Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cymbaler

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meinl

Meinl B16FCH Byzance China 16"

Meinl Byzance Traditional Flat China 16". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B18CH Byzance China 18"

Meinl Byzance Traditional China 18". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B18FCH Byzance China 18"

Meinl Byzance Traditional Flat China 18". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B20CH Byzance China 20"

Meinl Byzance Traditional China 20". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B22CH Byzance China 22"

Meinl Byzance Traditional China 22". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Paiste

Paiste Signature Ref Heavy Full Crash 18"

Signature Ref Heavy Full Crash 18"


Meinl

Meinl B21MC Byzance Crash 21"

Meinl Byzance Traditional Medium Crash 21". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Zildjian

Zildjian ZXT Rock Hi-Hat 14"

Zildjian ZXT Series Rock Hi-Hat 14". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Meinl

Meinl B22MC Byzance Crash 22"

Meinl Byzance Traditional Medium Crash 22". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Zildjian

Zildjian ZXT Solid Hi-Hat 14"

Zildjian ZXT Series Solid Hi-Hat 14". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Paiste

Paiste Signature Thin China 18"

Signature Thin China 18"


Meinl

Meinl Byzance Sand Set Benny Greb

Byzance Vintage Sand Cymbalset B14/18/20, innehåller cymbaler designade i samarbete med Benny Greb, B14SAH Sand Hat, B18SATC Sand Thin Crash och B20SAR Sand Ride.


Paiste

Paiste 2002 Crash 19"

Dessa legendariska cymbaler har definierat ljudet hos generationer av trummisar sen rockens tidiga dagar


Paiste

Paiste 2002 Sound Edge Hi-Hat 15"

Dessa legendariska cymbaler har definierat ljudet hos generationer av trummisar sen rockens tidiga dagar


Paiste

Paiste 2002 Power Crash 19"

2002 Power Crash 19"


Paiste

Paiste 2002 Thin Crash 19"

Dessa legendariska cymbaler har definierat ljudet hos generationer av trummisar sen rockens tidiga dagar


Zildjian

Zildjian ZXT Transformer 8"

Zildjian ZXT Series Transformer 8". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Paiste

Paiste Giant Beat Hi-Hat 15"

Dessa högvärdiga cymbaler utvecklades redan under popmusikens snabba frammarch på 60’talet och fick en hängiven återlansering av Paiste 2005.


Paiste

Paiste 2002 Wild Crash 19"

Dessa legendariska cymbaler har definierat ljudet hos generationer av trummisar sen rockens tidiga dagar


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.