Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

EQ

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Electro Harmonix

Electro Harmonix Knockout Attack Equalizer

Electro Harmonix Knockout Attack Equalizer ger din ton den tyngd och kraft den alltid förtjänat. Två olika typer av filter kan få dina humbuckers att låta som en strata och din strata som en tele!


XVive

XVive V15 Tone Shaper Equalizer

Xvive V15 Tone Shaper Equalizer. Effektpedal i miniformat.


GLX

GLX BEQ-1 Bass Equalizer

7-bands grafisk EQ för bas med kontroller 50/120/400/500/800/4.5K/10Khz, samt nivåkontroll.


Hotone

Hotone EQ-V ? 5-band Graphic EQ

EQ-pedal från Hotone.


Joyo

Joyo JF-11 ? 6-Band EQ

Joyo JF-11 ? 6-Band EQ där varje band har ett omfång av +18dB för att enklare hjälpa dig att ratta fram ditt sound. Följande frekvenser kan justeras: 100Hz, 200Hz, 400Hz, 800Hz, 1.6kHz och 3.2kHz. Utrustad med True Bypass. Passar utmärkt för både elgitarr, akustisk gitarr och bas


Electro Harmonix

Electro Harmonix Tube EQ

Värme kort och gott! Electro Harmonix Tube EQ är den första riktigt prisvärda rör-eq'n på marknaden. 2 st 12AX7WA ger dig all den värme och definition som bara en äkta rör-eq kan ge dig.


MXR

MXR M-108 10-band EQ

10-bands EQ med bypass och lysdioder på samtliga reglage.


GLX

GLX EQ-100 Equaliser

Prisvärd 7-bands EQ med nivåkontroll.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.