Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Hi-hat

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Zildjian

Zildjian ZXT Rock Hi-Hat 14"

Zildjian ZXT Series Rock Hi-Hat 14". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Zildjian

Zildjian ZXT Solid Hi-Hat 14"

Zildjian ZXT Series Solid Hi-Hat 14". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Meinl

Meinl MB8 Medium Hihats 14"

Meinl MB8 Series Medium Hi-hat 14". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Meinl

Meinl Classics Custom Dark 15" Hi-hat - CC15DAH

Meinl Classics Custom Dark 15" Hi-hat - CC15DAH. 15" Dark Hi-hat är tillverkad med en speciell värmebehandling som tar vara på B10 legeringens breda ljudspektrum och på köpet får cymbalerna ett läckert mörkt utseende.


Zildjian

Zildjian ZHT Hi-Hat 14"

Zildjian ZHT Series Hi-Hat 14". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Rock Hi-Hat 14"

Zildjian ZHT Series Rock Hi-Hat 14". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Master Sound Hi-Hat 14"

Zildjian ZHT Series Master Sound Hi-Hat 14". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Istanbul

Istanbul Traditional 14" Hihat Medium

Istanbul Mehmet Traditional Series 14" Hihat Medium.


Meinl

Meinl MB10 Heavy Hihats 14"

Meinl MB10 Series Heavy Hihats 14". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB10 Medium Hihats 14"

Meinl MB10 Series Medium Hihats 14". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB10 Medium Hihats 15"

Meinl MB10 Series Medium Hihats 15". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB10 Flat Hihats 16"

Meinl MB10 Series Flat Hihats 16". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Istanbul

Istanbul Samatya 14" Hihat

Istanbul Mehmet Samatya Series 14" Hihat.


Meinl

Meinl SC14PH-B Soundcaster Custom

14" Hihat Powerful B12 Legering - 88 % koppar ,12 % tenn Hi-Tech Datorstyrd Hamring


Meinl

Meinl SC14MSW-B Soundcaster Custom

14" Hihat Medium Soundwave ( veckat underlock)


Meinl

Meinl SC14PSW-B Soundcaster Custom

14" Hihat Powerful Soundwave ( veckat underlock)


Meinl

Meinl MB20 Heavy Hihats 14"

Meinl MB20 Series Heavy Hihats 14". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.


Meinl

Meinl MB20 Heavy Hihats 15"

Meinl MB20 Series Heavy Hihats 15". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.


Paiste

Paiste Formula 602 Modern Essentials Hi-Hat 15"

15" Hi-Hat Från paiste


Stagg

Stagg SH-HM10R Medium Hi-Hat 10"

10" SH Regular Medium HiHat - Pair.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.