Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Multieffekter

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Zoom

Zoom B3

Zoom B3 har kombinerat en effektpedals enkelhet med multieffekt-processorns enorma möjligheter, så nu rattar du snabbt in ditt perfekta, unika basljud. Superlätt ändrar du individuella effekter och amp modellering, både på scen, repet eller i studion.


Zoom

Zoom B2.1U

Baseffektpedal som B2 men USB-port för ljudkortsfunktion. Utrustad med expressionpedal.


Digitech

Digitech BP90

Nya BP90 har allting en basist behöver för att kunna utforska och erövra nya territorier i sitt basspel. Med Digitech's AudioDNA2-processor har BP90 möjligheten att modellera dina favorit-sound från både förr och nu. Vintage, modernt, botique du hittar modelleringar av alla sorter i många olika utföranden. Effektpedaler, förstärkare, kabinett, ja till och med en Whammy är inkluderad. Förutom en stor arsenal av olika modeller att välja mellan har BP90 Digitech's exklusiva Tone- och Effekt-library funktion som gör det lätt hitta sina sound mycket enkelt och lätt.


Zoom

Zoom MS60B Multistomp

Multieffekt i stompbox format. Perfekt att krydda ditt pedalbord med. Lättanvänd och med massor av högkvalitativa effekter för elgitarr. MS60B innehåller samma digitala effekter och förstärkarsimuleringar som Zoom's större multieffekter, fast här i ett kompakt format till ett fantastiskt pris.


Vox

Vox Stomplab 1B

Smidig multieffekt för elbas med 60 olika effektyper. Alla program är kategoriserade inom olika musikstilar vilket gör det lätt att hitta rätt ljud för varje speltillfälle.


Zoom

Zoom B1on

En effektpedal med allt dagens bassist kan tänkas behöva!


Zoom

Zoom B1Xon

En effektpedal med allt dagens basist kan tänkas behöva!


Vox

Vox Stomplab 2B

Multieffekt för bas med 100 presets, 20 användarplatser, 60 olika effekter, expressionpedal och stämapparat.


Zoom

Zoom B3n Multieffekt

B3n låter dig skapa ditt eget originalsound. Oavsett vilken musikstil du spelar. Den har baspedalen ger dig oändliga kombinationer av förstärkare, högtalarkabinett och stompboxeffekter.


Zoom

Zoom B3 Bundle - KAMPANJ!

Prisvärt paket Zoom B3 Multieffekt för elbas med massor av effekter, USB-interface och inbyggd Loopmaskin. Här tillsammans med ett par hörlurar och en 3 meters gitarrkabel. Nätadapter ingår!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.