Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Toppar

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Peavey

Peavey 6505 Piranha Head

6505 Piranha är en liten 20 watts variant av Peavey's ikoniska förstärkare.


Peavey

Peavey Invective 120 Head

Guitarists with heavier tastes looking for their next upgrade will find a sturdy solution in the new Peavey® invective.120 Head.


Marshall

Marshall Origin-50H Head

50W Head with classic all-valve design and contemporary features including Gain Boost , Power reduction and FX-Loop


Marshall

Marshall Origin-20H Head

20W head with classic all-valve design and contemporary features including Gain Boost , Power reduction and FX-Loop


Hotone

Hotone British Invasion ? Mini Amp

Förstärkartopp i miniformat.


Hotone

Hotone Mojo Diamond ? Mini Amp

Minitopp från Hotone.


Marshall

Marshall Code 100 Head

Fullt programmerbar topp på 100w från kungarna av förstärkare!


Marshall

Marshall PEDL-91009 CODE Footswitch

CODE är en helt ny generation modeling-förstärkare från Marshall. Oavsett modell eller storlek så får du en fullt programmerbar förstärkare packad med både moderna och klassiska Marshall-ljud och högkvalitativa effekter. Tekniken man använder sig av kallas MST och är utvecklad tillsammans med mjukvarumästarna på svenska Softube. Du kan fritt välja mellan olika försteg, slutsteg och högtalarkabinetter för att hitta just dom sound du behöver. Varför inte en 100w Plexi tillsammans med en 1960X-låda? Eller kanske en JCM800 med en Bluesbreaker-pedal framför in i en 2x12:a tillsammans med lite delay? Allt kan dessutom styras via din telefon/surfplatta med en ny app kallad Marshall Gateway.


Peavey

Peavey 6505+ Head

I över 15 år har denna förstärkare varit dominerande när det gäller riktigt tung hårdrock och metal. En av branschens största gitarrister var med och tog fram specifikationerna och hela serien hette fram till 2005 Peavey 5150. Numera heter den 6505. Men det är precis samma, tunga grejer bakom den vackra fronten. Vill du ha dist, ännu mera dist, och lite till, då är det 6505 du ska ha!


Kemper

Kemper Profiling Amplifier Rack

Har du någonsin drömt om att ha obegränsad tillgång till världens alla förstärkare? Nu är det möjligt tack vare Kemper Profiling Amplifier! Rackversion.


Marshall

Marshall JVM205H

50 watts rörtopp med 2xEL34 slutstegsrör och 5xECC83 förstegsrör.


Peavey

Peavey Classic 20 Micro Head

Classic 20 Microhead har är bestyckad med 3st 12AX7 rör i försteget och 2st EL84 i slutsteget. Med Classic 20 får du samma tonalitet och gainstruktur som de övriga Classic förstärkarna. Förförstärkaren består av två kanaler som delar på en 3-bands EQ. Varje kanal har volymboost som kan styras från fotpedalen. Loop och reverb finns.


Blackstar

Blackstar ID Core Stereo 40 Head

Stereo Förstärkartopp 2 X 20W med innbyggda effekter och 6 minnesplatser.


Blackstar

Blackstar ID100 TVP

Förstärkartopp 100 W, True Valve Power?, 12 minnesplatser, inbyggda effekter.


Blackstar

Blackstar ID60H TVP

Förstärkartopp 60 W, True Valve Power?, 12 minnesplatser, inbyggda effekter.


Peavey

Peavey ValveKing Micro Head

20 watts Klass A/AB topp med 2xEL84 och 3x12AX7 rör. 2 kanaler med Gain/Volym på varje kanal. 3-bands EQ och Reverb med nivåkontroll. Utrustad med Peavey's patenterade MSDI-interface. Power Switch gör det möjligt att ställa verkningsgraden på 1, 5 eller 20 watt. Utrustad USB-utgång.


Ibanez

Ibanez TSA15H

Ibanez TSA15 är en mini-stack, helt rörbestyckad med inbyggd Tubescreamer! Detta var en av NAMM mässans mest uppmärksammaste nyheter. Förstärkardelen TSA15H är på 15w och har 2 x 12AX7 och 2 x 6V6 rör. Omkopplingsbar mellan 15w och 5w.


Marshall

Marshall Astoria AST1H Classic Head

Rör-topp för puristen eller pedal-entusiasten!


ENGL

ENGL E325 Thunder

3-kanals rörtopp på 50 watt.


Orange

Orange Jim Root Terror Head

Orange släpper sin första signaturförstärkare. Jim Root från SlipKnot och Stone Sour spelar Orange förstärkare sedan flera år tillbaka och nu släpper Orange en miniatyrförstärkare i Terror-serien som är baserad på Jims favorit Rockerverb 100.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.