Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Hörlurar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meters Music

Meters Music OV-1 Black

Meters Music OV-1 Black


Meters Music

Meters Music OV-1 Tan

Meters Music OV-1 Tan


Meters Music

Meters Music OV-1 Rose Gold

Meters Music OV-1 Rose Gold


Meters Music

Meters Music M-Ears Black Leather

Meters Music M-Ears Black Leather


Meters Music

Meters Music M-Ears Red Leather

Meters Music M-Ears Red Leather


Marshall

Marshall Major II Pitch Black

Slutna lurar i klassiskt med Marshall-logo & Jim Marshall's namnteckning.


Shure

Shure SRH240A

SRH240 är instegmodellen i Shure Reference Headphones – serien. Hörlurarna är konstruerade med ett brett frekvensomfång för en bra basåtergivning och klar diskant. Idealisk för vanlig lyssning och för monitorlyssning.


Shure

Shure SRH440-E

SRH440 är speciellt konstruerade för heminspelning och studiobruk. Hörlurarna har förstärkt frekvenssvar för att leverera korrekt ljud och naturlig återgivning.


Shure

Shure SRH840-E

SRH840 är Shure's referenslur och är konstruerad speciellt för kristisk lyssning och professionell inspelning. Med dess exakta frekvensgång kan den leverera korrekt ljud i krävande studiomiljöer.


Metrophones

Metrophones Headphones w/GFC

Dessa mångsidiga hörlurar reducerar omgivande oljud med 29dB för att ge dig perfekt isolering och bästa hörselskydd. Designade för trummisar med lättlyssnad metronom och click-track, samt en perfekt hörlurs för monitorlyssning under repetitioner, inspelning eller liveframträdanden.


AKG

AKG K240 Studio

Halvöppen circumaural studiomonitorlur. 55 Ohm Varimotion element.


KRK

KRK KNS-6400

KNS-serien är inte vilka hörlurar som helst. Till skillnad från "vanliga" hörlurar som levererar en avvägd ljudbild för en färgrik musikupplevelse är dessa konstruerade för att fungera mer likt studiomonitorer, så man på ett optimalt sätt med kritiskt öra kan höra varenda liten detalj i hela frekvensregistret.


AKG

AKG K72 Hörlurar

Pro quality sound meets style and affordability with the AKG K72 over-ear, closed back headphones.


Beyerdynamic

Beyerdynamic Custom Studio

Lättdriven (80 ohm) sluten studiohörlur med valbart ljud och utseende.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 100 16 ohm Grey

DT 100 16 ohm/grey. Studiohörlur. Sluten grå lättdriven studiohörlur med 3 m kabel. Liten stereotele plus adapter för stor tele.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 1350 80 ohm

DT1350 är slutna hörlurar, med trots sin ringa storlek mycket behaglig passform som effektivt tar bort bakgrundsljud. Detta i kombination med ett imponerande ljudtryck och ultra-låg distortion resulterar i en hörlur idealisk för högljudda miljöer som konserter, replokaler och diskotek.


Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 880 Pro 250 ohm

DT 880 Pro är en studiohörlur för referenslyssning. Kombinationen av transparent ljud från öppna hörlurar med basåtergivning från slutna hörlurar ger ett analytiskt ljud, perfekt för mixning. Mjuka öronkuddar och justerbar, vadderad bygel gör DT 880 bekväm under långa arbetspass.


Shure

Shure SE215-CL-E In-Ear Hörlurar

SE215 är ingångsmodellen till Shure SE in-ear lurar. Den har en dynamisk driver för ett detaljerat, varmt, ljud med bättre bas.


Alpha Audio

Alpha Audio HP Two

Semi-öppen dynamisk studiohörlur med bra komfort och ett linjärt ljud med kraftfull bas. Frekvensomfång: 10Hz-30.000Hz. Impedans: 320 Ohm. Kabeln är på 2,5 m med 3,5 mm stereokontakt, 6,3 mm stereoadapter ingår. Vikt: 276 g.


Alpha Audio

Alpha Audio HP Three

Sluten dynamisk hörlur för studio och scenbruk med bra komfort. Linjär ljudbild med kraftfull basåtergivning. Frekvensomfång: 10Hz-30.000Hz. Impedans: 320 Ohm. Kabeln är 2.5 m och har en 3,5 mm stereokontakt (6,3 mm stereoadapter ingår).


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.