Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Boost / Preamp

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Two Notes

Two Notes Le Clean

Rördriven 2-kanals preamp i pedalform. Two-Notes nya serie av rördrivna förförstärkare i pedalform har många unika funktioner.


Supro

Supro Supro Boost Pedal

Boostpedal med volym samt bright och dark switch. Den har utag för expresionpedal för att kunna kontrollera volymen.


Hotone

Hotone Liftup – Clean Boost

Boospedal från Hotone.


XVive

XVive V10 Amp Litone Boost

Xvive V10 Amp Litone Boost. Boost pedal i miniformat.


DOD

DOD 410 Bifet Boost

Det här är pedalen du kontrollerar och styr ditt sound med. 410 har en boost-funktion som levererar upp till +20dB och som funkar perfekt före distpedalen eller försteget om du verkligen vill driva på ditt sound.


TC Electronic

TC Electronic Spark Booster Analog Booster-Pedal

Denna pedal gör underverk för trötta preamps eller om du vill höja gain för lead-partier. Med tre olika karaktärer, aktiv EQ och hela 26dB gain är detta den fulländade Boostern!


MXR

MXR M-133 Micro Amp

Förförstärkare som låter dig boosta upp signalen för exempelvis solosammanhang.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Nano LPB-1 Power Booster

Linjer boostpedal med true bypass.


Fulltone

Fulltone FatBoost 3

En magisk boost box perfekt för gitarr och bas med 20 dB gain utan någon som helst tonal färgning av ljudet. Får din stärkare att låta fetare och större. Nu med ytterligare en FET-transistor som eliminerar signalinvertering.


MXR

MXR EP-101 Echoplex Preamp

Echoplex 101 är en pedal som troget återger det legendariska ljudet från EP-3. Det finns ett FET-läge som har samma signalväg som originalet. Gainkontrollen låter dig boosta signalen upp till +11dB vilket kryddar gitarrljudet med ljus asymmetrisk klippning.


Seymour Duncan

Seymour Duncan Pickup Booster

En klassiker är tillbaka! Seymour Duncan Pickup Booster tillverkas i USA och är en boostpedal med valbara tonlägen för single coil med upp till 25dB boost. Med Pickup Resonance Switch kan du förvandla din Single Coil till att låta likt en Vintage- eller High Output Humbucker. Utrustad med True Bypass.


Blackstar

Blackstar HT-Boost

Rördriven boostpedal som med sin högvoltiga design ger dig stora möjligheter att förstärka din signal. Detta är perfekt om du vill få mer av det du redan har i din förstärkare. Med denna pedal får du en fantas­tisk rördynamik och värme men den är transparent nog att inte förstöra din förstärkares grundkaraktär. Nätadapter ingår


MXR

MXR CSP-233 Micro Amp+

MXR Micro Amp+ erbjuder samma möjligheter som originalet (det vill säga upp till +26db boost) men utrustad med EQ-möjlighet. För det klassiska Micro Amp ljudet så ställer du bara rattarna på klockan 12.


MXR

MXR M-81 Bass Preamp

Bass Preamp med Direct Out av studio kvalitet. Använd den för att försköna tonen på en trött gammal passiv bas eller helt enkelt för att krydda din ton lite extra.


TC Electronic

TC Electronic BonaFide Buffer

Ultrakompakt analog buffer i pedalformat som effektivt upprätthåller hög signalkvalitet.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Screaming Bird

Detta är ytterligare en 70-talsklassiker från EH i ny skrud, optimerad för 2000-talet. Den är för dig som antingen vill ha en klassisk top boost-pedal med rytande diskant eller för dig som bara vill ge din ton lite extra bett.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Signal Pad

Har du ett favoritläge på gitarrens volymratt som du använder för att alternera mellan fullt ös och lite halvspräck? Isåfall är detta pedalen för dig!


Bigfoot Engineering

Bigfoot Engineering Trouble Booster

Boostpedal från Bigfoot Engineering


Hotone

Hotone Fat Buffer – Buffer/Preamp

Buffer/Preamp från Hotone.


TC Electronic

TC Electronic Rush Booster Guitar Pedal

Med en Rush Booster på pedalbordet får du nog med kraft för att dominera ljudbilden på scenen.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.