Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cymbaler

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Meinl

Meinl HCS18CH China 18"

HCS tar över staffetpinnen efter Headliner med ett nytt utseende och ett nytt sound. HCS är stabilare och har ett kraftfullare ljud som kommer att uppskattas av de blivande trumslagarna. HCS matchar väl nybörjarseten och kan dessutom expanderas när de prisvärda paketen behöver kompletteras med extra cymbaler.


Meinl

Meinl CC18CH-B Classic Custom China 18"

Meinl Classic Custom Series China 18". Classic Custom gränslösa cymbaler gjorda av B10 legering som har en brillians som tidigare inte funnits i denna prisklass. Lockar nybörjare med sitt pris och erfarna trumslagare med sitt sound!


Meinl

Meinl B17TC Byzance Crash 17"

Meinl Byzance Traditional Thin Crash 17". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden


Meinl

Meinl B16FCH Byzance China 16"

Meinl Byzance Traditional Flat China 16". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B18CH Byzance China 18"

Meinl Byzance Traditional China 18". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B18FCH Byzance China 18"

Meinl Byzance Traditional Flat China 18". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B20CH Byzance China 20"

Meinl Byzance Traditional China 20". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Meinl

Meinl B22CH Byzance China 22"

Meinl Byzance Traditional China 22". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Paiste

Paiste Signature Ref Heavy Full Crash 18"

Signature Ref Heavy Full Crash 18"


Meinl

Meinl B21MC Byzance Crash 21"

Meinl Byzance Traditional Medium Crash 21". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Zildjian

Zildjian ZXT Rock Hi-Hat 14"

Zildjian ZXT Series Rock Hi-Hat 14". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Meinl

Meinl B22MC Byzance Crash 22"

Meinl Byzance Traditional Medium Crash 22". Byzance-cymbalerna är tillverkade av den klassiska B20-legeringen och är helt igenom handgjorda. Regular-serien har en varm och fyllig klang och bra dynamic. Det gör att du kan kontrollera klang och ljudstyrka med anslaget. Perfekt med tanke på de nya stora crasharna och 24" riden.


Zildjian

Zildjian ZXT Solid Hi-Hat 14"

Zildjian ZXT Series Solid Hi-Hat 14". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Meinl

Meinl Byzance Sand Set Benny Greb

Byzance Vintage Sand Cymbalset B14/18/20, innehåller cymbaler designade i samarbete med Benny Greb, B14SAH Sand Hat, B18SATC Sand Thin Crash och B20SAR Sand Ride.


Zildjian

Zildjian ZXT Transformer 8"

Zildjian ZXT Series Transformer 8". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Zildjian

Zildjian ZXT Transformer 10"

Zildjian ZXT Series Transformer 8". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Zildjian

Zildjian ZXT Transformer 14"

Zildjian ZXT Series Transformer 14". Vid tillverkningen av ZXT-cymbalerna använder man sig av en nyutvecklad hamringsteknik som ger ett kraftfullt ljud med tydliga övertoner speciellt framtagen för modern rockmusik.


Paiste

Paiste Formula 602 Medium Flatride 20"

Paiste lanserade 1959 en cymbalserie som var ämnad att bli världens mest aktade inom cymbaltillverkning - Formula 602


Meinl

Meinl MB8 Splash 10"

Meinl MB8 Series Splash 10". Meinl MB8 är professionella cymbaler i Hi-Tech-hamrad B8-legering. MB8 har en ren klang med ett högre tonläge och tydlig attack. Serien har redan fått beröm i internationell press för sin ljudkvalitet. Att sedan priset är överkomligt är bara en bonus!


Stagg

Stagg SH-CM16R Medium Crash 16"

Bra budgetalternativ. 16" SH Regular Medium Crash.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.