Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Synthar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Moog

Moog Minimoog Voyager Electric Blue

Samma som Minimoog Voyager Performer Edition men med blå baklyst kontrollpanel, mattsvart yta med fragment av blått glitter och genomskinligt pitch- och modulationshjul med blå belysning.


Moog

Moog Minimoog Voyager Performer Edition Blue

Samma som Performer Edition fast med genomskinligt pitch- och modulationshjul med blå belysning. Om du vill ha det ÄKTA Moogljudet är denna synt en investering för livet.Minimoog Voyager Performer Edition är en prisvinnande analogsynt som har nästan alla funktioner från original Minimoogen (1971-84), plus en mängd nyheter för 2000-talet!


Moog

Moog Minimoog Voyager Rack Mount Edition

Rack Mount Edition har exakt samma syntfunktioner som Minimoog Performer Edition, men saknar den 3-dimensionella tryckkänsliga X, Y, Z kontrollern. Den har sin bakbelysta panel från Minimoog Voyager Electric Blue, vilket inbjuder till att släcka ljuset i studion och köra stämningsmusik!


Moog

Moog Minimoog Voyager Performer Edition White

Samma som Minimoog Voyager Performer Edition men med vit baklyst kontrollpanel, vit kabinett och genomskinligt pitch- och modulationshjul med vit belysning.


Moog

Moog Minitaur

Analog monofonisk desktop-synt med 2st VCO, 1st VCF, MIDI och CV m.m. Baserad på Taurus 3.


Waldorf

Waldorf License SL Blofeld Sample Option

60Mb av samplingsminne till din Blofeld. Denna licens aktiverar samplingsminnet på din Blofeld desktop-synt.


Novation

Novation MiniNova

MiniNova är en kompakt, super-cool studio och live synth med samma ljudmotor som sin storebror; UltraNova.


Waldorf

Waldorf Pulse 2

Analogsynt i robust desktoputförande med 3st oscillatorer plus brusgenerator. 8/4-rösters Paraphonic läge; Cascade-, lågpass-, högpass- och bandpassfilter; kraftfull arpeggiator m.m. Ibland gör produkter comeback och denna gång är det med ännu mer brutal råstyrka. Pulse 2 är en reinkarnation av dess legendariska förfader, Waldorf Pulse, som dominerade den elektroniska musiken på 90-talet.


Arturia

Arturia MiniBrute 2

Arturia MiniBrute-2 semi-modular analog monosynth with attitude.


Arturia

Arturia MiniBrute 2S

Analog sequencer-synth with comprehensive modular patchbay


IK Multimedia

IK Multimedia UNO Synth

True analog synthesizer. Easily programmable. Ultra-portable.


Arturia

Arturia MicroBrute Analog Synth

Arturia Microbrute Analog Synth baseras på sin kusin Minibrutes prisvinnande design.


Moog

Moog VX-351

Control Voltage Expander för Voyager, ger CV-utgång (Control Voltage) till din Minimoog Voyager.


Moog

Moog VX-352

Control Voltage Expander för Voyager RME, ger CV-ingång (Control Voltage) till din Minimoog Voyager Rack Mount Edition.


Moog

Moog VX-351/352 Rack Mount Kit

19?, 2HE Rack-monteringskit för VX-351/352 och CP-251


Moog

Moog Minimoog Voyager XL Black Beauty

En monofonisk analogsynth baserad på ljudmotorn från Minimoog Voyager. XL har i stort sett alla ljudresurser och funktioner från de ursprungliga Minimoog Model D och Voyager, dessutom med en rad spännande tillägg från Moogs klassiska modulära synthar.


Moog

Moog Minimoog Voyager XL Tolex Limited Edition

En monofonisk analogsynth baserad på ljudmotorn från Minimoog Voyager. XL har i stort sett alla ljudresurser och funktioner från de ursprungliga Minimoog Model D och Voyager, dessutom med en rad spännande tillägg från Moogs klassiska modulära synthar. Limiterad version (100 st) för att fira 50 års jubileum av Moog Modular.


Arturia

Arturia Drumbrute Analog Trummaskin

DrumBrute is a powerful all-analog drum machine & sequencer built for performance and in-depth sound editing. No menus, no presets, no limits on your creativity. Give your beats the Brute power they deserve.


Korg

Korg microKORG

microKORG är uppbyggd kring samma kraftfulla ljudmotor som MS2000, men har ett mindre och mer lättanvänt format. Klaviaturen har 37 tangenter och är anslagskänslig. Direkt ur kartongen är microKORG laddad med 128 presets uppdelade i 8 olika kategorier för att du lätt ska hitta rätt typ av ljud. Dessutom finns en inbyggd 8-bands vocoder (mikrofon medföljer).


Waldorf

Waldorf 2-Pole

Analogt filter med LFO och Overdrive. En ratt per funktion design förpackad i ett litet smidigt desktop-format!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.