Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Övriga baseffekter

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Electro Harmonix

Electro Harmonix Crying Bass

The Crying Bass brings all the advantages of EHX?s outrageous Next Step Effects to bass guitarists.


MXR

MXR M-82 Bass Envelope Filter

Klassiskt analogt envelope filter för elbassister. Utrustat med True Bypass och kontroller för Dry, FX, Decay, Q och Sensitivity. Låter hur bra som helst!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Enigma

Enigma är ett kraftfullt och lättrattat envelope-filter som är anpassat för bas.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Micro Synthesizer

Micro Synthesizer låter dig skapa analoga moog-liknade synthklanger med kraftfulla filtersvep.


Fishman

Fishman PRO-FSN-BAS Fission Bass

Fission bass powerchord fx pedal


EBS

EBS Dynaverb Studio Edition

Dynaverb Studio Edition är egentligen åtta olika digitala stereo reverb i en och samma pedal. Alltifrån Room till Plate till Hall och vidare. För det oförskämt snygga reverbljudet står en 24-bit digital processorkrets. Dessutom går pedalen att ställa från serial mode till parallel mode för de bassister som mestadels hänger i studion. 2015 års Studio Edition kommer med en helt ny design, optimerad signalkedja, en ny reläswitch, högvolts skydd upp till 18V samt en möjlighet att drivas av adaptrar oavsett om de ligger på 9V, 12V eller något däremellan.


Digitech

Digitech Bass Whammy

Med samma teknik som används i Whammy 5 som grund så har Digitech's tekniker anpassat det senaste tillskottet i Whammy-familjen för att användas för bas.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.