Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Gigbags & Etuier

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
FX

FX Hardcase Acoustic

Exklusiv hardcase till kanonpris. För stålsträngad gitarr.


Gewa

Gewa Gigbag Electric Bass

En riktigt bra och kraftig gigbag för elbas med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


Gewa

Gewa Gigbag Electric Guitar

En riktigt bra och kraftig gigbag för elgitarr med 12 mm vaddering, två bärhandtag och axelremmar, samt förvaringsficka.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Electric Bass

Gigbag för elbas i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


GEWA

GEWA Premium Gigbag 20 Acoustic Guitar

Gigbag för westerngitarr i Cordura 600 Denier och med 20 mm vaddering. Utrustad med Neck Protection System, extra förstärkt interiör vid stämskruvar och stall. Utrustad med vadderade ryggsäcksremmar, kraftigt bärhandtag, samt två stora frontfickor för tillbehör och/eller notböcker.


Ibanez

Ibanez IUBC301BK Concert Ukulele

Bag för ukulele av Concert typ. Lätt stoppad, med bärrem.


Diago

Diago Showman Pedalbord

Diago PB03 Showman Pedal Board Showman Pedal Board hårdcase, med avtagbart lock, 75 x 35 cm, invändig höjd 100mm, med robusta lås, bärhandtag och metallhörn, utförd i 1/2” plywood och klädd i svart Polyweav, inkl kardborreband.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk Minor

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 15 x 56 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk 45

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 31,6 x 45 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


T-Rex

T-Rex Tone Trunk 56

Pedalbord med kraftigt vadderad transportväska. Pedalbordet är i robust aluminiumkonstruktion och har förborrad hål för att du enkelt skall kunna gömma kablage under bordet. Utrustad med kardborrematta för att enkelt fästa dina pedaler, samt gummerade fötter. Mått 31,6 x 56 cm. Väskan har axelrem, vadderat handtag och två tillbehörsfickor.


North Star

North Star CG-182 Gigbag Classic

Gigbag för klassisk gitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Pedal Board Bag

Organisera dina pedaler med denna vadderade pedalväska från Electro-Harmonix. Fäst pedalerna på plattan med kardborrband och dela av pedalerna i sektioner med medföljande avdelningsväggar. Kabelöppningar på båda sidor för flexibel strömanslutning. Storlek 67 x 30 x 5 cm. Väskan har dubbla handtag, samt axelrem för smidig transport.


Hagström

Hagström Hag-Bag B-40

Passar bl a till Hagströms basar.


Diago

Diago PB02 Gigman Pedal Board

Diago pedalbord erbjuder det smidigaste sättet att organisera, skydda och transportera dina effektpedaler. Gigman kombinerar ett robust pedalbord och hardcase i lättvikt med innermått på 600x300x85 mm som rymmer mellan 8-10 pedaler. 2 meter kardborreband för att fästa pedaler med ingår. Vikt ca 4 kg.


T-Rex

T-Rex Leveling Bracket

Utjämnings enhet för Tone Trunk 45, 56, 70 och Major. Du kan med hjälp av dem förborrade hålen montera din "Bracket" där den passar bäst på just ditt pedalbord.


Ibanez

Ibanez IABB521-BK Gigbag Acoustic Bass

Gigbag till akustisk bas. Stoppad för att tåla lättare stötar vid transport. En invändig ficka för kroppen längst ner inuti, håller basen på plats och hindrar den att glida ut när dragkedjan öppnas.


North Star

North Star WG-184 Gigbag Western

Gigbag för stålsträngad gitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


North Star

North Star ELG-183 Gigbag Electric Guitar

Gigbag för elgitarr. Tillverkade i kraftig nylonväv och fodrade med ett mjukt och slitstarkt material, däremellan 10 mm skyddande stoppning. Handtag och infästningar är fastsydda med kraftiga korssömmar och alla spännen är av metall. Ficka med dragkedja finns på alla bagar, dubbla axelremmar för att kunna bäras som ryggsäck.


Jaeger

Jaeger Peak Gigbag Electric Guitar

Deluxe gigbag av högsta tänkbara kvalitet för elgitarr. 20 mm invändig stoppning, vadderade ryggsäcksremmar med reflexer och fack för mp3-spelare med kabelutgång, 2 st stora fickor för notböcker etc och 3 st tillbehörsfickor. Utrustad med stötdämpande gummiskydd i botten.


Sigma

Sigma SC-C Classic Hardcase

Hardcase för nylonsträngad gitarr.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.