Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Modulation

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
T-Rex

T-Rex Sweeper II

Baschorus från T-rex. Går att koppla ut i stereo och funkar lika bra till gitarr som till bas.


GLX

GLX BCH-1 Bass Chorus

Choruseffekt för bas med kontroller för Level, Low Filter, Rate och Depth.


Markbass

Markbass Chorus Flanger

Den här pedalen ger dig snyggt chorus och en psykadelisk flanger, som går att modifiera i realtid med speed och width kontrollerna.


MXR

MXR M-83 Bass Chorus Deluxe

M-83 är en analog chroruseffekt som ger dig mängder av chorus och flanger utan att döda dom djupa bastonerna! Kan även användas som stereoeffekt med en stereo-jackkabel!


Carl Martin

Carl Martin BassChorus

I huvudsak är den här pedalen identisk med Chorus x II, men Bass Chorus är avvägd för användning med bas så att du till fullo kan dra nytta av choruseffekten ner till djupa B.


Pigtronix

Pigtronix Bass Envelope Phaser

Anslagskänslig Phaser för bas


EBS

EBS TremoLo

Mono/Stereo Tremolopedal för bass med True Bypass. Karaktären på svepet kan ställas in i tre olika lägen: Sine, Square eller Sawtooth.


EBS

EBS UniChorus Studio Edition

Schysst, flexibel pedal med chorus, flanger och pitchmodulation. 2015 års Studio Edition kommer med en helt ny design, optimerad signalkedja, en ny reläswitch, högvolts skydd upp till 18V samt en möjlighet att drivas av adaptrar oavsett om de ligger på 9V, 12V eller något däremellan.


EBS

EBS DPhaser

EBS DPhaser erbjuder tre väldigt distinkta och olika sorters phaser effekter. Välj mellan alltifrån klassiska 70-tals sound till hypermoderna flangerliknande effekter. Pedalen är byggd med de senaste komponenterna och använder en 24-bit digitalomvandlare för bästa ljud både live och i studion. Utrustad med kontroller för Resonance Hi/lo/Off, samt två rattar med vilka man ställer width och rate.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.