt inbyggd 24-bit/96kHz ADAT in/ut blir OctoPre MkII Dynamic en oerhört kraftfull expansion för alla Digitala inspelnings-system. Likväl en suverän kanalutbyggnad för hårddiskinspelare och mixerbord.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.