Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Flanger

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Chase Bliss Audio

Chase Bliss Audio Spectre Analog TZ Flanger

Through-zero and back again. Many decades ago, it is rumored that a certain, infamous ?Spectre? created the effect we?ve all come to know as flange by putting a finger on a set of identical tape recorders, slightly altering the speed of one of the recorders.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Electric Mistress XO

The classic Deluxe Electric Mistress Flanger is now available in a compact die-cast package with a number of enhancements to make the venerable analog pedal more user-friendly for today?s pedalboard using players.


TC Electronic

TC Electronic Vortex Flanger

Innovativ Flanger med Speed, Depth, Feedback och Delay-Time kontroller som ger dig en kreativ och expansiv palett av ljudmöjligheter. TonePrint är en funktion som ger användaren tillgång till att ladda ner custom inställningar gjorda av sina gitarrhjältar. Snabbt, enkelt och helt gratis med hjälp av en vanlig USB-anslutning. Ett stort antal av världens bästa gitarrister är med ombord och ger användaren tillgång till sina egna TonePrints.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Neo Mistress

Neo Mistress bygger vidare på den legendariska Mistress-flangern. Nu finns den i ett nytt utförande som inte bara är mindre i storlek men också i pris.


MXR

MXR EVH117SE Flanger Special Edition

Limited Edition. Endast tillverkad i 1500 exemplar i hela världen. Dunlop har återigen slagit sina påsar ihop med den levande legenden Edward Van Halen och presenterar en ny pedal med klassisk ton.


TC Electronic

TC Electronic Thunderstorm Flanger

TC Electronics Thungerstorm Flanger är en klassisk analog flangerpedal som ljudmässigt sträcker sig från diskret, rikt chorus till extrem, häftig flanger-effekt.


Joyo

Joyo JF-07 Classic Flanger

Joyo JF-07 Classic Flanger använder en BBD-krets för att få fram ett stort metalliskt flanger sound, vågigt chorussound, samt ett snabbt tremololiknande vibrato. Fyra justerbara kontroller; SPEED, REGAIN, WIDTH och DELAY TIME. Utrustad med True Bypass.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Stereo Electric Mistress

Tänk dig det där täta och varma flanger-ljudet i "Axis Bold As Love" med Jimi Hendrix och du är riktigt nära! Stereo Electric Mistress har något som kallas Filter Matrix Mode där du kan välja Flange eller Freeze, i Flange Mode fungerar den som en vanlig Flanger medans du i Freeze Mode kan "frysa" själva effekten och få till riktigt unika och spännande ljud.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Flanger Hoax

Letar du efter en pedal som låter dig skapa unika flangereffekter så måste Electro Harmonix Flanger Hoax rekommenderas. Denna monstereffekt använder sig i grunden av två separata phaser-filter och ett modulationsblock med delay för att du ska kunna ratta till dina ljud. Du har också en feedback control som enkelt förklarat är en intern effektloop, du kan alltså skicka signalen tillbaka genom ett av phaser-filtren så att det blir som en master-effekt. Är detta månne kungen av flangerpedaler?


GLX

GLX FL-100 Flanger

Flangerpedal med kontroller för manual, resonance, rate och depth. Robust chassi och bra ljud.


Catalinbread

Catalinbread Zero Point

Authentic studio through-zero flanging the way it was originally done. The next best thing to having two tape machines and a thumb


Carl Martin

Carl Martin Classic Flange

Flanger pedal med speed, depth, predelay och feedback-kontroller.


Ibanez

Ibanez FL9 Flanger

FL9 är en pedal Ibanez klassiska 9-serie, en serie pedal som varit med länge och som ständigt växer och utökas. FL9 är en pedal som fanns på marknaden i början av 80-talet och har nu kommit tillbaka, efter kunders påtryckningar, i en reissue version.


Tom's Line

Tom's Line Twister

Twister, analog flanger 70´s mistress tone


Ibanez

Ibanez PG Airplane Flanger AF2

Airplane Flanger är två pedaler i en, en pedal som kombinerar Paul Gilberts ?sane? flanger ljud med hans ?insane? flanger ljud, detta utan att han behöver böja sig ner och vrida på rattarna på pedalen. Vänster sida av pedalen är en organiskt och välljudande flanger/chorus effekt, Pauls ?sane? sida. Höger sida är hans ?take off? sida, ?insane? sidan.


Moog

Moog Minifooger MF Flange

Bucket Brigade baserad 100% analog flanger som ger ljud från feta chorusliknande effekter till metalliska flangersounds.


TC Electronic

TC Electronic Vortex Mini Flanger

Toneprint Flanger-pedal i mini-format.


MXR

MXR M-152 Micro Flanger

Gå från ett jetplanslikt svep till en cool yttrerymden-effekt med denna pedal som kom ut på marknaden under 80-talet. Har en speed-kontroll för att ställa hastigheten på svepet, samt en regen-kontroll för inställning av intensiteten. True Bypass.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.