Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Delay

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
TC Electronic

TC Electronic Flashback 2

Den legendariska delaypedalen i en ny, uppdaterad utgåva! 3 stycken Tone Print-slots, helt ny Crystals-algoritm, uppdaterade Tape- och Analogalgoritmer samt nya Mash-funktionen där footswitchen agerar som en tryckkänslig expressionpedal.


T-Rex

T-Rex Replicator Junior

Analogt Tape Echo i pedalform med Tap Tempo och utbytbar kassett.


Ibanez

Ibanez ADMINI Analog Delay Mini

Analog Delay är en av grundmodellerna i Ibanez klassiska pedalserier. Pedalen med näst intill kultstatus, måttstocken för hur ett bra analog delay skall låta, varmt, fylligt och ?rätt?.


MXR

MXR M-269 Carbon Copy Bright

En analog delay, baserad på Carbon Copy. Den här pedalen har mer röstlika delays och en tydligare karaktär. Under bakplattan finns även kontroller för width och depth. The Future is bright.


Hotone

Hotone Tape Eko ? Modelled Tape Delay

Bandeko från Hotone.


NU-X

NU-X Konsequent Digital Delay

NU-X Mini Core Series. Konsequent Mini-Delay är ett förstklassig digitalt delay och ger dig så mycket mer än vara ljudrepetering.


T-Rex

T-Rex Replicator Tape Echo

Äkta analogt bandeko med två avspelningshuvuden via 1/8" chromeband. 100% analog signalväg. Tillverkas för hand i Danmark.


T-Rex

T-Rex Replay Box Delay

Stereodelay från T-rex. Taptempo finns och delaytiden sträcker sig hela vägen till 3 sekunder. Precis som på alla T-rex delaypedaler så hålls cleansignalen analog och färgas därför ingenting.


TC Electronic

TC Electronic Alter Ego Delay

Alter Ego Delay är utvecklad i samarbete med Pro Guitar Shop i USA och innehåller helt nya sounds baserade på legendariska eko-effekter; Binson Echorec och EHX Deluxe Memory Man. Givetvis är denna fantastiska pedal även utrustad med TonePrint funktion.


MXR

MXR M292 Carbon Copy Deluxe

Carbon Copy Deluxe Analog Delay har utökad delay tid med tap tempo-fuktion, valbar modulation, en switch mellan det klassiska varma soundet från Carbon Copy och det cleana krispiga soundet från Carbon Copy Bright, samt mycket mer.


Way Huge

Way Huge Smalls Aqua Puss Delay

Aqua-Puss Analog Delay levererar skönt vintage delay och "tape-based echo" med delaytid på 20ms till 300ms.


MXR

MXR M-169 Carbon Copy

Analogt delay med upp till smått otroliga 600ms i delaytid. Pedalen är utrustad med kontrollers för Delaytid, Mix (dry/wet blend) och Regen (delay repetering), samt en switch för modulation. Dessutom finns två interna trimpotentiometrar för att justera width och rate för modulationseffekten. True hardwire bypass med scenanpassad klarblå LED-lampa.


NU-X

NU-X Time Core Deluxe

Time Core Deluxe är delaypedal med kristallklart ljud och enastående närvaro. Mångsidig med 8 olika typer av delay att välja bland.


Earthquaker Devices

Earthquaker Devices Avalanche Run V2

Stereo Reverb & Delay with Tap Tempo


T-Rex

T-Rex Duck Tail Delay

Dynamiskt Delay med tap tempo och en delaytid på upp till 1000ms! Som namnet antyder så är det här ett ducking delay vilket enkelt förklarat innebär att delayet reagerar på ditt spelsätt. Spelar du mjukt & försiktigt så har du fullt delaypådrag. Attackerar du strängarna hårdare så rullas delayet av och gör att din ton inte drunknar i delay.


Carl Martin

Carl Martin Red Repeat

Delaypedal med vintage toner och upp till 600 ms eko.


Carl Martin

Carl Martin DeLayla XL

Delay pedal med slapback och bandeko simulering. Inkl. strömförsörjning.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Memory Boy

Ett underbart Analog Delay med varma och organiska övertoner. Pedalen är utrustad med ?Tap-Tempo? för att snabbt och enkelt synkas med rätt groove och tempo. Välj mellan fem notvärden för olika rytmiska varianter. Modulations-funktionen adderar extra krydda till ljudet. Det finns också ingång för expression-pedal för extern kontroll.


Electro Harmonix

Electro Harmonix Deluxe Memory Man

Den mest efterfrågade analoga delaypedalen som någonsin tillverkats! Musiker älskar den och samlare jagar den. Upplev den analoga värmen! Inget går att jämföra med det organiska ljud ett bra analogt delay levererar och ingen levererar bättre än Deluxe Memory Man!


GLX

GLX DD-100 Digital Delay

Mycket kompetent digitalt delay med massor av inställningsmöjligheter. Warp-funktion och upp till 2000 ms delaytid.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.