Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Switchar & A/B-boxar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Moody Sounds

Moody Sounds Splitter Kit, byggsats

Komplett byggsats för att göra sin egen AB box till gitarr, bas eller vad du vill. Med fotomkopplaren väljer du om du ska skicka signalen till utgång A eller B. Perfekt för att växla mellan två stärkare: en med Lead- och en med Rhythmljud.


Moody Sounds

Moody Sounds Loopkit, byggsats

Komplett byggsats för Send/Return pedal med äkta bypass. Mycket användbar om man vill fjärrstyra en eller flera effekter och ha själva switchningen samlad på ett ställe. Eller om man vill bypassa en annan effekt, som kanske har taskig bypass, "oäkta" och tar mycket av signalen, även då den är ställd i bypass.


MXR

MXR M196 A/B Box

Splittar en enkel ingångssignal till 2 separata förstärkarutgånger. Använd en i taget eller båda samtidigt för din egna ultimata ljudkonfiguration. Thru-utgång för tuner, förstärkare eller annan ­enhet som du vill ge en konstant signal.


Radial

Radial Tonebone Loopbone

Loopbone – masterkontroll för effektpedal-kedjor. Ta kontroll över dina pedalbrädor! Loopbone är en kompakt omkopplare med enkelt handhavande som gör det möjligt för gitarrister att enkelt koppla in, ta bort och kombinera två effektpedal-kedjor med fotswitch.


Carl Martin

Carl Martin OctaSwitch

Carl tog hjälp av Thomas Guldmann och okta-växeln föddes. Konceptet är enkelt - ta dina åtta favorit effektpedaler, Anslut dem till åtta enskilda slingorna (alla sant-kringgå guld reläer) på Octa-växeln och sedan utse vilka effekter du vill anslutna till varje 8 banker via världens enklaste och minsta DIP-växlar finns över högst upp i varje av de åtta bank växlarna.


Voodoo Lab

Voodoo Lab Amp Selector

Amp Selector är det ultimata verktyget för att växla mellan förstärkare. Den låter dig använda upp till fyra förstärkare samtidigt eller den kombination du önskar. Växlingen mellan olika förstärkare är helt tyst alltså inga klick eller popp-ljud.


Voodoo Lab

Voodoo Lab GCX Audio Switcher

Skaffa dig total kontroll över dina pedaler, rackeffekter & förstärkare med GCX Guitar Audio Switcher. Använd någon av de 8 loopkanalerna för att antingen styra dina effekter, byta förstärkare eller byta kanal på förstärkaren.


Voodoo Lab

Voodoo Lab Ground Control Pro

Bland det bästa du kan köpa om du är ute efter en midi-fotkontroller. Den är kompatibel med alla MIDI-styrda enheter och ger dig flexibilitet, ett enkelt handhavande samt en pålitlighet som är svåröverträffad. Gör som proffsen, välj en Ground Control Pro.


MXR

MXR M197 Loop Box

Aktivera en effektkedja med en enda switch, eller isolera en signalförstörande pedal från din existerande kedja.


MXR

MXR M198 Dual Loop Box

Dual loop box ger dig två parallella effektkedjor så att du kan kombinera dina pedaler med maximal flexibilitet och minimal signalstörning. Har även separat 9V DC utgång.


GLX

GLX ABY Box

ABY switchbox som kopplar mellan 2 källor och 2 utgångar.


Marshall

Marshall MPM 3E

Fotomkopplare till Marshall Anniversary-serien. 3-vägs.


XVive

XVive V12 ABY Mini

Xvive V12 ABY Mini. ABY-box i miniformat.


MXR

MXR MC-406 Buffer

När du har en stor kedja effekter med olika impedanser är det omöjligt att undvika signalförsämring. MC-406 Buffer åtgärder detta problem. Den gainar signalen upp till +6dB, har Hi/Lo-cut-switchar, och en extra utgång för t.ex tuner.


Markbass

Markbass Multiamp Midi Pedalboard

The BASS MULTIAMP MIDI PEDALBOARD is a powerful tool designed to have a complete and easy control of the Bass Multiamp; it can also be customized for your gear requirements!!!


Fulltone

Fulltone True Path ABY Soft Touch

Den bästa ABY-box du kan köpa för pengar. Inget brus, inga klickljud och absolut inga stötar! Soft Touch innebär att den här versionen har ljudlösa footswitchar. levereras med 9VDC-adapter.


Fulltone

Fulltone True Path ABY Hard Touch

Den bästa ABY-box du kan köpa för pengar. Inget brus, inga sprakande ljud och absolut inga stötar! Hard Touch innebär att den här versionen har vanliga footswitchar som "klickar" (inget som påverkar ljudet). Levereras med 9VDC-adapter.


Blackstar

Blackstar FS-11 Footswitch

Fotkontrollpedal till ID CORE-Serien


Electro Harmonix

Electro Harmonix Switchblade +

Möjliggör byten mellan två olika förstärkare, två olika pedalbord eller två högtalarkabinetter.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.