Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Akustiska effekter

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Fishman

Fishman Aura Spectrum DI

En mångsidig och komplett lösning som levererar akustiskt sound för både scen och studio. Aura Spectrum ger dig tillgång till ett gigantiskt ljudbibliotek, inspelat med mikrofoner och tekniker av världsklass. Dessutom har den en 3-bands EQ, kompressor och mycket mer, allt samlat i ett tåligt och snyggt metallchassi.


TC Electronic

TC Electronic Bodyrez

Pickup Enhancer i pedalform för akustisk gitarr. BodyRez återskapar den naturliga akustiska resonansen från kroppen i gitarrer med piezo-pickup eller andra miksystem med endast en pickup under stallsadeln. Resultatet är förbluffande, plötsligt låter ett enkelt miksystem som en snygg studioproduktion.


Zoom

Zoom A3

Pre-amp och effektpedal för akustisk gitarr. Oavsett hur bra gitarr du har, så får de flesta pick-ups gitarren att låta odynamiskt och platt när du kopplar den till en PA-anläggning. Med Zoom A3 kan du remodellera ditt gitarrljud! Välj mellan 16 olika typer av gitarrkroppar eller mellan 28 historiska kända gitarrer. Utöver detta finns det 40 olika effekttyper för akustisk gitarr.


Zoom

Zoom A3 Bundle - KAMPANJ!

Paketerbjudande med Zooms fantastiska A3-pedal, samt 9V strömadapter, 3 meters instrumentkabel och en 10 cm patchkabel med vinklade kontakter.


T-Rex

T-Rex Soulmate Acoustic

Multieffekt och Stereo Looper för akustisk gitarr i ett kompakt och behändigt format. Soulmate Acoustic har fullsbandkompressor, Chorus, Delay med Tap-Tempo, högkvalitets Reverb, Boost, 3-Bands EQ, automatisk feedback Destroyer, samt inbyggt kromatisk stämapparat.


TC Electronic

TC Electronic Voice Live 3 Extreme

Voicelive 3 Extreme är den mest kompletta TC Helicon-pedalen någonsin. Utöver effekter för sång och gitarr av yppersta världsklass, finns minnesutrymme att lagra 100 backing tracks (MP3 eller WAV).


Fishman

Fishman Jerry Douglas Signature Series Aura

Jerry Douglas, resonatorgitarrens krönte konung, har tillsammans med Fishman tagit fram denna Aura pedal för resonatorgitarr.


GLX

GLX AC-100 Acoustic Simulator

Riktigt prisvärd effektpedal för akustisk simulering av elgitarr. Med en switch väljer du karaktär mellan Standard, Enhance, Piezo och Jumbo. Utrustad med kontroller för LEVEL, TOP och BODY.


LR Baggs

LR Baggs Venue D.I.

Detta är den första akustiska gitarr preamp som kombinerar en Direktbox, Acoustic EQ, Boost samt Tuner i en och samma box. Fler funktioner är bypass, notchfilter mot feedback, linedriver som kompenserar signalbortfall till först/mixer, effektloop, faskontroll, battericheck samt groundlift.


LR Baggs

LR Baggs Para Acoustic D.I.

Sedan den introducerades för 15 år sedan har LR Baggs PARA D.I. blivit ett måste på scener och inspelningsstudior över hela världen. Det är en högkvalitets direktbox som är supertyst, robust och pålitlig och har precis de rätta kontrollerna för att mejsla fram det bästa soundet ur din akustiska pickup.


LR Baggs

LR Baggs Gigpro

Gigpro är en 1-kanals preamp med bältesclip som går att använda med de flesta pickuper. Den har 2 bands EQ, low cut och volymkontroll. Den erbjuder även fantommatning för mini-mikrofoner.


LR Baggs

LR Baggs Mixpro

Mixpro är en 2-kanals preamp/mixer med bältesclip. Den ger möjlighet att kombinera två pick-up system/mini-mik av nästan vilken sort som helst. Den har 2 bands EQ, low cut och volymkontroll. Den erbjuder även fantommatning för mini-mikrofoner.


Fishman

Fishman Aura Sixteen

Fishman Aura Sixteen är en mikrofonsimulator. Med Aura kan du enkelt få din akustiska gitarr att låta professionellt uppmickad.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.