Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

P90 - passiv

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Dimarzio

Dimarzio DP209BK P-90 Super Distortion

En Super Distortion® i en P-90 kåpa? Coolt! DiMarzio® Super Distortion® har varit industristandard sedan introduktionen på tidigt 70-tal. Den nya P-90 Super Distortion® är den humbucking soapbar-mick vi gör med högst output och den ger gitarrister (med gitarrer för P-90) möjligheten att uppdatera sina mickar utan att behöva modifiera gitarren.


Dimarzio

Dimarzio DP210BK Tone Zone P-90

Tone Zone P-90 är en hög output, humbucker soapbar mikrofon med samma ljud och kraft som den vanliga Tone Zone® humbuckern. Som den vanliga Tone Zone® är den designad som en stallmikrofon och kommer med 4 ledad kabel för seriell/parallell eller splittrade kopplingar. Finns i crème vit eller svart.


Lundgren Pickups

Lundgren Pickups Telecaster P-90 Bridge

Ursprungligen togs denna mikrofon fram för ett gitarrproffs som ville ha mer P-90 karaktär i sin tele. Denna konstruktion skiljer sig från de andra telemikrofonerna på flera sätt. Den har poler av metall och magneterna under. Detta ihop med lindningen gör att utsignalen är mycket kraftigare- en riktig rocker. Som namnet antyder är den och nafsar i P-90 land. Ett rikt mellanregister med pondus.


Lundgren Pickups

Lundgren Pickups Telecaster P-90 Neck

Efter att stallmicken togs emot så väl var vi tvungna att göra aven denna halsmik. Precis som motsvarande stallmikrofon skiljer sig denna halsmik från de andra telemikrofonerna på flera sätt. Den har poler av metall och magneterna under. Detta ihop med lindningen gör att utsignalen är mycket kraftigare- en riktig rocker. Som namnet antyder är den och nafsar i P-90 land. Ett mellan registerrikt ljud med pondus.


Lundgren Pickups

Lundgren Pickups P-90 Vintage Bridge Soapbar

Den här mikrofonkonstruktionen genererar en unik ljudkaraktär. Många musiker anser att den är den mest välljudande mikrofonen någonsin. Låga toner är fasta och höga toner feta. Passar rock, jazz och blues. Under spolen är två stycken högkvalitativa Alnico 5-magneter monterade. Mikrofonen används bl a av Bengan Blomgren (Tottas Bluesband). Svart kåpa ingår.


Lundgren Pickups

Lundgren Pickups P-90 Vintage Neck Soapbar

Detta är halsmodellen som är matchad för att passa med stallmodellen. Den är lindad med lite färre varv för att kompensera volymökningen från strängarnas vidare bågrörelser i halsläge. Den är som alla våra P-90 halsmodeller reverserad för att ge ett brumfritt läge när båda mikrofonerna används samtidigt. Mikrofonen är bestyckad med Alnico 5 Magneter för hög utsignal och klar diskant. Kåpa ingår.


DiMarzio

DiMarzio DP198 Hot Minibucker

En anledning att dom första mini-humbuckers som fanns var relativt svaga var det trånga utrymmet för spolar och magneter. Högljudda mini-buckers kan låta grötiga och muddy som om ljudet var packat inne i micken. Vi ville ha ett hetare och tjockare ljud men ändå klart och rent. DiMarzio® Hot Minibucker lyckas åstadkomma detta.


DiMarzio

DiMarzio DP162BK DLX Plus Neck

När DiMarzio först introducerade en humbucking ersättningsmick för soapbar och mini-humbuckers märkte vi att många gitarrister ville ha mer kraft och tydlighet. Vi bevarade lite av den rena och öppna karaktären från en original soapbar och minskade DLX Plus mellanregister. Basen gjordes tight och punchy och diskanten stark och tydlig.


Dimarzio

Dimarzio DP154BK DLX Plus Bridge

Låga toner som är tighta, kraftfulla och punchy. Höga toner som är starka och tydliga och ett rent och öppet mellanregistret. Så även om DLX Plus har styrka så är den inte distad. Båda kommer med 4-ledad kabel för split- och parallell-möjligheter.


Dimarzio

Dimarzio DP167BK Soapbar

Varför älskar så många gitarrister ljudet från gamla soapbar mickar? Troligen för att det är dom "snällast" låtande singlecoil mickarna någonsin. Höga toner är alltid feta men med precis lagom mycket bett för att skära igenom i en mix. Låga toner är ljusa och klara, men inte tunna och tonen förblir jämn hela vägen upp längs halsen. Vår version av denna klassiska mick har också lite mer kraft i mellanregistret och lite tightare bas.


Dimarzio

Dimarzio DP169BK Virtual P90

En original singlecoil soapbar-design hade en speciell ljudkaraktär. Låga toner var fasta och stadiga utan att vara otydliga och med en nästan pianoaktig tonkvalité medan höga toner var feta hela vägen upp för halsen. Vi har alltid tyckt det var en fantastisk kombination och självklart ville vi reproducera det ljudet fast utan "60-cycle hum".


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.