Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Baspedaler

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Two Notes

Two Notes Le Bass

Rördriven 2-kanals preamp i pedalform för Bas. Two-Notes nya serie av rördrivna förförstärkare i pedalform har många unika funktioner.


TC Electronic

TC Electronic SpectraComp Bass Compressor

Ultra-kompakt och användarvänlig kompressorpedal för bas med multibands-kompression, TonePrint-teknologi och True Bypass.


GLX

GLX BLM-1 Bass Limiter

Ett måste för alla bassister. Limiter med justerbar enhance, ratio och threshold. Drivs på batteri eller 9V adapter (ingår ej).


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Bass Big Muff PI

Nyutvecklad variant av Big Muff för bassister med höga krav på anslutningar och inställningsmöjligheter. Utöver standardfunktioner som volym, ton och sustain finns kontroller för delning av frekvenser och för att sätta önskad nivå mellan effekt och ren signal, individuella utgångar för direktsignal, effektsignal samt XLR-DI utgång.


MXR

MXR M-85 Bass Distortion


MXR

MXR M-83 Bass Chorus Deluxe

M-83 är en analog chroruseffekt som ger dig mängder av chorus och flanger utan att döda dom djupa bastonerna! Kan även användas som stereoeffekt med en stereo-jackkabel!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Big Muff

Built like a tank and looks like a tank! Äntligen finns Big Muff för bas! Speciellt anpassad för lägre frekvenser och har dessutom en switch för bass boost om du verkligen vill få marken att skälva. Dry/wet output.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Blogger

Kombinerad dist/fuzz-pedal för bas som låter dig switcha mellan dom olika dist-typerna. Kan låta lika arg som from och passar in i dom flesta miljöer.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Metaphors

En komplett kanalstripp för bas i ett solitt stålchassi. Bass Metaphors är många saker i en liten låda, en helt ny distortionskrets, en kompressor anpassad för bas och en eq-sektion som gör att du kan ratta in ett ljud som är stadigt som betong. Bass Metaphors fungerar även som en högkvalitativ DI-box då den har balanserade xlr-utgångar och en högimpedans input. Ett grymt verktyg för den aktive basisten!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Preacher Compressor/Sustainer

Compressor/Sustainer med 3-läges attackväljare.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Bass Soul Food

Många Overdrives har gemensamt att de låter fantastiskt snyggt men tar bort lite för mycket basfrekvenser och låter därför tunt. No more! Denna overdrive spinner vidare på den redan kultförklarade EHX Soul Food. Skillnaden är att Bass Soul Food är optimerad för basister och för gitarrister som vill behålla just basfrekvenserna.


EBS

EBS Billy Sheehan Signature Drive

Billy Sheehan kontaktade EBS för ett par år sedan med en tanke om att utveckla en signaturpedal tillsammans. Det blev startskottet till EBS Billy Sheehan Signature Drive!


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano Bassballs

Så små att de nästan inte syns, men vi lovar - de hörs! För dig som alltid tycks ha för lite plats på ditt pedalbord serveras nu familjen Nano.


T-Rex

T-Rex Sweeper II

Baschorus från T-rex. Går att koppla ut i stereo och funkar lika bra till gitarr som till bas.


Seymour Duncan

Seymour Duncan Studio Bass Compressor

Tajt kompressorpedal för bassister tillverkad i USA. VCA förstärkning med gainnivå upp till +33dB. Okomprimerad signal kan blandas in med komprimerad signal via Blendfunktion. Justerbar attack (från 8 - 27 ms). Utrustad med Mid/Full/High-switch mellan olika ljudkaraktärer. True Bypass.


T-Rex

T-Rex Bass Juice

Tung dist för bassister. Möjlighet att mixa "Dry" & "Wet" signal. Har också en boost switch som får marken att skaka. Fungerar också för elgitarr!


Vox

Vox Stomplab 1B

Smidig multieffekt för elbas med 60 olika effektyper. Alla program är kategoriserade inom olika musikstilar vilket gör det lätt att hitta rätt ljud för varje speltillfälle.


Zoom

Zoom B1on

En effektpedal med allt dagens bassist kan tänkas behöva!


Zoom

Zoom B3n Multieffekt

B3n låter dig skapa ditt eget originalsound. Oavsett vilken musikstil du spelar. Den har baspedalen ger dig oändliga kombinationer av förstärkare, högtalarkabinett och stompboxeffekter.


EBS

EBS MultiComp Studio Edition

EBS Multicomp Studio Edition är en högpresterande analog kompressor för bas. Pedalen är ställbar mellan "Solid State", "Tube Simulation" och "Multi-band" kompression. För den som inte nöjer sig med de inställningsmöjligheter som finns på pedalen så finns det dessutom en intern trim pot för att justera tröskeln. 2015 års Studio Edition kommer med en helt ny design, optimerad signalkedja, en ny reläswitch, högvolts skydd upp till 18V samt en möjlighet att drivas av adaptrar oavsett om de ligger på 9V, 12V eller något däremellan.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.