Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
Klarna

Speditörer

12-strängade

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Cort

Cort MR710F-12 Natural Satin

12-strängad cutaway modell med solitt granlock och sidor/botten i mahogny. Fishman Classic 4T preamp med 4-band EQ, Sonicor pickup och inbyggd stämapparat.


Washburn

Washburn WD10S12 Natur

Washburn Heritage Series. 12-strängad dreadnought. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda i rosenträ.


Dowina

Dowina Rustica D-12

Dreadnought med solitt lock i kanadensisk ceder samt, sidor och botten i mahogny. Halsen är av mahogny med en greppbräda i rosewood. Finishen är halvmatt med öppna porer.


Washburn

Washburn WD30S12

12-strängad westerngitarr av hög kvalitet med solitt lock av sitka gran. Sidor och botten i flammig Tamo ask, vilket ger dig mer bas och balanserad mid och high. Rosewood greppbräda.


Hagström

Hagström Siljan Grand Auditorium 12 Natur

Hagström Siljan Grand Auditorium Natur. Kombinationen av Sitka-gran i locket och mahogny i sidor och botten ger en varm och välbalanserad ton som bara kommer att bli bättre och bättre med tiden.


Tanglewood

Tanglewood TW28/12 CLNCE

12-strängad Fattigmans-Martin med lock i ceder, sidor och bakstycke av mahogny. Utrustad med Fishman ISYS miksystem.


Crafter

Crafter MD50-12

12-strängad skönhet från Crafter med sidor och botten i Ashwood, hals i mahogny och greppbräda i indiskt rosenträ med snygga dotinlägg. Utrustad med hardware i krom och diecast stämskruvar. Måste provspelas!


Washburn

Washburn WD30SCE12

WD30SCE12 12 strängad Westerngitarr, cutaway och mick.


Vintage

Vintage V400 12-String Natural

12-strängad gitarr med solitt granlock, sidor och bakstycke i nato, hals i nato med greppbräda i rosenträ.


Crafter

Crafter D8-12EQ/N

12-str. gitarr. Solid Sitka Gran topp. Mahogny sarg & botten. Chrome mekanik. Abalone inlägg runt ljudhål och i positionsmarkeringar. Högglanspolerad finish. L.R. Baggs Pick-up & inbyggd LR-T Pro Preamp med Tuner.


Cort

Cort Earth 70-12 Natural Satin

Akustisk 12-strängad gitarr med solid gran topp, mahogny kropp och mahogny hals med rosewood greppbräda.


Ibanez

Ibanez AEL2012E-TKS

12-strängad gitarr med flammig topp i tysk lönn, sidor och botten samt hals i mahogny med greppbräde i rosenträ. Utrustad med B-band UST Pickup och Ibanez SRTn preamp med inbyggd stämapparat. Balanserad XLR + 1/4" teleutgång.


Parkwood

Parkwood S66-12 inkl. gigbag

12-strängad gitarr med lock i solid sitkagran. Dovetail inpassad hals och inbyggt miksystem från Fishman. Levereras med deluxe gigbag.


Martin

Martin D12-28 inkl. hardcase

Kompromisslös 12-strängad Martin med solitt lock av sitkagran, sidor och botten i solid East Indian Rosewood, svart ebenholtz greppbräda på en solid mahognyhals. Låter oerhört bra! Hardcase ingår.


Vintage

Vintage V1700 Super Jumbo 12-string

12-strängad gitarr med lock i solid gran, sidor och bakstycke i flammig kanadensisk lönn, samt hals och greppbräda i indiskt rosenträ. Utrustad med förgylld grover mekanik.


Washburn

Washburn WD10SCE12 Natur

Washburn Heritage Series. 12-strängad dreadnought med cutaway och inbyggt Fishman Isys+ miksystem med stämapparat. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda i rosenträ.


Martin

Martin D12X1AE

12-strängad Martin med solid lock i sitkagran, sidor och bakstycke i mahogny HPL-laminat, stratabond hals med greppbräda i svart micarta. Utrustat med inbyggt miksystem från Fishman med Sonitone pickup.


Hagström

Hagström Siljan Grand Auditorium CE 12

Hagström Siljan Grand Auditorium 12-strängad med cutaway och elektronik. Färg: Natur. Kombinationen av Sitka-gran i locket och mahogny i sidor och botten ger en varm och välbalanserad ton som bara kommer att bli bättre och bättre med tiden. Just Sitka-granen härstammar från den Nord-Amerikanska västkusten och är känd för en stark och klar ton som svarar väldigt bra för plektrumspel.


Sigma

Sigma JR12-1STE

12-strängad Jumbo modell från Sigma med ett solitt lock i sikta gran, sidor och botten i rosewood samt ett "Fishman Isys" miksystem.


Takamine

Takamine GJ72CE-12 Natural

70-serien består av ett stort antal instrument som alla har sina unika egenskaper. Talande för dom alla är att dom kombinerar ett snyggt och lyxigt sound med ett minst lika lyxigt utseende med bland annat binding i flammig lönn. Elektroniken är uppgraderad till Takamines egna TK-40D-system, förutom inbyggd stämapparat och 3 bands equalizer så finns också en Mid Contour Switch, Notch Filter samt EQ Bypass.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.