Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

6-strängade

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez SR1306-NTF inkl. case

SR1306-NTF (Natural Flat) Premium.


Ibanez

Ibanez BTB1606-DTF inkl. case

BTB1606-DTF (Deep Twilight Flat) Premium.


Ibanez

Ibanez SRAS7-DEB inkl. Special hardcase

Ibanez är pionjär inom modern hybrid bas utveckling. 2010 var "Ashula" SR2010ASC en sällsynt och innovativ bas när den släpptes, som svar på många av nyheterna på marknaden vid denna tidpunkt.


Ibanez

Ibanez BTB746-NTL

BTB serien kan bäst beskrivas som serietillverkade boutique basar, extremt välljudande och välbalanserade instrument.


Ibanez

Ibanez BTB1806-NTL inkl. Premium softcase

BTB Premium serien kan bäst beskrivas som serietillverkade boutique basar, extremt välljudande och välbalanserade instrument med features som imponerar.


Ibanez

Ibanez ANB306 Adam Nitti Signature inkl. case

"An ergonomic, well-balanced, and incredibly versatile instrument that speaks evenly throughout its entire range. This bass is an inspirational tool that has become a true extension of my voice. I can't put it down!" ? Adam Nitti ?


Ibanez

Ibanez SRC6-WNF

Hals av Jatoba/bubinga. Mahogany kropp. 24 bands. Rosewood Greppbräda. EMG mickar. Färg: Cosmo black.


Woodo

Woodo B6 Black Walnut Fretless

Suverän bandlös 6-strängad bas med kropp i valnöt och hals av lönn med greppbräda i rosewood. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll, samt 3-bands EQ. Kent Armstrong Singel Coil pickuper och stämskruvar och stall från Wilkinson.


Cort

Cort Artisan A6 Open Pore Natural

6-strängad elbas, med Figured lönntopp, samt mahognykropp.


Warwick

Warwick Rockbass Corvette Basic 6 act HP Black

Skruvad hals. Kropp av al. Lönnhals med Rosewood-greppbräda (tigerstripe ebony på bandlös). Aktiva MEC J/J pickups.


LTD

LTD B-206 Spalted Maple Natural Satin

6-strängad bas från LTD's B-serie.


Ibanez

Ibanez GVB1006-AM inkl. hardcase

Gerald Veaslyeys signaturbas. Ett fantastiskt vackert instrument.


Schecter

Schecter Stiletto Studio 6 Honey Satin

6-strängad elbas med kropp i basswood, hals i lönn och greppbräda i rosenträ. Utrustad med 2 x EMG HZ Humbuckers med separata ton och volymkontrollers. Finish: Honey Satin.


Ibanez

Ibanez SR1206-VNF inkl. hardcase

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ?Ibanez bas? och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ?small body? basar (basar med mindre, slimmade, kroppar). Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass.


Woodo

Woodo B7 Black Walnut

7-strängad bas med kropp av solid valnöt och hals av lönn och palisander med greppbräda i ebenholts. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll och aktivt 3-bands EQ.


Woodo

Woodo B7 Walnut

7-strängad bas med kropp av solid valnöt och hals av lönn och palisander med greppbräda i ebenholts. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll och aktivt 3-bands EQ.


Woodo

Woodo B6 Walnut Fretless

Suverän bandlös 6-strängad bas med kropp i valnöt och hals av lönn med greppbräda i ebenholts. Utrustad med volym- och mikbalanskontroll, samt 3-bands EQ. Kent Armstrong pickuper och stämskruvar och stall från Wilkinson.


Ibanez

Ibanez BTB676-NTF

BTB är en serie basar för den traditionellt sinnade bassisten som uppskattar trä och design. 6-strängad.


Ibanez

Ibanez SR506-BM

Ibanez Soundgear SR basar introducerades 1987 och är fortfarande en av världens mest spelade och populära basar. Detta tack vare sina slimmade kroppar och otroligt tunna och lättspelade halsar. Kombinationen med ett aktivt EQ-system ger de total tonal flexibilitet.


Ibanez

Ibanez BTB7-NTF

En 7-strängad elbas i konceptserien, Ibanez Bass Worksop. En spännande bas för den innovativa basisten. BTB7 har två högre strängar (C och F) och en låg B-sträng. Det ger ett väldigt stort tonalt omfång, passanade för ackord och solospel.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.