Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Gitarrpaket

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Ibanez

Ibanez V50NJP-NT Jam Pack

Komplett gitarrpaket med en stålsträngad Ibanez V50 gitarr i natur, gigbag, stämapparat, axelband, plektrum och en liten tillbehörsväska.


Ibanez

Ibanez V50NJP-VS Jam Pack

Ibanez Jam Pack. Komplett gitarrpaket innehållandes en V50 Dreadnought gitarr, gigbag, stämapparat, axelband, plektrum och tillbehörsväska. Finish: Vintage Sunburst.


Richwood

Richwood A-65-VA Master Series Auditorium

Richwood Master Series. Handbyggd auditorium 000 gitarr med solid grantopp & rosewood i sidor och bakstycke. Finish: Vintage Aged. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Martin

Martin M-36 inkl. hardcase

Modern design med en smal kropp och en tredelad baksida , har M - 36 east indian rosewood i sidor och botten, en sitkagrantopp , polerad finish och en dovetail hals. Mycket bekväm att spela på.


Grimshaw

Grimshaw GSD-20 Natural BUNDLE - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Grimshaw GSD-20 stålsträngad gitarr tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Grimshaw

Grimshaw GSD-20 Black BUNDLE - KAMPANJ!

Kampanjpaket beståendes av Grimshaw GSD-20 stålsträngad gitarr tillsammans med en bra gigbag och en clip-on stämapparat.


Santana

Santana LA100 Bonfire Bundle - KAMPANJ!

Prisvärt paket med Santana LA100 Bonfire, en gigbag och en bra clip-on stämapparat. OBS! Begränsat antal.


Cort

Cort Earth Pack 60

Här får du en paket med en Cort - Earth 60, stålsträngad gitarr i solitt granlock med sidor, botten och hals av mahogany. Gitarren är av modell dreadnought och har varit en standard i många år. I paketet ingår gigbag, stämapparat, plektrum, axelband m fl tillbehör.


Sigma

Sigma DMR-28VT

Eklusiv limited edition modell från Sigma.


Takamine

Takamine GD20CE Natural Satin

20-serien är gitarrer för dig som vill ha ett snyggt och lättspelat instrument med en annorlunda ton. Klassiska Takamine-former kombinerat med ett solitt lock i ceder ger en mjuk och varm ton som passar dom flesta musikstilar. Sidor och botten är i mahogny och både kropp och hals har en skön satin-finish. 20-serien finns i ett antal olika utföranden, både med och utan pickup-system. Pickup-systemet är Takamines egna och kallas för TP-4DT och erbjuder bland annat inbyggd stämapparat och 3-bands equalizer.


Grimshaw

Grimshaw GSD-60 Black

Grimshaw GSD-60 Dreadnought. Stålsträngad gitarr med granlock, samt sidor och bakstycke i basswood. Greppbräda i rosewood.


Grimshaw

Grimshaw GSD-60 Natural

Grimshaw GSD-60 Dreadnought. Stålsträngad gitarr med granlock, samt sidor och bakstycke i basswood. Greppbräda i rosewood.


Cort

Cort AD810 BUNDLE - KAMPANJ

Kanske världens mest prisvärda stålsträngade gitarr. Här i ett komplett paket med en bra vadderad väska samt en mycket exakt och smidig clip-on stämapparat. AD810 är vacker i klar mahogny, rosenträ och gran med gjutna stämskruvar, svart plektrumskydd, tjusig rosett.


Martin

Martin DX1AE Bundle - KAMPANJ!

Ruskigt prisvärt kampanjpaket beståendes av Martin DX1AE inkl. en PREMIUM gigbag och en bra clip-on stämapparat.


Martin

Martin DCPA5 Bundle - KAMPANJ!

Prisvärt kampanjpaket beståendes av Martin DCPA5 Performing Artist inkl. en PREMIUM gigbag och en 3 meters PRO instrumentkabel.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.