Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Kompressor

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
TC Electronic

TC Electronic SpectraComp Bass Compressor

Ultra-kompakt och användarvänlig kompressorpedal för bas med multibands-kompression, TonePrint-teknologi och True Bypass.


Darkglass

Darkglass Hyper Luminal Hybrid Compressor

3 fantastiska kompressorer i samma pedal: BUS som är en modulerad SSL Bus Compressor. FET är inspirerad av Universal Audios klassiska 1176 och SYM är en digital klon av deras egna Super Symmetry kompressor som inte är i produktion längre eftersom en del komponenter inte går att få tag på.


Darkglass

Darkglass Super Symmetry Kompressor

Super Symmetry Kompressor


GLX

GLX BLM-1 Bass Limiter

Ett måste för alla bassister. Limiter med justerbar enhance, ratio och threshold. Drivs på batteri eller 9V adapter (ingår ej).


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Preacher Compressor/Sustainer

Compressor/Sustainer med 3-läges attackväljare.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano Bassballs

Så små att de nästan inte syns, men vi lovar - de hörs! För dig som alltid tycks ha för lite plats på ditt pedalbord serveras nu familjen Nano.


Seymour Duncan

Seymour Duncan Studio Bass Compressor

Tajt kompressorpedal för bassister tillverkad i USA. VCA förstärkning med gainnivå upp till +33dB. Okomprimerad signal kan blandas in med komprimerad signal via Blendfunktion. Justerbar attack (från 8 - 27 ms). Utrustad med Mid/Full/High-switch mellan olika ljudkaraktärer. True Bypass.


EBS

EBS MultiComp Studio Edition

EBS Multicomp Studio Edition är en högpresterande analog kompressor för bas. Pedalen är ställbar mellan "Solid State", "Tube Simulation" och "Multi-band" kompression. För den som inte nöjer sig med de inställningsmöjligheter som finns på pedalen så finns det dessutom en intern trim pot för att justera tröskeln. 2015 års Studio Edition kommer med en helt ny design, optimerad signalkedja, en ny reläswitch, högvolts skydd upp till 18V samt en möjlighet att drivas av adaptrar oavsett om de ligger på 9V, 12V eller något däremellan.


MXR

MXR M-87 Bass Compressor

MXR M-87 Bass Compressor är tillverkad med "Constant Headroom Technology" och ger ett löjligt tajt sound. Kontroller för Output, Input, Release, Attack och Ratio. Försedd med 10-stegs LED-mätare för Gain Reduction. True Bypass. Drivs på 9V batteri eller AC-adapter (ingår ej). Funkar även klockrent för gitarrister!


Markbass

Markbass Compressore

Compressore är en state-of-the-art rörkompressor som ger dig kontroll över GAIN, THRESHOLD, RATIO, ATTACK och RELEASE. Som rör sitter 1 x ECC83. Utrustad med True Bypass.


Aguilar

Aguilar TLC

En mycket bra kompressor från Aguilar med deras egna TLC-krets som står för Trans Linear Control vilken är till för att uppnå en mycket flexibel kompressor.


XVive

XVive B1 Bass Squeezer Compressor & Overdrive

Xvive B1 Bass Squeezer Compressor & Overdrive. Effektpedal i miniformat.


Pigtronix

Pigtronix Philosopher Bass Compressor

Kompressorpedal till bas med ?Blend? funktion


T-Rex

T-Rex Squeezer

Rörbestyckad mångsidig baskompressor som ger dig full kontroll över kompressorns treshold, attack, release, compression ratio, gain och level. Rörets funktion är att ge djup och värme åt ljudbilden.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.