Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Övriga

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
GruvGear

GruvGear GigBlade 2 Shoulder Strap

Vill du förvandla din GigBlade och bära den som en traditionell bag (ryggsäck), så är GigBlade 2 Shoulder Strap produkten du söker.


Darkglass

Darkglass M900 Bag

M900 Bag för Microtubes 900


T-Rex

T-Rex Tone Trunk Minor

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 15 x 56 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk 45

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 31,6 x 45 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk 56

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 31,6 x 56 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk 70

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 31,6 x 70 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


Diago

Diago PB02 Gigman Pedal Board

Diago pedalbord erbjuder det smidigaste sättet att organisera, skydda och transportera dina effektpedaler. Gigman kombinerar ett robust pedalbord och hardcase i lättvikt med innermått på 600x300x85 mm som rymmer mellan 8-10 pedaler. 2 meter kardborreband för att fästa pedaler med ingår. Vikt ca 4 kg.


T-Rex

T-Rex Leveling Bracket

Utjämnings enhet för Tone Trunk 45, 56, 70 och Major. Du kan med hjälp av dem förborrade hålen montera din "Bracket" där den passar bäst på just ditt pedalbord.


Rockbag

Rockbag Gigboard Large inkl. bag

Effektpedalbord med inbyggd powersupply för 5 st 9V och 1 st 12V anslutning. Två integrerade loopar möjliggör inkoppling antingen före förstärkaren eller i förstärkarens effektloop. Inklusive gigbag.


Rockbag

Rockbag Gigboard Small inkl. bag

Effektpedalbord med inbyggd powersupply, fem 9v och en 12v anslutning. Två integrerade loopar möjliggör inkoppling antingen före förstärkaren eller i förstärkarens effektloop. Gigbag medföljer.


ENGL

ENGL P16 Ironball Head Gigbag

Gigbag som är skräddarsydd för ENGL Ironball topp.


Joyo

Joyo Pedal Bag incl. Pedal Carpet

Prisvärt paket med Joyo's praktiska pedalryggsäck tillsammans med deras smidiga pedalmatta.


Joyo

Joyo Pedal Carpet

Praktisk och smidig pedalmatta. Pedal Carpet är inte bara väldigt lätt, den har dessutom några fiffiga funktioner.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Pedal Board Bag

Organisera dina pedaler med denna vadderade pedalväska från Electro-Harmonix. Fäst pedalerna på plattan med kardborrband och dela av pedalerna i sektioner med medföljande avdelningsväggar. Kabelöppningar på båda sidor för flexibel strömanslutning. Storlek 67 x 30 x 5 cm. Väskan har dubbla handtag, samt axelrem för smidig transport.


Gator Cases

Gator Cases GK-2110

Lämplig även för t.ex. Line 6 Pod HD500, 400 och 300.


Kemper

Kemper Gigbag till Kemper

Gigbag till Kemper


Gator Cases

Gator Cases G-Pedalbone "The Bone" Pedalbord

Pedalbord från Gator


XVive

XVive F1 Pedal Board Flight Case

Xvive F1 ? Pedal Board Flight Case inkl. 5 Plug Multi DC Power Cable. Pedalbord i robust flightcase som rymmer 5 st minipedaler. Levereras med Multi DC Power kabel för samtliga pedaler.


Boston

Boston EPC-360 Effect Pedal Case Small

Hardcase för förvaring och transport av effektpedaler. Bostons effektpedalcasar är robusta och prisvärda, enkla men praktiska och perfekta för effektpedaler.


Boston

Boston EPC-450 Effect Pedal Case Medium

Hardcase för förvaring och transport av effektpedaler. Bostons effektpedalcasar är robusta och prisvärda, enkla men praktiska och perfekta för effektpedaler.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.