Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ride

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Paiste

Paiste Formula 602 Medium Flatride 20"

Paiste lanserade 1959 en cymbalserie som var ämnad att bli världens mest aktade inom cymbaltillverkning - Formula 602


Meinl

Meinl Classics Custom Dark 22" Ride - CC22DAR.

Meinl Classics Custom Dark 22" Ride - CC22DAR. 22" Dark Ride är tillverkad med en speciell värmebehandling som tar vara på B10 legeringens breda ljudspektrum och på köpet får cymbalerna ett läckert mörkt utseende.


Meinl

Meinl MB8 Medium Ride 20"

Meinl MB8 Series Medium Ride 20". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Meinl

Meinl MB8 Medium Ride 22"

Meinl MB8 Series Medium Ride 22". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Meinl

Meinl MB8 Heavy Ride 22"

Meinl MB8 Series Heavy Ride 22". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Istanbul

Istanbul Traditional 20" Ride Medium

Istanbul Mehmet Traditional Series 20" Ride Medium.


Zildjian

Zildjian ZHT Medium Ride 20"

Zildjian ZHT Series Medium Ride 20". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Paiste

Paiste Formula 602 Modern Essentials Ride 20"

20" Ride Från Paiste


Istanbul

Istanbul Samatya 20" Ride

Istanbul Mehmet Samatya Series 20" Ride.


Meinl

Meinl MB10 Medium Ride 20"

Meinl MB10 Series Medium Ride 20". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB10 Medium Ride 21"

Meinl MB10 Series Medium Ride 21". Dessa hamrade cymbaler är tillverkade av en unik B10 legering vilket innebär att de består av 90% koppar och 10% tenn. Mb10 har en brilliantfinish med en tät och jämn hamring som ger en ljus och klar klang med bra balans mellan projektion och fyllighet.


Meinl

Meinl MB20 Medium/Heavy Ride 20"

Meinl MB20 Series Medium/Heavy Ride 20". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.


Meinl

Meinl MB20 Heavy Ride 21"

Meinl MB20 Series Heavy Ride 21". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.


Meinl

Meinl MB20 Heavy Ride 22"

Meinl MB20 Series Heavy Ride 22". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.


Paiste

Paiste Alpha Brilliant Full Ride 20"

Alpha Brilliant Full Ride 20"


Meinl

Meinl MCS20MR Medium Ride 20"

Meinl MCS Series Medium Ride 20".


Stagg

Stagg SH-RM20R Medium Ride 20"

20" SH Regular Medium Ride


Paiste

Paiste Joey Jordison Black Alpha Hyper Ride 20"

Joey Jordison Black Alpha Hyper Ride 20"


Stagg

Stagg SH-RM22R Medium Ride 22"

22" SH Regular Medium Ride


Stagg

Stagg SH-RR20R Rock Ride 20"

20" SH Regular Rock Ride.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.