Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Lightcase

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Gator Cases

Gator Cases GL-CLASSIC

Lightcase till Nylonsträngad gitarr från Gator Cases


Gator Cases

Gator Cases GL-DREAD

Lightcase till westerngitarr från Gator Cases


Gator Cases

Gator Cases GL-DREAD-12

Lightcase för 12-strängad gitarr från Gator Cases


FX

FX Lightcase Classical Guitar

Väger som en gigbag och skyddar som ett case. En billig "försäkring" för din klassiska gitarr. FX Cases tillverkar otroligt prisvärda lättviktscasar med bra passform och funktionalitet.


FX

FX Lightcase Electric Guitar

Väger som en gigbag och skyddar som ett case. En billig "försäkring" för din elgitarr. FX Cases tillverkar otroligt prisvärda lättviktscasar med bra passform och funktionalitet.


FX

FX Lightcase Electric Bass

Väger som en gigbag och skyddar som ett case. En billig "försäkring" för din elbas. FX Cases tillverkar otroligt prisvärda lättviktscasar med bra passform och funktionalitet.


FX

FX Lightcase Acoustic Guitar

Väger som en gigbag och skyddar som ett case. En billig "försäkring" för din stålsträngade gitarr. FX Cases tillverkar otroligt prisvärda lättviktscasar med bra passform och funktionalitet.


AXL

AXL JFC-013BJ Lightcase Banjo

Skumstoppat lättviktsetui för banjo. Passar såväl 4, 5 och 6-strängade banjos.


Proel

Proel PFOAM10 Lightcase Classic

Lättviktscase för klassisk gitarr. Textilklädd med axelremmar, tillbehörsficka med dragkedja och inredning med plats för kablar och tillbehör. Utrustad med gummifötter.


Proel

Proel PFOAM20 Lightcase Western

Lättviktscase för westerngitarr. Textilklädd med axelremmar, tillbehörsficka med dragkedja och inredning med plats för kablar och tillbehör. Utrustad med gummifötter.


Proel

Proel PFOAM30 Lightcase Elgitarr

Lättviktscase för elgitarr. Textilklädd med axelremmar, tillbehörsficka med dragkedja och inredning med plats för kablar och tillbehör. Utrustad med gummifötter.


Proel

Proel PFOAM40 Lightcase Elbas

Lättviktscase för elbas. Textilklädd med axelremmar, tillbehörsficka med dragkedja och inredning med plats för kablar och tillbehör. Utrustad med gummifötter.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.