Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Boost/Pre-Amp

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Two Notes

Two Notes Le Bass

Rördriven 2-kanals preamp i pedalform för Bas. Two-Notes nya serie av rördrivna förförstärkare i pedalform har många unika funktioner.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Steel Leather

Electro Harmonix Steel Leather är deras första expander som är avsedd för bas. Vad är en expander undrar ni? Jo, man skulle kunna kalla det en kompressor fast tvärtom. Det boostar vissa frekvenser, särskilt i dom högre registren så din bas skär igenom mixen ordentligt i både live och i studiosammanhang.


Markbass

Markbass Super Booster

Den här pedalen ger dig till två magnifika filter, VLE (Vintage Loudspeaker Emulator) och VPF (Variable Pre-Shape Filter. Super Booster ger dig också en clean boost i synnerhet användbar för att växla mellan komp/solo. Utrustad med True Bypass och Active DI.


Markbass

Markbass MB7 Booster

MB7 har en cool och kompakt design och ger dig en clean boost (perfekt vid komp/solo) och en 7-bands grafisk EQ som låter dig skräddarsy en perfekt ton i varje situation.


Eden

Eden WTDI DI Pedal

Oavsett om det är en live-spelning, en inspelnings-session eller om du bara vill sitta ner och öva kan du med Eden's WTDI preamp-pedal ta med dig den ton du vill ha, vart du än går.


Radial

Radial Tonebone Bassbone

Bassbone ? kraftfull förförstärkare och "ledningscentral" för basgitarrister. Radial Bassbone är en kraftfull bas-förförstärkare som kombinerar genomtänkt funktion med enastående ljudinställning, vilket gör den idealisk för både live- och studiobruk.


Aguilar

Aguilar Tone Hammer Preamp

Namnet säger allt! Tone Hammer Preamp/D.I. är en vansinnigt mångsidig pedal som funkar minst lika bra på scen som i studio.


Xotic

Xotic Bass BB Preamp

Bass BB Preamp ger dig en boost på 30db+. Den har även en aktiv 2bands eq med +-15db.


Xotic

Xotic Bass RC Booster

2bands eq med +- 15db boost.


EBS

EBS MicroBass II

Flexibel 2-kanals preamp som ger dig stora möjligheter att på nolltid ratta fram dina favoritbasljud. Utrustad med bl a högtalarsimulering, rörsimulering, Drive kontroll, 5-bands EQ och hörlursutgång.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.