Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Crash

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meinl

Meinl B17TC Byzance Crash 17"

Meinl Byzance Traditional Thin Crash 17". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden


Paiste

Paiste Signature Ref Heavy Full Crash 18"

Signature Ref Heavy Full Crash 18"


Meinl

Meinl B21MC Byzance Crash 21"

Meinl Byzance Traditional Medium Crash 21". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B22MC Byzance Crash 22"

Meinl Byzance Traditional Medium Crash 22". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Stagg

Stagg SH-CM16R Medium Crash 16"

Bra budgetalternativ. 16" SH Regular Medium Crash.


Paiste

Paiste Formula 602 Paperthin Crash 18"

18" Paperthin Crash från Paiste


Stagg

Stagg SH-CM14R Medium Crash 14"

Bra budgetalternativ. 14" SH Regular Medium Crash.


Paiste

Paiste Formula 602 Thin Crash 20"

20" Thin Crash från Paiste


Meinl

Meinl MB8 Medium Crash 18"

Meinl MB8 Series Medium Crash 18". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Paiste

Paiste Rude Thin Crash 19"

Utvecklingen av RUDE serien inspirerades av 70-talets punk och metalscen och fortsätter att vara det självklara valet när det kommer till rå, skoningslös och explosiv energi sedan 1980.


Meinl

Meinl MB8 Heavy Crash 18"

Meinl MB8 Series Heavy Crash 18". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Meinl

Meinl MB8 Medium Crash 20"

Meinl MB8 Series Medium Crash 20". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Zildjian

Zildjian ZHT Fast Crash 14"

Zildjian ZHT Series Fast Crash 14". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Fast Crash 15"

Zildjian ZHT Series Fast Crash 15". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Paiste

Paiste Signature Ref Heavy Full Crash 19"

Signature Ref Heavy Full Crash 19"


Zildjian

Zildjian ZHT Fast Crash 16"

Zildjian ZHT Series Fast Crash 16". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Fast Crash 17"

Zildjian ZHT Series Fast Crash 17". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Rock Crash 16"

Zildjian ZHT Series Rock Crash 16". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Medium Thin Crash 16"

Zildjian ZHT Series Medium Thin Crash 16". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Zildjian

Zildjian ZHT Fast Crash 18"

Zildjian ZHT Series Fast Crash 18". En ny storfamilj har flyttat in på mellanvåningen i Zildjianhuset och bor alltså granne med ZXT-serien.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.