Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

12-strängade

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Cort

Cort MR710F-12 Natural Satin

12-strängad cutaway modell med solitt granlock och sidor/botten i mahogny. Fishman Classic 4T preamp med 4-band EQ, Sonicor pickup och inbyggd stämapparat.


Washburn

Washburn WD10SCE12 Natur

Washburn Heritage Series. 12-strängad dreadnought med cutaway och inbyggt Fishman Isys+ miksystem med stämapparat. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda i rosenträ.


Washburn

Washburn WD10S12 Natur

Washburn Heritage Series. 12-strängad dreadnought. Lock i solid gran, sidor och bakstycke i mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda i rosenträ.


Cort

Cort AD810-12 NS

Oerhört prisvärd 12-strängad Dreadnought med lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny. Hals i mahogny och greppbräda i rosenträ.


Ibanez

Ibanez PF1512-NT

12-strängad Ibanez till plånboksvänligt pris! Lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny. Finish: Natural.


Gibson

Gibson Songwriter Special 12 String Antique Natural

12-strängad stålsträngad akustisk westerngitarr i begränsad utgåva.


Dowina

Dowina DE555-12

Dreadnought med solitt lock i kanadensisk ceder samt, sidor och botten i mahogny. Halsen är av mahogny med en greppbräda i rosewood. Gitarren är utrustad med mikrofonsystem från Fishman (Presys) Finishen är halvmatt med öppna porer.


Hagström

Hagström Siljan Grand Auditorium 12 Natur

Hagström Siljan Grand Auditorium Natur. Kombinationen av Sitka-gran i locket och mahogny i sidor och botten ger en varm och välbalanserad ton som bara kommer att bli bättre och bättre med tiden.


Tanglewood

Tanglewood TW28/12 CLNCE

12-strängad Fattigmans-Martin med lock i ceder, sidor och bakstycke av mahogny. Utrustad med Fishman ISYS miksystem.


Crafter

Crafter MD50-12

12-strängad skönhet från Crafter med sidor och botten i Ashwood, hals i mahogny och greppbräda i indiskt rosenträ med snygga dotinlägg. Utrustad med hardware i krom och diecast stämskruvar. Måste provspelas!


Vintage

Vintage V400 12-String Natural

12-strängad gitarr med solitt granlock, sidor och bakstycke i nato, hals i nato med greppbräda i rosenträ.


Crafter

Crafter D8-12EQ/N

12-str. gitarr. Solid Sitka Gran topp. Mahogny sarg & botten. Chrome mekanik. Abalone inlägg runt ljudhål och i positionsmarkeringar. Högglanspolerad finish. L.R. Baggs Pick-up & inbyggd LR-T Pro Preamp med Tuner.


Ibanez

Ibanez AEL2012E-TKS

12-strängad gitarr med flammig topp i tysk lönn, sidor och botten samt hals i mahogny med greppbräde i rosenträ. Utrustad med B-band UST Pickup och Ibanez SRTn preamp med inbyggd stämapparat. Balanserad XLR + 1/4" teleutgång.


Martin

Martin D12-28 inkl. hardcase

Kompromisslös 12-strängad Martin med solitt lock av sitkagran, sidor och botten i solid East Indian Rosewood, svart ebenholtz greppbräda på en solid mahognyhals. Låter oerhört bra! Hardcase ingår.


Vintage

Vintage V1700 Super Jumbo 12-string

12-strängad gitarr med lock i solid gran, sidor och bakstycke i flammig kanadensisk lönn, samt hals och greppbräda i indiskt rosenträ. Utrustad med förgylld grover mekanik.


Martin

Martin D12X1AE

12-strängad Martin med solid lock i sitkagran, sidor och bakstycke i mahogny HPL-laminat, stratabond hals med greppbräda i svart micarta. Utrustat med inbyggt miksystem från Fishman med Sonitone pickup.


Hagström

Hagström Siljan Grand Auditorium CE 12

Hagström Siljan Grand Auditorium 12-strängad med cutaway och elektronik. Färg: Natur. Kombinationen av Sitka-gran i locket och mahogny i sidor och botten ger en varm och välbalanserad ton som bara kommer att bli bättre och bättre med tiden. Just Sitka-granen härstammar från den Nord-Amerikanska västkusten och är känd för en stark och klar ton som svarar väldigt bra för plektrumspel.


Sigma

Sigma JR12-1STE

12-strängad Jumbo modell från Sigma med ett solitt lock i sikta gran, sidor och botten i rosewood samt ett "Fishman Isys" miksystem.


VGS

VGS B-40-12CE Bayou Natural Satin

12-strängad Jumbo med cutaway. Tillverkad med solitt lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny, samt hals i mahogny med greppbräda i rosenträ. Utrustad med kromplätterade stämmekaniker och Fishman Isys+ miksystem med inbyggd stämapparat. Finish: Natural Satin.


Sigma

Sigma DR12-28

12-strängad Dreadnought från Sigma med lock i siktagran , sidor och botten i indiskt rosenträ samt mekaniker från Grover.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har idag två fysiska butiker i Borås och Göteborg, samt en webshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.