Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Baspedaler

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Two Notes

Two Notes Le Bass

Rördriven 2-kanals preamp i pedalform för Bas. Two-Notes nya serie av rördrivna förförstärkare i pedalform har många unika funktioner.


TC Electronic

TC Electronic SpectraComp Bass Compressor

Ultra-kompakt och användarvänlig kompressorpedal för bas med multibands-kompression, TonePrint-teknologi och True Bypass.


Mad Professor

Mad Professor BlueBerry Bass Overdrive

En riktigt fet bas overdrive för dig som vill ha ett lite fetare sound utöver de vanliga.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Crying Bass

The Crying Bass brings all the advantages of EHX’s outrageous Next Step Effects to bass guitarists.


Moody Sounds

Moody Sounds Hjärt Müller Bass Drive kit, byggsats

Komplett byggsats för att tillverka din egen analoga basdist.


GLX

GLX BLM-1 Bass Limiter

Ett måste för alla bassister. Limiter med justerbar enhance, ratio och threshold. Drivs på batteri eller 9V adapter (ingår ej).


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Bass Big Muff PI

Nyutvecklad variant av Big Muff för bassister med höga krav på anslutningar och inställningsmöjligheter. Utöver standardfunktioner som volym, ton och sustain finns kontroller för delning av frekvenser och för att sätta önskad nivå mellan effekt och ren signal, individuella utgångar för direktsignal, effektsignal samt XLR-DI utgång.


Zvex

Zvex "Vexter" Basstortion

En basdist som enligt tillverkaren kommer att sparka in tänderna på användaren. Om det nu är så bra låter vi vara osagt men en saker är säker, den här lilla lådan rockar!


MXR

MXR M-85 Bass Distortion


Radial

Radial Tonebone Bassbone

Bassbone – kraftfull förförstärkare och "ledningscentral" för basgitarrister. Radial Bassbone är en kraftfull bas-förförstärkare som kombinerar genomtänkt funktion med enastående ljudinställning, vilket gör den idealisk för både live- och studiobruk.


MXR

MXR M-83 Bass Chorus Deluxe

M-83 är en analog chroruseffekt som ger dig mängder av chorus och flanger utan att döda dom djupa bastonerna! Kan även användas som stereoeffekt med en stereo-jackkabel!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Big Muff

Built like a tank and looks like a tank! Äntligen finns Big Muff för bas! Speciellt anpassad för lägre frekvenser och har dessutom en switch för bass boost om du verkligen vill få marken att skälva. Dry/wet output.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Blogger

Kombinerad dist/fuzz-pedal för bas som låter dig switcha mellan dom olika dist-typerna. Kan låta lika arg som from och passar in i dom flesta miljöer.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Metaphors

En komplett kanalstripp för bas i ett solitt stålchassi. Bass Metaphors är många saker i en liten låda, en helt ny distortionskrets, en kompressor anpassad för bas och en eq-sektion som gör att du kan ratta in ett ljud som är stadigt som betong. Bass Metaphors fungerar även som en högkvalitativ DI-box då den har balanserade xlr-utgångar och en högimpedans input. Ett grymt verktyg för den aktive basisten!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Preacher Compressor/Sustainer

Compressor/Sustainer med 3-läges attackväljare.


Zoom

Zoom B2.1U

Baseffektpedal som B2 men USB-port för ljudkortsfunktion. Utrustad med expressionpedal.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Soul Food

Många Overdrives har gemensamt att de låter fantastiskt snyggt men tar bort lite för mycket basfrekvenser och låter därför tunt. No more! Denna overdrive spinner vidare på den redan kultförklarade EHX Soul Food. Skillnaden är att Bass Soul Food är optimerad för basister och för gitarrister som vill behålla just basfrekvenserna.


EBS

EBS Billy Sheehan Signature Drive

Billy Sheehan kontaktade EBS för ett par år sedan med en tanke om att utveckla en signaturpedal tillsammans. Det blev startskottet till EBS Billy Sheehan Signature Drive!


Mad Professor

Mad Professor Snow White Bass Auto Wah HW

Snow White Bass Auto Wash är en efterliknelse på BJF´s rackmonterade Wah´s kretsar och är en riktigt Wah-Wah pedal.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano Bassballs

Så små att de nästan inte syns, men vi lovar - de hörs! För dig som alltid tycks ha för lite plats på ditt pedalbord serveras nu familjen Nano.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.