Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Dreadnought

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Martin

Martin Custom Carpathian Dreadnought

Customtillverkad Dreadnought modell exklusivt för den svenska och danska marknaden. Endast 15 exemplar. Som namnet antyder så kommer granen ifrån The Carpathian Mountains och har en fantastisk ton.


Ibanez

Ibanez AVC11-ANS. (Antique Natural Semi-gloss)

Artwood serien är byggd för att vara en gitarr som är både traditionell och modern på samma gång.


Ibanez

Ibanez AVD11-ANS. (Antique Natural Semi-gloss)

Artwood serien är byggd för att vara en gitarr som är både traditionell och modern på samma gång.


Ibanez

Ibanez AVD60-NT (Natural High Gloss)

Artwood serien är byggd för att vara en gitarr som är både traditionell och modern på samma gång.


Richwood

Richwood A-250 Master Series Auditorium inkl. gigbag

Richwood All Solid Master Series Custom Shop. Fullsolid handbyggd auditorium 000 gitarr med solid mahognt i lock, sidor och bakstycke. Pris inkluderar gigbag. Finish: Satin. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Ibanez

Ibanez AE245-NT

AE245-NT. Western gitarr m.mik, Natural High Gloss.


Ibanez

Ibanez AW84CE-WK

AW84CE-WK är en mahognygitarr med cutaway, solid topp och inbyggd preamp/pickup. Gitarren ingår i Artwood serien som är byggd för att vara både traditionell och modern på samma gång.


Ibanez

Ibanez AVD80-NT inkl. hardcase

Artwood serien är byggd för att vara en gitarr som är både traditionell och modern på samma gång.


Cataluna

Cataluna SGS1080

När den helt nya Catalunamodellen designades, var målet en lättspelad gitarr med fokus på ett fantastisk ljud. Resultatet blev en vacker Nordiskt blond gitarr med oerhört stor ton och mycket lätt kropp. Spelbarheten och nyanskänslan Du upplever talar om för dig att detta är ett fantastisk instrument.


Tanglewood

Tanglewood TW49BKDLXB

Svart liten folkmodell med B-band miksystem, helsolid med granlock och mahogny i sidor och botten, guldmekanik och snygga abaloneinlägg.


Richwood

Richwood D-20 Master Series Dreadnought

Richwood Master Series handbyggd dreadnought gitarr med solid gran & mahogny. Finish: Satin Finish. Richwood Master Series tillverkas helt och hållet för hand av noggrant utvalda premium träslag. På samtliga gitarrer utförs en professionell set-up före leverans.


Parkwood

Parkwood W84-FM

W84 FM är en välbyggd dreadnuoght gitarr i flammig Merenti med open pore finish och cutaway. Gitarren är byggd av gran i locket och snyggt flamed Merenti i sarg och botten. Rosewood greppbräda och kapslad kromad mekanik. Denna stålsträngade gitarr är utrustad med Parkwoods CE600T preamp.


Richwood

Richwood D-220 Master Series Dreadnought inkl. bag

Richwood All Solid Master Series Custom Shop. Fullsolid handbyggd dreadnought gitarr med solid grantopp & solid mahogny i sidor och bakstycke. Pris inkluderar gigbag. Finish: Satin


Cort

Cort AD880CE Natural Gloss inkl. gigbag

Akustisk westerngitarr med grantopp, botten och sidor av mahogny, mahogny hals med greppbräda i rosewood och Cort CE304T mikrofonsystem. Gigbag ingår.


Cole Clark

Cole Clark Fat Lady 1 Bunya/Queensland Maple

Helt solid Dreadnought med Cole Clark 2-way pickup. Lock i Bunya, sidor, botten och hals i Queensland Maple och greppbräda i Rosewood.


Parkwood

Parkwood S26

Parkwood är handbyggda gitarrer byggda av noga utvalt trä och hårdvara. Med över 50 års erfarenhet av att bygga akustiska gitarrer, så vet vi vad som krävs för att det skall bli rätt.


Parkwood

Parkwood S66 inkl. gigbag

Dreadnoughtgitarr med solitt lock och solid baksida från Parkwood. Utrustad med Fishman Sonitone preamp med Sonicore pickup. Levereras med en kraftig gigbag. Parkwood är handbyggda gitarrer byggda av noga utvalt trä och hårdvara. Med över 50 års erfarenhet av att bygga akustiska gitarrer, så vet vi vad som krävs för att det skall bli rätt.


Sigma

Sigma DTCE+

Stålsträngad akustisk gitarr med inbyggd mikrofon och stämapparat.


Parkwood

Parkwood W81E OP Natur

W 81 är en mycket prisvärd westerngitarr med granlock, mahogny i sidor och botten. Dovetail inpassad mahognyhals, kapslad kromad mekanik. Rosewoodgreppbräda med vit kantlist. Inlägg kring locket. Med inbyggt mikrofonsystem.


Cort

Cort MR710F Natural

Westerngitarr med solid topp i gran, botten och sidor av ebenholts, mahognyhals med greppbräda i rosewood och Fishman Classic 4T pickup-system med inbyggd stämapparat.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.