Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Distortion/Overdrive

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Darkglass

Darkglass Vintage Deluxe Overdrive

Vintage Delux Overdrive-pedal för elbas


Darkglass

Darkglass Microtubes Vintage Overdrive

Microtubes Vintage Overdrive


Darkglass

Darkglass Microtubes B7K VS Overdrive/Distortion

Microtubes B7K Overdrive/Distortion


Darkglass

Darkglass Microtubes B3K V2 Overdrive

Microtubes B3K Overdrive


Darkglass

Darkglass Duality Fuzz

Duality Fuzz två Fuzz-pedaler i en


Darkglass

Darkglass Alpha Omega Preamp/distortion

Alpha Omega Preamp/distortion


Darkglass

Darkglass Vintage Ultra Distortion

Vintage Ultra Distortion


Darkglass

Darkglass Alpha Omicron Preamp/distortion

Alpha Omicron Preamp/distortion


Darkglass

Darkglass Microtubes B7K Ultra Overdrive

Microtubes B7K Ultra Overdrive-pedal


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Bass Big Muff PI

Nyutvecklad variant av Big Muff för bassister med höga krav på anslutningar och inställningsmöjligheter. Utöver standardfunktioner som volym, ton och sustain finns kontroller för delning av frekvenser och för att sätta önskad nivå mellan effekt och ren signal, individuella utgångar för direktsignal, effektsignal samt XLR-DI utgång.


MXR

MXR M-85 Bass Distortion


NU-X

NU-X Scream Bass

NU-X Scream Bass är en analog overdrive för bas med stor variation och flexibitet. Utrustad med 2-bands EQ, drive och levelkontroll. True Bypass.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Big Muff

Built like a tank and looks like a tank! Äntligen finns Big Muff för bas! Speciellt anpassad för lägre frekvenser och har dessutom en switch för bass boost om du verkligen vill få marken att skälva. Dry/wet output.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Metaphors

En komplett kanalstripp för bas i ett solitt stålchassi. Bass Metaphors är många saker i en liten låda, en helt ny distortionskrets, en kompressor anpassad för bas och en eq-sektion som gör att du kan ratta in ett ljud som är stadigt som betong. Bass Metaphors fungerar även som en högkvalitativ DI-box då den har balanserade xlr-utgångar och en högimpedans input. Ett grymt verktyg för den aktive basisten!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Soul Food

Många Overdrives har gemensamt att de låter fantastiskt snyggt men tar bort lite för mycket basfrekvenser och låter därför tunt. No more! Denna overdrive spinner vidare på den redan kultförklarade EHX Soul Food. Skillnaden är att Bass Soul Food är optimerad för basister och för gitarrister som vill behålla just basfrekvenserna.


EBS

EBS Billy Sheehan Signature Drive

Billy Sheehan kontaktade EBS för ett par år sedan med en tanke om att utveckla en signaturpedal tillsammans. Det blev startskottet till EBS Billy Sheehan Signature Drive!


MXR

MXR M287 Sub Octave Bass Fuzz

Sub Octave Bass Fuzz skickar ut åsklika låga toner tillsammans med jordbävande fuzz.


T-Rex

T-Rex Bass Juice

Tung dist för bassister. Möjlighet att mixa "Dry" & "Wet" signal. Har också en boost switch som får marken att skaka. Fungerar också för elgitarr!


EBS

EBS MultiDrive Studio Edition

Basdist av allra högsta kvalisort. Här finns reglage för drive och volym, samt aktivt eller passivt filter. Välj filterläge mellan Standard, Flat eller Tubeism. 2015 års Studio Edition kommer med en helt ny design, optimerad signalkedja, en ny reläswitch, högvolts skydd upp till 18V samt en möjlighet att drivas av adaptrar oavsett om de ligger på 9V, 12V eller något däremellan.


MXR

MXR M-89 Bass Overdrive

MXR Bass Overdrive har en helt ny design som ger dig varm, rör-­liknande overdrive. Utöver volume, tone och drive control så har den clean control så du kan blanda den rena tonen med overdrive-ljudet vilket ger en riktig bullrig bass overdrive.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.