Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Delay

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
T-Rex

T-Rex Replicator Junior

Analogt Tape Echo i pedalform med Tap Tempo och utbytbar kassett.


TC Electronic

TC Electronic Flashback 2

Den legendariska delaypedalen i en ny, uppdaterad utgåva! 3 stycken Tone Print-slots, helt ny Crystals-algoritm, uppdaterade Tape- och Analogalgoritmer samt nya Mash-funktionen där footswitchen agerar som en tryckkänslig expressionpedal.


Ibanez

Ibanez ADMINI Analog Delay Mini

Analog Delay är en av grundmodellerna i Ibanez klassiska pedalserier. Pedalen med näst intill kultstatus, måttstocken för hur ett bra analog delay skall låta, varmt, fylligt och ”rätt”.


TC Electronic

TC Electronic Flashback Delay & Looper

Fantastisk delaypedal med 11 olika delaytyper och upp till 6 sekunders delaytid, samt Loopfunktion. TonePrint är en funktion som ger användaren tillgång till att ladda ner custom inställningar gjorda av sina gitarrhjältar. Snabbt, enkelt och helt gratis med hjälp av en vanlig USB-anslutning. Ett stort antal av världens bästa gitarrister är med ombord och ger användaren tillgång till sina egna TonePrints.


Hotone

Hotone Tape Eko – Modelled Tape Delay

Bandeko från Hotone.


T-Rex

T-Rex Replicator Tape Echo

Äkta analogt bandeko med två avspelningshuvuden via 1/8" chromeband. 100% analog signalväg. Tillverkas för hand i Danmark.


XVive

XVive V5 Delay

Xvive V5 Delay. Effektpedal i miniformat.


T-Rex

T-Rex Replay Box Delay

Stereodelay från T-rex. Taptempo finns och delaytiden sträcker sig hela vägen till 3 sekunder. Precis som på alla T-rex delaypedaler så hålls cleansignalen analog och färgas därför ingenting.


TC Electronic

TC Electronic Alter Ego Delay

Alter Ego Delay är utvecklad i samarbete med Pro Guitar Shop i USA och innehåller helt nya sounds baserade på legendariska eko-effekter; Binson Echorec och EHX Deluxe Memory Man. Givetvis är denna fantastiska pedal även utrustad med TonePrint funktion.


NU-X

NU-X Time Core Deluxe

Time Core Deluxe är delaypedal med kristallklart ljud och enastående närvaro. Mångsidig med 8 olika typer av delay att välja bland.


T-Rex

T-Rex Duck Tail Delay

Dynamiskt Delay med tap tempo och en delaytid på upp till 1000ms! Som namnet antyder så är det här ett ducking delay vilket enkelt förklarat innebär att delayet reagerar på ditt spelsätt. Spelar du mjukt & försiktigt så har du fullt delaypådrag. Attackerar du strängarna hårdare så rullas delayet av och gör att din ton inte drunknar i delay.


Carl Martin

Carl Martin Red Repeat

Delaypedal med vintage toner och upp till 600 ms eko.


Carl Martin

Carl Martin DeLayla XL

Delay pedal med slapback och bandeko simulering. Inkl. strömförsörjning.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Memory Boy

Ett underbart Analog Delay med varma och organiska övertoner. Pedalen är utrustad med ”Tap-Tempo” för att snabbt och enkelt synkas med rätt groove och tempo. Välj mellan fem notvärden för olika rytmiska varianter. Modulations-funktionen adderar extra krydda till ljudet. Det finns också ingång för expression-pedal för extern kontroll.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Memory Man

Den mest efterfrågade analoga delaypedalen som någonsin tillverkats! Musiker älskar den och samlare jagar den. Upplev den analoga värmen! Inget går att jämföra med det organiska ljud ett bra analogt delay levererar och ingen levererar bättre än Deluxe Memory Man!


GLX

GLX DD-100 Digital Delay

Mycket kompetent digitalt delay med massor av inställningsmöjligheter. Warp-funktion och upp till 2000 ms delaytid.


Behringer

Behringer DD600 Digital Delay

Digitalt delay/echo i pedalform med 11 olika lägen, jämförbara med state-of-the-art studioprocessorer.


TC Electronic

TC Electronic Flashback Triple Delay

Flashback Triple Delay är rent Delay-Nirvana med tre oberoende delay som kan användas samtidigt, seriellt eller parallellt. Separata rytm-patterns och delaytider för alla tre delay, delaytiden är upp till 7 sekunder.


T-Rex

T-Rex Replica

Förmodligen världens bästa delaypedal? Replica ger dig en exceptionell varm analog ton och är utrustad med Tap-Tempo kontroll. Har fått utmärkelsen Guitar Player Magazine Pick Award.


DOD

DOD Rubberneck Delay

The new DOD Rubberneck Analog Delay has double the features with the cool new double-wide chassis.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.