Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Banjo

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Bohemian

Bohemian Oil Can Ukulele Moonshine

Bohemian Oil Can Ukulele med 1 st Single Coil pickup.


Epiphone

Epiphone MB100 Banjo

5-strängad banjo med kropp och hals i mahogny, samt greppbräda i rosenträ. Utrustad med mekanik i krom och remoskinn.


Tennessee

Tennessee Tenor Banjo Select inkl. hardcase

Bra 4-strängad nybörjar tenorbanjo med mahognykropp och Remo Weatherking original skinn. Stall i lönn med roseträ lager, samt greppbräda i rosenträ med 19 greppband i nickel/silver. Utrustad med gitarr stämskruvar för smidig stämning. Hardcase ingår


Tennessee

Tennessee Banjo Select inkl. hardcase

Bra 5-strängad nybörjarbanjo med mahognykropp och Remo Weatherking original skinn. Stall i lönn med roseträ lager, samt greppbräda i rosenträ med 22 greppband i nickel/silver. Utrustad med gitarr stämskruvar för smidig stämning. Hardcase ingår.


Tennessee

Tennessee Guitar Banjo Select inkl. hardcase

Bra 6-strängad nybörjar gitarrbanjo med mahognykropp och Remo Weatherking original skinn. Perfekt för gitarristen som vill föra in lite banjosound i sin repetoar. Stall i lönn med roseträ lager, samt greppbräda i rosenträ med 22 greppband i nickel/silver. Utrustad med gitarr stämskruvar för smidig stämning. Hardcase ingår.


Tennessee

Tennessee Tenor Banjo Premium inkl. hardcase

Tenorbanjo för den vane banjospelaren eller för den som vill uppgradera till sitt andra instrument. Mahognykropp och resonator i flammig lönn, 3-delad binding i bakstycke och justerbar hals i mahogny. Greppbräda i rosenträ med 19 greppband i nickel/silver, samt stiliga inlägg. Utrustad med Remo Weatherking originalskinn och genuin banjomekanik. Hardcase ingår.


Tennessee

Tennessee Banjo Premium inkl. hardcase

5-strängad banjo för den vane banjospelaren eller för den som vill uppgradera till sitt andra instrument. Mahognykropp och resonator i flammig lönn, 3-delad binding i bakstycke och justerbar hals i mahogny. Greppbräda i rosenträ med 22 greppband i nickel/silver, samt stiliga inlägg. Utrustad med Remo Weatherking originalskinn och genuin banjomekanik. Hardcase ingår.


Tennessee

Tennessee Guitar Banjo Premium inkl. hardcase

6-strängad gitarrbanjo för den vane banjospelaren eller för den som vill uppgradera till sitt andra instrument. Mahognykropp och resonator i flammig lönn, 3-delad binding i bakstycke och justerbar hals i mahogny. Greppbräda i rosenträ med 19 greppband i nickel/silver, samt stiliga inlägg. Utrustad med Remo Weatherking originalskinn och gitarrmekanik. Hardcase ingår.


Epiphone

Epiphone MB-200 Banjo Red Brown Mahogany

5-strängad banjo med kropp och hals av mahogny samt greppbräda av Rosewood.


Pilgrim

Pilgrim Rocky Mountain 45 Burr Walnut

5-strängad kvalitetsbanjo med resonator i Burr Walnut, hals i walnut med greppbräda i rosenträ.


Ibanez

Ibanez B50

5-strängad banjo med sidor och bakstycke i mahogny. Utrustad med 11" Remoskinn.


Ibanez

Ibanez B200

Otroligt vacker och välljudande 5-strängad banjo från Ibanez. Sarg i lind och tonring i mässing. Hals i mahogny med snygga inläggningar i greppbrädan. Utrustad med 11" Remo Weatherking skinn.


Pilgrim

Pilgrim VPB002 Jubilee 5 String

5-strängad banjo med kropp i ljus lönn, samt hals i lönn och greppbräda i rosewood. Utrustad med Remo Weatherking skinn.


Pilgrim

Pilgrim VPB007 Shady Grove Model 7

Klassisk Open-Back banjo med kropp i solid lönn, hals i lönn med greppbräda i rosewood. Utrustad med Remo Weatherking Fibreskyn.


Pilgrim

Pilgrim VPB018 Rocky Mountain Model 1

Klassisk 5-strängad resonatorbanjo med kropp och hals i mahogny, samt greppbräda i rosewood. Sluten resonator och Remo Weatherking Fiberskyn skinn.


Pilgrim

Pilgrim VPB05T Celtic Dawn Model 1

VPB05T är otroligt bekväm att spela på. Med ett öppet bakre valnötsskal och en hals i valnöt.


Pilgrim

Pilgrim VPB075 Rocky Mountain Model 3

Lyxig 5-strängad banjo med resonator i flammig lönn, kropp i solid lönn, hals i lönn och greppbräda i rosewood. Utrustad med Remo Weatherking skinn.


Pilgrim

Pilgrim VPB09T Celtic Dawn Model 2

19-bandad Tenorbanjo med solid lönnkropp, hals i lönn och greppbräda i rosewood. Utrustad med Remo Weatherking skinn. Tonring i Whyte Laydie stil.


Pilgrim

Pilgrim VPB12 Open Back G Banjo

5-strängad Open-Back banjo med kropp och hals i mahogny, samt greppbräda i rosewood. Utrustad med Remo Coated skinn.


Pilgrim

Pilgrim VPB30G 5-String G Banjo

En 5-strängad banjo med resonator. VPB30G är utrustade med slutna Grover stämskruvar och har inställningsbar stränghållare.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.