Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Keyboards

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Casio

Casio CTK-3500

Det perfekta keyboardet för nybörjaren.


Casio

Casio CTK-3500 - BUNDLE

Det perfekta keyboardet för nybörjaren. Här i ett komplett paket med stativ och hörlurar.


Casio

Casio CTK-1550 - BUNDLE

Bra nybörjarkeyboard från Casio, här i ett komplett paket med ställ och hörlurar. Lär dig spela på 61 fullstora tangenter med pianodesign och ta hjälp av det inbyggda inlärningssystemet som ger dig hela 100 låtar att öva till. Skapa och remixa dina egna house-hits med hjälp av Dance Music Mode. Men några få enkla knapptryck skapar du dina egna house-låtar med hjälp av 50 olika dance/house/hiphop-låtar med upp till 3 olika spår för varje instrument. Dunka igång ett trumbeat, du bestämmer själv när basisten skall börja spela, addera ett fylligt synthljud och briljera när du kickar igång ?the drop? och topline-synthen! Remixa, skapa och njut!


Casio

Casio CTK-1550

Lär dig spela på 61 fullstora tangenter med pianodesign och ta hjälp av det inbyggda inlärningssystemet som ger dig hela 100 låtar att öva till.


CASIO

CASIO LK-280

Det bästa sättet att lära är när man använder flera sinnen! Det har Casio tänkt på med keyboardet LK-280. LK-280 är framtaget med den nyaste teknologin, de bästa ljuden, de fräschaste rytmerna. Detta i kombination med upplysta­ ­tangenter leder dig rätt i universums smartaste musikskola (Step-Up).


CASIO

CASIO LK-280 Set

Komplett keyboardpaket med CASIO's revolutionerande key-lightning keyboard LK-280 med inbyggd musikskola via tangentlampor. Paketet innehåller förutom keyboard även ett keyboardstativ, ett par hörlurar, nätadapter och svensk bruksanvisning.


CASIO

CASIO CTK-6250 Bundle - KAMPANJ

CASIO CTK-6250 - Marknadens kanske mest prisvärda keyboard just nu! Här i ett oerhört prisvärt kampanjpaket tillsammans med keyboardstativ och ett par hörlurar. OBS! Detta erbjudande gäller så långt lagret räcker.


CASIO

CASIO WK-7600 Workstation

High Grade serien är Casios mest påkostade keyboards, fullmatade med ljud och rytmer, i en snygg design. High Grade serien passar överallt - hemma, i musikundervisningen, replokalen, studion och på scenen!


CASIO

CASIO WK-7600 Bundle - KAMPANJ!

Prisvärt kampanjpaket med CASIO WK-7600 Workstation, keyboardstativ, keyboardpall och ett par bra hörlurar.


CASIO

CASIO LK-280 Totalpaket

CASIO's nya keyboard med inbyggd sånganläggning! Här i ett komplett paket som inkluderar LK-280 keyboard, mikrofon, keyboardpall och keyboardstativ.


Musikverkstan

Musikverkstan Tillbehörspaket Keyboard

För dig som redan har en keyboard och behöver alla nödvändiga tillbehör. I detta prispressade tillbehörspaket ingår 1 st Keyboardstativ, 1 par bra hörlurar och 1 st Sustainpedal som fungerar med samtliga keyboards och digitalpianon.


Casio

Casio CT-X700 Keyboard

Oavsett vart du är i din musikkarriär och oavsett budget, behöver du inte kompromissa när det kommer till ljudkvalitet. Möt nya CT-X700. Trots den låga prislappen erbjuder CT-X700 otroligt bra ljud i ett portabelt format.


Casio

Casio CT-X3000 Keyboard

CT-X-serien förändrar hela din bild av hur bra en portabel keyboard i sin prisklass faktiskt kan låta.


Casio

Casio CT-X5000 Keyboard

Toppmodellen i CT-X-serien imponerar med sitt massiva 2 x 15 Watt Soundsystem och nya effektstarka AiX-ljudkällan.


CASIO

CASIO CTK-6250 Metallic Red

5-oktavigt keyboard med anslagskänsliga kapslade tangenter och CASIO's senaste Dual Element ljudmotor med 48 rösters polyfoni. 700 ljud, 100 DSP-effekter och 210 rytmer vittnar om att det finns mycket kapacitet under den iögonfallande metallicröda panelen. Inbyggd 16-kanals sequenser, rytm- och toneditor, samt 305 Music Presets. Pris inkluderar nätadapter.


Casio

Casio CTK-4400

Realistiskt pianoljud med naturlig stereobredd. Ett kraftfullt 61-tangenters anslagskänsligt keyboard med enastående ljudkvalitet. CTK-4400 är fylld med spännande ljud, svängiga rytmer, massor av komp/musikstilar. Nåt glömt ackord? Enkelt, titta i den inbyggda ackordboken. Lägg därtill den inbyggda pedagogiska musikskolan, förprogrammerade orientaliska/ historiska skalor, samplingsfunktionen, audioingången och du har ett instrument att växa och utvecklas med.


CASIO

CASIO SA-77

SA-77 erbjuder med sina 44 tangenter allt som behövs för att man skall kunna spela alla typer av melodier.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.