Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Folkgitarrer

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Richwood

Richwood A-70-VA Master Series 000 Vintage Aged

Richwood Master Series. Handbyggd auditorium 000 gitarr med solid grantopp & rosewood i sidor och bakstycke. Finish: Vintage Aged. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Martin

Martin Custom Carpathian OM

Customtillverkad OM-modell exklusivt för den svenska och danska marknaden. Endast 15 exemplar. Som namnet antyder så kommer granen ifrån The Carpathian Mountains och har en fantastisk ton.


Martin

Martin 000-14 Fret Swiss Spruce Custom Shop

Martins Custom shop har byggt denna limiterade gitarr. Med en 000-14 storlek och ett lock i High Altitude Swiss Spruce samt sidor och botten i East Indian Rosewood så får du en mycket rik ton och spelglädje. ENDAST ETT EX I SKANDINAVIEN


Richwood

Richwood A-50CE Master Series Auditorium

Richwood Master Series. Handbyggd auditorium 000 gitarr med solid mahognytopp. Utrustad med Fishman miksystem och inbyggd stämapparat. Finish: Satin. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Ibanez

Ibanez TCY10E-AVS

Akustiska gitarrer används inom olika musikstilar på ett helt annat sätt än bara för några år sedan. Utöver att låta bra, skall de vara fräcka att se på och vara smidiga att traktera på scen.


Ibanez

Ibanez AN60-BSM

Denna modell ingår i Ibanez Artwood serie. Som seriens namn antyder, är dessa gitarrer av högsta Artwood-klass, men gjorda i gammal design.


Sigma

Sigma GRC-GA

OM-modell med cutaway från Sigma. Sidor och botten i indisk rosewood, samt lock i solid Sitkagran. Presys Blendsystem från Fishman.


Sigma

Sigma JRC-40E-BK

Svart OM-modell med cutaway från Sigma. Solitt lock i Sitkagran samt sidor och botten i rosewood. Mikrofonsystem frpn Fishman (Presys+)


Sigma

Sigma 00R-28VS

00-12fret från Sigma. Snygg folkmodell från Sigma, för den som letar efter ett "vintagesound"


Sigma

Sigma 000R-28VS

Grymt vacker gitarr från Sigma. Lock i solid sikta gran, sidor och botten i rosenträ. Kombinera detta med med en V-formad halsprofil samt utsökta detaljer som Grover Open-Gear Tuners samt bensadel så har du en fantastisk gitarr för ett ytterst överkomligt pris.


Sigma

Sigma 000M-18

Klassisk 000-modell med lock i solid siktagran samt sidor och botten i mahogny. Greppbräda i rosenträ, över samt stallsadel i ben samt kromade Grover mekaniker.


Sigma

Sigma GME

Grand OM-14 gitarr med solitt lock i Sitkagran.


Sigma

Sigma 000ME

000-modell med inbyggt mikrofonsystem


Sigma

Sigma OMM-4

Orkestermodell i snyggt utförande.


Sigma

Sigma 000MC-4E

Orkestermodell med cutaway, samt mikrofonsystem.


Sigma

Sigma 000M-15

Tidlös modell från Sigma med solitt lock i mahogny, sidor och botten även dom i mahogny samt en greppbräda i rosenträ.


Sigma

Sigma 00M-15

Snygg folkgitarr helt i mahogny.


Sigma

Sigma 000M-15S

Mycket vacker gitarr från Sigma med lock i solid mahogny samt sidor och botten även dom i mahogny.


Sigma

Sigma 000MC-15E

000-modell från Sigma med cutaway och ett Fishman Isys miksystem. Locket är solid mahogny, sidor och bakstycke är består även dom av detta populära träslag. Mycket trevlig gitarr!


Dowina

Dowina Cabernet GACE inkl. hardcase

Grand auditorium med solid kanadensisk ceder, samt sidor och botten i solid rosewood. Hals i mahogny med greppbräda av rosewood. Utrustad med LR Baggs Stage Pro Element miksystem.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.