Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Hi-hat stativ

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Tama

Tama HH55F Classic Series Flat base Hi-hatstativ

The Classic Series Flat Base stativen är kompakta lättviktstativ utvecklade enligt "less is more" filosofi i samarbete med Peter Erskine.


Meinl

Meinl MXH X-Hat Hihat

Smidig X-hihat stativ/arm för smidig placering. Bra och smarta inställnings möjligheter gör det enkelt att hitta rätt vinkel till ditt trumset.


Gibraltar

Gibraltar Hi-Hat Seat SC-4980J

Hi-Hat Seat


Tama

Tama QHC7 Quick-Set Hi-Hat Clutch

Hi-Hat Clutch med enkel och säker snabbkoppling som håller topplocket i önskad grepp utan att vibrera eller släppa greppet. Genialisk lösning med snabb och enkelt fäste.


Mapex

Mapex CH72 Hi-hatstativ Stängd

Stängd hihat. Fästes med multiclamp


Mapex

Mapex HF1000 Hi-Hatstativ

Hihatstativ med ihopfällbara och avtagbara dubbelstagade ben gör det otroligt enkelt att passa in stativet i din setup. Med Quick release hihat clutch samt utfällbara floor spikes för grym stabilitet.


Mapex

Mapex JNSM7000 Transmission Hat-stativ

Hihatstativ med adapter som låter dig koppla ihop Janusstativet med din egen dubbelbastrumpedal.


Tama

Tama HH915N Speed Cobra Hi-Hat

Hi-hat stativ med unikt hi-hat säte. När hihat cymbalerna öppnas så tiltas underlocket av det fjäderförsedda sätet så att halvöppet sound och hi-hat lyft blir snyggare. Fjädertrycket är justerbart. Hi-Hat clutch har minimal kontakt med cymbalen och bättre sound. Dessutom har den fler lägen av fjädermotståndet. Justeringen av de sex lägen är lättare och kan utföras med en hand.


Tama

Tama HH35W Hi-hat stativ

Bra stativ med dubbelstagade vridbara ben.


Tama

Tama HH805N Iron Cobra Velo Glide Hihatstativ

Designad för att matcha Iron Cobra pedalerna. Snabba och delikata med användarvänliga justeringsmöjligheter. De två benen tillsammans med stödet under fotplattan, gör stativet stabilt och flexibelt samt lämnar gott om plats för ev. dubbelpedal.


Tama

Tama HH905N Iron Cobra Lever Glide Hihatstativ

Designad för att matcha Iron Cobra pedalerna. Snabba och delikata med användarvänliga justeringsmöjligheter. De två benen tillsammans med stödet under fotplattan, gör stativet stabilt och flexibelt samt lämnar gott om plats för ev. dubbelpedal.


Tama

Tama HH905XP Cobra Clutch

Denna optimala konstruktion för hihatstativ förpassar "drop clutchen" till minneslunden!


Tama

Tama HH45W Stage Master Hihatstativ

Stage Master hihatstativ med dubbelstagade ben.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.