Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
Klarna



Speditörer

Chinese

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meinl

Meinl HCS18CH China 18"

HCS tar över staffetpinnen efter Headliner med ett nytt utseende och ett nytt sound. HCS är stabilare och har ett kraftfullare ljud som kommer att uppskattas av de blivande trumslagarna. HCS matchar väl nybörjarseten och kan dessutom expanderas när de prisvärda paketen behöver kompletteras med extra cymbaler.


Meinl

Meinl CC18CH-B Classic Custom China 18"

Meinl Classic Custom Series China 18". Classic Custom gränslösa cymbaler gjorda av B10 legering som har en brillians som tidigare inte funnits i denna prisklass. Lockar nybörjare med sitt pris och erfarna trumslagare med sitt sound!


Meinl

Meinl B16FCH Byzance China 16"

Meinl Byzance Traditional Flat China 16". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B18CH Byzance China 18"

Meinl Byzance Traditional China 18". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B18FCH Byzance China 18"

Meinl Byzance Traditional Flat China 18". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B20CH Byzance China 20"

Meinl Byzance Traditional China 20". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B22CH Byzance China 22"

Meinl Byzance Traditional China 22". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Paiste

Paiste Alpha Brilliant China 16"

Alpha Brilliant China 16"


Meinl

Meinl MB8 China 18"

Meinl MB8 Series China 18". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Paiste

Paiste 2002 China Type 20"

Dessa legendariska cymbaler har definierat ljudet hos generationer av trummisar sen rockens tidiga dagar


Paiste

Paiste Signature Thin China 16"

Signature Thin China 16"


Zildjian

Zildjian ZHT China 16"

Zildjian ZHT Series China 16". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Meinl

Meinl MB10 China 17"

Meinl MB10 Series China 17". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB10 China 19"

Meinl MB10 Series China 19". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Paiste

Paiste 2002 China Type 18"

Dessa legendariska cymbaler har definierat ljudet hos generationer av trummisar sen rockens tidiga dagar


Paiste

Paiste Formula 602 Modern Essentials China 18"

18" China Från Paiste


Paiste

Paiste Formula 602 Modern Essentials China 22"

22" China Från Paiste


Paiste

Paiste Alpha Brilliant Rock China 18"

Alpha Brilliant Rock China 18"


Meinl

Meinl MB20 Rock China 18"

Meinl MB20 Series Rock China 18". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.


Stagg

Stagg SH-CH10R China 10"

10" SH Regular China.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.