Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Toppar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Peavey

Peavey 6505 Piranha Head

6505 Piranha är en liten 20 watts variant av Peavey's ikoniska förstärkare.


Hotone

Hotone Heart Attack – Mini Amp

Hi-Gainförstärkare från Hotone. Inspirerad av Mesa Boogie™


Hotone

Hotone Mojo Diamond – Mini Amp

Minitopp från Hotone.


Hotone

Hotone Purple Wind – Mini Amp

Förstärkartopp i miniformat, inspirerad utav Marshall Plexi Super Lead 1959 (Ltd Ed Version)™


Marshall

Marshall Code 100 Head

Fullt programmerbar topp på 100w från kungarna av förstärkare!


Marshall

Marshall PEDL-91009 CODE Footswitch

CODE är en helt ny generation modeling-förstärkare från Marshall. Oavsett modell eller storlek så får du en fullt programmerbar förstärkare packad med både moderna och klassiska Marshall-ljud och högkvalitativa effekter. Tekniken man använder sig av kallas MST och är utvecklad tillsammans med mjukvarumästarna på svenska Softube. Du kan fritt välja mellan olika försteg, slutsteg och högtalarkabinetter för att hitta just dom sound du behöver. Varför inte en 100w Plexi tillsammans med en 1960X-låda? Eller kanske en JCM800 med en Bluesbreaker-pedal framför in i en 2x12:a tillsammans med lite delay? Allt kan dessutom styras via din telefon/surfplatta med en ny app kallad Marshall Gateway.


Peavey

Peavey 6505+ Head

I över 15 år har denna förstärkare varit dominerande när det gäller riktigt tung hårdrock och metal. En av branschens största gitarrister var med och tog fram specifikationerna och hela serien hette fram till 2005 Peavey 5150. Numera heter den 6505. Men det är precis samma, tunga grejer bakom den vackra fronten. Vill du ha dist, ännu mera dist, och lite till, då är det 6505 du ska ha!


Marshall

Marshall JVM205H

50 watts rörtopp med 2xEL34 slutstegsrör och 5xECC83 förstegsrör.


Peavey

Peavey Classic 20 Micro Head

Classic 20 Microhead har är bestyckad med 3st 12AX7 rör i försteget och 2st EL84 i slutsteget. Med Classic 20 får du samma tonalitet och gainstruktur som de övriga Classic förstärkarna. Förförstärkaren består av två kanaler som delar på en 3-bands EQ. Varje kanal har volymboost som kan styras från fotpedalen. Loop och reverb finns.


Blackstar

Blackstar ID100 TVP

Förstärkartopp 100 W, True Valve Power™, 12 minnesplatser, inbyggda effekter.


Blackstar

Blackstar ID60H TVP

Förstärkartopp 60 W, True Valve Power™, 12 minnesplatser, inbyggda effekter.


Orange

Orange Tiny Terror inkl. gigbag

Tiny Terror 15 watts rörtopp. 2 st EL84 i Class A koppling, omkopplingsbar 15/7W, 2 st 12AX7 i preampen som är en kanal med Gain, Volume och Tone kontroller. Klassiskt sound, räcker både i studion och på scen. 15 watt Class A kan låta som 30 watt eller mer, och det är därför bra med omkopplaren för halva effekten så du kan få rätt sound med stor dynamik även när du inte vill överrösta de andra. Vadderat överdrag ingår i priset.


Budda

Budda Superdrive 18 Watt Head

Nu börjar vi snacka grejer! Superdriver 18 är så mycket blues/rock det bara går att få ur en förstärkare.


Ibanez

Ibanez TSA15H

Ibanez TSA15 är en mini-stack, helt rörbestyckad med inbyggd Tubescreamer! Detta var en av NAMM mässans mest uppmärksammaste nyheter. Förstärkardelen TSA15H är på 15w och har 2 x 12AX7 och 2 x 6V6 rör. Omkopplingsbar mellan 15w och 5w.


Hotone

Hotone British Invasion – Mini Amp

Förstärkartopp i miniformat.


Marshall

Marshall Astoria AST1H Classic Head

Rör-topp för puristen eller pedal-entusiasten!


ENGL

ENGL E325 Thunder

3-kanals rörtopp på 50 watt.


Orange

Orange Jim Root Terror Head

Orange släpper sin första signaturförstärkare. Jim Root från SlipKnot och Stone Sour spelar Orange förstärkare sedan flera år tillbaka och nu släpper Orange en miniatyrförstärkare i Terror-serien som är baserad på Jims favorit Rockerverb 100.


Orange

Orange OR15H

För alla er som vill ha vintage Orange-ton i 15 watts format släpper Orange nu OR15H.


Orange

Orange OR100H

Baserad på Orange ”Pics Only” klassiker från 1972 så släpper nu Orange en 100 watts, två kanalers, Class A/B topp. Switchbar mellan 100/70/50 och 30 watt.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.