Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Switchar & A/B-boxar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Darkglass

Darkglass Super Intelligent Footswitch

Super Intelligent Footswitch för Darkglass Microtubes 900


Darkglass

Darkglass Intelligent Footswitch

Intelligent Footswitch för Microtubes förstärkare


NU-X

NU-X MP-1 Foot Controller

MP-1 är footswitchen som används tillsammans med Mighty 30SE. Med denna kan du byta presets, aktivera soloboost funktionen, switcha mellan effekter, samt att använda TAP tempo.


Pigtronix

Pigtronix Infinity Remote

Remote pedal för Infinity Looper


Electro Harmonix

Electro Harmonix Switchblade +

Möjliggör byten mellan två olika förstärkare, två olika pedalbord eller två högtalarkabinetter.


Moody Sounds

Moody Sounds Splitter Kit, byggsats

Komplett byggsats för att göra sin egen AB box till gitarr, bas eller vad du vill. Med fotomkopplaren väljer du om du ska skicka signalen till utgång A eller B. Perfekt för att växla mellan två stärkare: en med Lead- och en med Rhythmljud.


Moody Sounds

Moody Sounds Loopkit, byggsats

Komplett byggsats för Send/Return pedal med äkta bypass. Mycket användbar om man vill fjärrstyra en eller flera effekter och ha själva switchningen samlad på ett ställe. Eller om man vill bypassa en annan effekt, som kanske har taskig bypass, "oäkta" och tar mycket av signalen, även då den är ställd i bypass.


MXR

MXR M196 A/B Box

Splittar en enkel ingångssignal till 2 separata förstärkarutgånger. Använd en i taget eller båda samtidigt för din egna ultimata ljudkonfiguration. Thru-utgång för tuner, förstärkare eller annan ­enhet som du vill ge en konstant signal.


MXR

MXR M197 Loop Box

Aktivera en effektkedja med en enda switch, eller isolera en signalförstörande pedal från din existerande kedja.


GLX

GLX ABY Box

ABY switchbox som kopplar mellan 2 källor och 2 utgångar.


Marshall

Marshall MPM 3E

Fotomkopplare till Marshall Anniversary-serien. 3-vägs.


XVive

XVive V12 ABY Mini

Xvive V12 ABY Mini. ABY-box i miniformat.


Radial

Radial Tonebone Loopbone

Loopbone ? masterkontroll för effektpedal-kedjor. Ta kontroll över dina pedalbrädor! Loopbone är en kompakt omkopplare med enkelt handhavande som gör det möjligt för gitarrister att enkelt koppla in, ta bort och kombinera två effektpedal-kedjor med fotswitch.


MXR

MXR MC-406 Buffer

När du har en stor kedja effekter med olika impedanser är det omöjligt att undvika signalförsämring. MC-406 Buffer åtgärder detta problem. Den gainar signalen upp till +6dB, har Hi/Lo-cut-switchar, och en extra utgång för t.ex tuner.


Markbass

Markbass Multiamp Midi Pedalboard

The BASS MULTIAMP MIDI PEDALBOARD is a powerful tool designed to have a complete and easy control of the Bass Multiamp; it can also be customized for your gear requirements!!!


Carl Martin

Carl Martin OctaSwitch

Carl tog hjälp av Thomas Guldmann och okta-växeln föddes. Konceptet är enkelt - ta dina åtta favorit effektpedaler, Anslut dem till åtta enskilda slingorna (alla sant-kringgå guld reläer) på Octa-växeln och sedan utse vilka effekter du vill anslutna till varje 8 banker via världens enklaste och minsta DIP-växlar finns över högst upp i varje av de åtta bank växlarna.


Pigtronix

Pigtronix Echolution Remote

Remote pedal till Echolution för styrning av presets och andra funktioner som ?freeze? och ?Jump?


Fulltone

Fulltone True Path ABY Soft Touch

Den bästa ABY-box du kan köpa för pengar. Inget brus, inga klickljud och absolut inga stötar! Soft Touch innebär att den här versionen har ljudlösa footswitchar. levereras med 9VDC-adapter.


Fulltone

Fulltone True Path ABY Hard Touch

Den bästa ABY-box du kan köpa för pengar. Inget brus, inga sprakande ljud och absolut inga stötar! Hard Touch innebär att den här versionen har vanliga footswitchar som "klickar" (inget som påverkar ljudet). Levereras med 9VDC-adapter.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.