Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

3/4-storlek

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Cataluna

Cataluna SGN C-61 BK 3/4

Cataluñas gitarrer är byggda för det tuffa skandinaviska klimatet. Denna gitarr är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelad och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, binding i sarg och botten. Lock av spärrad gran.


Cataluna

Cataluna C-61 3/4

Klassisk kvalitetsgitarr. SGN C-61 är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. 3/4 storlek med lite smalare hals.


Peavey

Peavey Composer 3/4 Classical inkl. gigbag

Varför nöja sig med en standardgitarr, när du kan göra ett statement och bli coolast i klassen. Denna klassiska nylonsträngade 3/4-gitarr från Peavey är något utöver det vanliga. Levereras med gigbag.


Cataluna

Cataluna C-61PK 3/4-storlek

Nylonsträngad juniorgitarr i 3/4-storlek med lock av spärrad gran, fjärilsmekanik, samt binding i sarg och botten. Perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Finish: High Gloss Pink.


Ibanez

Ibanez G10-3Q-NT

Ibanez klassiska gitarrer anses i allmänhet som mycket prisvärda, oavsett vilket prissegment man än tittar i, vare sig det gäller en traditionell klassisk eller en elektrifierad med pickup.


Ortega

Ortega R121 3/4 inkl. gigbag

Ortega Family Series. R121 Nylonsträngad gitarr i 3/4-storlek.


Ortega

Ortega R121WR 3/4 inkl. gigbag

Ortega Family Series. R121 Nylonsträngad gitarr i 3/4-storlek. Finish: Wine Red.


Ortega

Ortega R121WH 3/4 inkl. gigbag

Ortega Family Series. R121WH Nylonsträngad gitarr i 3/4-storlek. Finish: White.


Admira

Admira Infante 3/4

Klassisk gitarr i 3/4-storlek med lite mindre kropp och smalare hals. Lock i Oregon Pine, sidor och botten i Sapelli, hals i Samanguilla och greppbräda i Mongoy.


Ortega

Ortega R133-3/4 inkl. gigbag

Ortega klassiska gitarrer kombinerar traditionell spansk design med modern gitarrteknologi. I det stora modellprogrammet


Ortega

Ortega R221BK-3/4 inkl. gigbag

R221BK-3/4 Ortega nylonsträngad gitarr, Family Series.


Ortega

Ortega R122-3/4 inkl. gigbag

R122-3/4 Ortega nylonsträngad gitarr, Family Series.


Admira

Admira Alba 3/4

Admira Alba 3/4 är designad av Admira i Spanien, tillverkad i Kina, i samarbete med en fabrik, specialiserad på klassiska gitarrer. En mycket prisvärd skolgitarr i 3/4 storlek.


Admira

Admira 580 3/4

Admira 580 tillverkas i gitarrens eget hemland, Spanien, från Europas största tillverkare av akustiska gitarrer. Hantverksskicklighet, kombinerad med modern gitarrteknologi, kännetecknar dessa klassiska gitarrer, från skolinstrument till konsertmodeller.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.