Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Övriga

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Epiphone

Epiphone Century Lap Steel 1939 Ebony

Mycket bra Lap Steel från Epiphone.


Danelectro

Danelectro Doubleneck 6-12 string Copper Burst

Cool doubleneck från legendariska Danelectro. Kropp i masonit med hals i poppelträ och greppbräda i rosewood.


SX

SX LG2-3TS Lap-Steel Guitar

Lap-Steel gitarr i solid Amerikansk Swamp Ash. Greppbräda i rosewood. Soapbar mik. Gigbag ingår.


Epiphone

Epiphone G-1275 Double Neck 2014 Limited Run Cherry

G-1275 är baserad på "1235" Doubleneck som först tillverkades på den legendariska Gibson / Epiphone Kalamazoo, Michigan fabriken 1963. Det blev snabbt en av de mest eftertraktade och originella gitarrer inom rocken. Det var inte bara omfamnas av brittiska rockers som Pete Townshend i Who, Jimmy Page i Led Zeppelin, och John McLaughlin, men även Elvis Presley och bluesman Earl Hooker. Nu är det tillbaka igen i en limiterad upplaga till ett överkomligt pris.


Danelectro

Danelectro Sitar Red Crackle

Tillverkad för att låta som ljudet från en Sitar. Artister som har använt denna modell är bl a Joe South ("The Games People Play"), Metallica ("Wherever I May Roam") och många fler.


Peavey

Peavey Powerslide Ivory

Steelguitar och innovation förekommer inte så ofta i samma mening. Det har dock Peavey ändrat på! Med tanke på att Peavey håller till i Meridian, Mississippi så var det bara en tidsfråga innan Peavey skulle ta tag i en lapsteel gitarr.


Peavey

Peavey Robert Randolph Powerslide

The Peavey PowerSlide® is not a traditional lap steel or a resonator, and it's not a conventional steel guitar.


Ibanez

Ibanez LGB300-VYS m/etui

Ibanez har tillsammans med George Benson byggt en snygg jazzburk. Den senaste modellen har en stor kropp och bredare hals för att lättare spelbarhet.


Danelectro

Danelectro 56 Single Cutaway Baritone Black

Nya Danelectro är tillverkade i korea och har en fantastisk ton. Vill du ha rikligt med tyngd och botten i ditt spel, så är detta ett fantastiskt komplement.


Danelectro

Danelectro 59 Resonator Tobacco Sunburst

The best sounding resonator guitar ever! Combines special design piezo in the cone with ?56 Lipstick® pickup. Volume, tone, and pickup ?blend? controls.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.