Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cajon

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meinl

Meinl SUBCAJ6MB-M Wertical Subwoofer Cajon

Unik Cajon med kropp/sidor utav svart MDF, frontplatta/ecovänlig fiberboard av Makah-Burl med unika ljudhål/port vid sidan utav cajonen istället istället för det traditionella ljudhållet på baksidan av cajonen.


Meinl

Meinl HCAJ1-NT Cajon

Meinl Headliner. Enkel cajon med sittyta av gummi. Justerbara strängar och övre skruvar på fronten för rätt ljudkaraktär.


Nino

Nino NINO950 Cajon

NINO950 är en Cajon framtagen speciellt för barn och ungdomar. Trots dess något mindre storlek är den av hög kvalitet, utrustad med sejarsträngar och har en traditionell Cajon-karaktär i sitt ljud. Lagom i sin storlek lockar den barnen till spel!


Nino

Nino NINO952 Cajon

NINO952 är en Cajon framtagen speciellt för barn och ungdomar. Trots dess något mindre storlek är den av hög kvalitet, utrustad med sejarsträngar och har en traditionell Cajon-karaktär i sitt ljud. Lagom i sin storlek lockar den barnen till spel men NINO952 erbjuder också ett alternativt Cajon-ljud för vuxna som vill bredda sitt ljudregister.


Nino

Nino NINO950OR Cajon

NINO952OR är en Cajon framtagen speciellt för barn och ungdomar. Trots dess något mindre storlek är den av hög kvalitet, utrustad med sejarsträngar och har en traditionell Cajon-karaktär i sitt ljud. Lagom i sin storlek lockar den barnen till spel!


Nino

Nino NINO951-MYO

NINO951-MYO Make Your Own Cajon (gör din egna cajon). Den medföljande ritningen guider dig igenom detta roliga projekt, från byggsats till färdig cajon. Måla eller lacka till din helt egna design! Ett kul projekt för familjen såväl som i skolan där både musik, slöjd och bild kan kombineras! Storleken är lämplig för barn och ungdomar.


Nino

Nino NINO952GY Cajon

Cajon med texten "Music Makes Life Better"


Nino

Nino NINO952SA Cajon

Cajon med texten "Music Makes Life Better"


Nino

Nino NINO952TU Cajon

Cajon med texten "Music Makes Life Better"


Santana

Santana CR-1 Ritmo Cajon Rumbero

Prisvärd cajon för nybörjaren. Utrustad med två stämbara bassträngar. Höjd: 480 mm, Bredd: 290 mm, Djup: 300 mm. Vikt: 3,8 kg. Finish: Beech Wood - Natural Satin.


Meinl

Meinl SH5R Artist Shaker

Luis Conte serien har fått tillökning med den volymstarkare SH45 Stadium


Meinl

Meinl CAJ-DRUMSET Cajon Trumset

Meinl Cajon Trumset - CAJ-DRUMSET. Cajon Drumset incl.bag. Meinl Cajon trumset är ett portabelt trumset bestående av det mest väsentliga, bastrumma, virvel och hihat.


Meinl

Meinl MYO-TOOLS

MYO-TOOLS. Make your own cajon tool box.


Meinl

Meinl AE-CAJ7PS Cajon

Materialet och hantverket bakom Meinl Artisan Edition Cajons speglar Meinl's världsledande position när det kommer till Cajontillverkning. Denna serie är handgjord i Spanien och tillhör det absoluta toppskiktet av cajoner på marknaden idag.


Meinl

Meinl MYO-BCAJ Make you Bongo Cajon Kit

BongoCajon Byggsats


Meinl

Meinl CAJ100BU-M Cajon

CAJ100BU-M har en mekanism som man reglerar sejarmattans tryck mot frontplattan. På så sett kan man lätt reglera tajt sejarljud för delikat fingerspel till Flamencospel utan sejarljud. Frontplattan av Bubinga är välvd vid översidan.


Meinl

Meinl CAJ3BMB-M Cajon

Traditionell Cajon som har en gitarrsträng liggande mot baksidan av frontplattan. Spänningen av strängen påverkar "sejarljud" och klang. Justering görs från undersidan och även frontplattans överdel kan lossas/justeras för ökat traditionellt Cajon "sejarljud".


Meinl

Meinl CAJ1SNT-M Cajon

Urmodern bland Cajoner med justerbar sejarmatta. Frontplatta av White Ash och resonanslåda av rubberwood. Sittyta av gummi och kraftiga gummifötter.


Meinl

Meinl MCAJ100VBK

Meinl/Headliner Designer Series Snare Cajon - MCAJ100VBK Cajon 18"


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.