Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Akustiska

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Seymour Duncan

Seymour Duncan SA-3HC Hum-Canceling Woody

Snabbmonterad passiv, magnetisk ljudhålsmikrofon.


Shadow

Shadow SH-420

High output singel coil mik för akustisk gitarr i elfenbensfärgat hölje. Höjden är ställbar för att ge ett optimalt resultat för din spelstil. 12-fots kabel ingår


Shadow

Shadow SH-EC22 Megasonic

Lättmonterad. För western-/nylongitarr. Kombinerar akustiska egenskaper med piezosystemets fördelar.


Fishman

Fishman PRO-MAT-INF (wide 3,2 mm)

Matrix Infinity mic och preampsystem. Avsedd för stall med 3,2mm bredd.


LR Baggs

LR Baggs Anthem SL

LR Baggs Anthem SL är ett riktigt bra miksystem för dig som vill få gitarrens "Riktiga" ljud förstärkt, då den plockar upp majoriteten av gitarrens frekvenser. Systemet har både en element pickup samt LR Baggs Tru.Mic. Anthem SL har en liten volymkontroll som monteras i ljudhålet.


Schaller

Schaller Jazz Pickup Satin Black

Pickup för Jazz och Akustiska gitarrer.


Schaller

Schaller Vintage S Pickup Nickel

Stilig och välljudande ljudhålsmikrofon från Schaller.


Shadow

Shadow SH-095


DPA

DPA d:vote 4099 Guitar

Kondensatormikrofon för stålsträngad eller nylonsträngad gitarr! DPA 4099 passar till alla gitarrer och ger ett exceptionellt bra ljud med bred frekvensåtergivning. Lätt att montera på instrumentet och att därigenom även kunna styra ljudet.


LR Baggs

LR Baggs Anthem SL Classic

L.R. Baggs Anthem SL-C


LR Baggs

LR Baggs M1

Världens första vibrationskänsliga magnetpickup för ljudhålet. M1 definierar om vad man trodde möjligt från en ljudhåls pickup. Från första ackordet märker man att denna pickup är magisk. Vad som skiljer den från andra är den banbrytande TriAxial Dynamik Teknologin, utvecklad av Gary Garrett och Lloyd Baggs.


LR Baggs

LR Baggs Element Active System VTC

Den patenterade "one-size-fits-all" Element transducern levererar prestanda ej tidigare uppnåelig från en undersadel pickup. Genom att ta bort alla onödiga invändiga komponenter så ökar man samspelet mellan gitarr och transducer. Detta förbättrar väsentligt pickupens känslighet för ett robust, livfullt och öppet sound med stor dynamik. Kommer med en class A preamp med ändknappsanslutning och en volym och tonkontroll som monteras i ljudhålet.


LR Baggs

LR Baggs iBEAM Active System

iBeam Active kombinerar den prisbelönade iBeam med en patenterad class A FET preamp med ändknappsanslutning för det bästa High Fidelity pickup systemet på marknaden. Den ultratysta preampen förstärker naturtroget pickupens minsta nyans. Systemet inkluderar en volymkontroll som monteras i ljudhålet. En auxiliary passiv kanal finns även om man vill addera ytterligare en pickup. Tester har visat att detta pickupsystem är jämförbart med världens bästa studiomikrofoner.


LR Baggs

LR Baggs iMIX

iMixen parar ihop iBeam och Element-pickuperna i en diskret miniatyr class A FET preamp/stereo mixer. IBeams unika kvaliteter parat med Element pickupens presence och okänslighet för rungång gör den mångsidiga iMixen idealisk för alla typer av konserthallar. Med justerbar mid contour kontroll för både iBeam och Element samt low cut för iBeam gör att man lätt kan ratta in det perfekta soundet för varje gitarr.


LR Baggs

LR Baggs iMIX Onboard System

Om man redan har ett hål i gitarren för EQ system inbyggt i sargen så kan man uppgradera till iMix Onboard om man vill para en iBeam med en Element pick-up. Då får man en preamp med class A FET input preamp med bas, diskant, fas och mix kontroller, samt lucka för enkelt batteribyte.


LR Baggs

LR Baggs Dual Source

Dual Source System är ett mikrofon/pick-up mixing system i miniatyr som monteras inuti gitarren och kombinerar Element pickupen med en högkvalitets FET kondensator mikrofon. Den har även ”Remote Control II” som monteras under locket vid ljudhålet och ger dig mastervolym och mixkontroller vid dina fingerspetsar.


LR Baggs

LR Baggs LB6

Det var denna pickup som startade det hela för L.R. Baggs för mer än 20 år sedan och den används fortfarande av artister som Vince Gill, Phil Keaggy, Kathy Mattea och James Taylor.


LR Baggs

LR Baggs Hex Pickups

Med en individuell sadelpickup placerad direkt under varje sträng ger den en varm ton, fantastisk strängbalans och artikulation med aggressiv attack, dynamik och presence utan feedback. Dess höga output ger möjlighet att koppla in direkt i de flesta förstärkare och PA-system utan preamp.


LR Baggs

LR Baggs Radius

Denna pickup är utvecklad av L.R. Baggs transducermanager Bo Radis och teknikern Micah Marquet och togs fram främst för mandolin men fungerar lika bra på många mindre instrument inklusive violin.


Ehrlund

Ehrlund Pickup

Pickup från Ehrlund


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.