Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Oktav

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Aguilar

Aguilar Octamizer

En väldigt välljudande octavpedal från Aguilar.


EBS

EBS OctaBass Studio Edition

Analog oktavpedal med mycket bra triggning och sound. Välj läge mellan Low, Mid och High. 2015 års Studio Edition kommer med en helt ny design, optimerad signalkedja, en ny reläswitch, högvolts skydd upp till 18V samt en möjlighet att drivas av adaptrar oavsett om de ligger på 9V, 12V eller något däremellan.


MXR

MXR M-288 Bass Octave Deluxe

M288 är en tvåtoners oktavpedal som erbjuder "organic analog tone", true bypass och en mängd andra möjligheter att forma tonen. Fastän pedalen drivs med 9 volt får man med MXR's 18-volts Constant Headroom Technology (CHT), studiokvalitèts headroom och överlägsen tracking.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.