Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Portastudios

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Zoom

Zoom EXH-6 XLR/TRS Modul

EXH-6 XLR/TRS modul för Zoom H6.


Zoom

Zoom APH-5 Accessory Pack

Tillbehörspaket till Zoom H5.


Zoom

Zoom APH-6 Accessory Pack

APH-6 är ett tillbehörspaket för ZOOM H6 Handy Recorder. Det innehåller ett vindskydd som skyddar inspelningen mot vindbrus. En fjärrkontroll med REC, PLAY, STOP samt en del andra funktioner. En AC strömadapter med USB-anslutning.


Zoom

Zoom SGH-6 Shotgun Microphone

H6 är perfekt för alla som gör ENG-arbete, särskilt när den används med tillvalet SGH-6 Shotgun mikrofonkapsel, som visas i det här exemplet. Här används SGH-6 för att fånga en nyhetshändelse, som spelas in på L/R-spår.


Zoom

Zoom APH-4n Accessory Pack

Tillbehörspaket för Zoom H4n innehållandes vindskydd, kablage för kameraanslutning, Hotshoefäste och fjärrkontroll.


Zoom

Zoom iQ6

Förvandla din iOS-enhet till handhållen Audiorecorder genom att ansluta en Zoom iQ6 – Världens första stereo X/Y mikrofon med Lightning kontakt. Fånga ljudet på konserter, intervjuer, möten och lektioner med precision och full kvalitet. Dela sedan dina upplevelser med resten av världen!


Zoom

Zoom iQ7

Med Zoom iQ7 får du en mid-side kondensatormikrofon och avancerade funktioner som låter dig skapa extraordinära stereoinspelningar på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Den är utmärkt till att spela in livemusik eller för att ge högkvalitativt ljud till din video.


Zoom

Zoom Q8 Handy Video Recorder

Du har aldrig sett eller hört någonting liknande. Med video i 3M HD kvalitet! Med ljud i 24bit/96kHz kvalitet! Utbytbara mikrofonkapslar! Ljudinspelning på fyra spår samtidigt!


BKE

BKE Beat Thang

Denna "Mobile Music Production Studio" innehåller allt du behöver för att skapa dina egna låtar och produktioner oavsett om det är Hip Hop, Dance, Pop, Dubstep, Industrial eller elektronisk musik som är din grej.


Olympus

Olympus LS-100 Multirecorder

"LS-100 Multi-Track Linear PCM Recorder? betyder ?Schweizisk armékniv för audiodokumentation? på svenska (!) och den är inget mindre än en GIGANT i fickformat, din bästa turnévän och en suverän miniporta!


Olympus

Olympus LS-20M

LS-20 är i i grunden en diktafon med ljudinspelning i okomprimerat 96kHz/24bit pcm-format. Dock med den väsentliga skillnaden att du med Olympus LS-20 kan spela in allting i full HD Video!


Zoom

Zoom H6 Handy Recorder

Världens första portabla inspelare med 6 kanaler och utbytbara ingångsmoduler! Zoom H6 ger er den mest mångsidiga handinspelaren världen någonsin sett - Oavsett vad du skall spela in - liveband, film, replokal, intervju, tv, radio, ENG, etc. - Zoom H6 hanterar det enkelt!


Zoom

Zoom RJQ-4 Rain Jacket

Regnskydd RJQ-4. Skyddar effektivt Q4 så att du kan filma även när det regnar ute.


Zoom

Zoom SSH6 Stereo Shotgun Microphone

En mid-side stereo shotgunmikrofon. Förutom en riktad shotgunmikrofon har denna modul en dubbelriktad sidomikrofon som fångar in omgivningsljud från sidorna. Du kan fritt justera sidonivåerna.


Zoom

Zoom APH-4nSP Accessory Pack

Tillbehörspaket för Zoom H4nSP innehållandes dämpningskabel, splitkabel, vindskydd, AC-adapter och USB-kabel.


Zoom

Zoom Q4 Handy Video Recorder

Zoom senaste revlutionerande produkt som kombinerar videoinspelning i HD-kvalitet och ljud i världsklass! Kompakt, lätt med inbyggd uppfällbar X/Y-mikrofon och löstagbar/vridbar LCD-skärm för smidig hantering.


Fostex

Fostex AR101 Interface iOS / DSLR

I denna version kan du enkelt placera detta kompakta system till din iPhone 5, men även för vanliga blixtfästen på kameror.


Olympus

Olympus LS-12

Med en användarvänligt inställningsratt, Smart Mode-funktionalitet och mer, gör LS-12 det enklare än någonsin att få studio-standardresultat på inspelningen.


Olympus

Olympus LS-14

PCM-spelarens fantastiska ljudkvalitet är tack vare TRESMIC 3-mikrofon system med två stereo mikrofoner i 90 grader och tredje central rundstrålande mikrofon.


Zoom

Zoom H1 Handy Recorder

Låt inte storleken lura dig. I H1 Handy Recorder har vi placerat vår välkända inspelningsteknologi, våra studiokvalitets mikrofoner i den enklaste, smartaste och mest portabla enheten någonsin.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.