Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

4/4-storlek m. mik

Avdelning: Varumärken:
Bildvisning: Sortering:
Cataluna

Cataluna C-81CE Natural

Klassisk kvalitetsgitarr med mikrofon och EQ. SGN C-81 CE är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Aktivt mikrofonsystem med 3-bands Equalizer, fjärilsmekanik, bindning i sarg och botten. Lock av spärrad gran. Finish: Natural High Gloss.


Cataluna

Cataluna C-81CE Black

Klassisk kvalitetsgitarr med mikrofon och EQ. SGN C-81 CE är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelat och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Aktivt mikrofonsystem med 3-bands Equalizer, fjärilsmekanik, bindning i sarg och botten. Lock av spärrad gran. Finish: Black High Gloss.


Sigma

Sigma CMC-6E

Klassisk gitarr från Sigma med ett lock av solid ceder samt sidor och botten i mahogny. Både översadel och stall är av ben och miksystemet är ett "Fishman Presys"


Ortega

Ortega RCE141-BK inkl. gigbag

Ortega Family Pro Series. RCE141-BK nylonsträngad gitarr i 4/4-storlek med inbyggt miksystem och solitt granlock. Levereras med gigbag.


Ortega

Ortega RCE145-WH inkl. gigbag

Ortega Family Pro Series. RCE145 nylonsträngad med solitt granlock och inbyggt miksystem. Levereras med gigbag.


Ortega

Ortega RCE131 inkl. gigbag

Ortega Family Series Pro. RCE131 nylonsträngad gitarr med solitt lock i ceder och inbyggt miksystem. Levereras med gigbag.


Ortega

Ortega RCE158SN inkl. gigbag

Ortega Feel Series. RCE158SN nylonsträngad gitarr i 4/4-storlek med solitt lock i gran, samt cutaway och inbyggt miksystem. Denna är modell är Slimneck modell vilket innebär att den har något tunnare hals än vanligt. Levereras med gigbag och axelband.


Cort

Cort CEC5 Natur

Halvakustisk gitarr med topp i massiv röd ceder, botten och sidor mahogny, mahogny hals med rosewood greppbräda, Fishman Sonicore pickup och Isys pickup system.


Admira

Admira Juanita-E

Populär spansk gitarr med inbyggt miksystem från Shadow (P3B). Lock i Oregon Pine, sidor och botten i Sapelli, hals i afrikansk mahogny och greppbräda i Mongoy.


Admira

Admira Juanita-EC

Riktigt bra gitarr med Shadow P3B preamp och cutaway. Lock i Oregon Pine, sidor och botten i Sapelli, hals i afrikansk mahogny och greppbräda i Mongoy.


Admira

Admira Sara-EC

För dig som är på jakt efter en gitarr ett snäpp upp från de billigare nybörjargitarrerna på marknaden är Admira Sara ett mycket bra alternativ. Admira Sara-EC har cutaway och inbyggt miksystem för dig som vill använda din gitarr i en förstärkare.


Admira

Admira Malaga-E

Gitarr med inbyggt Shadow P3B miksystem för dig som vill ha något riktigt bra. Tillverkad med solitt cederlock, sidor och botten i Sapelli, hals i afrikansk mahogny med greppbräda av Samanguila.


Admira

Admira Malaga-EC

Admira Malaga-EC m/mik, cutaway tillverkas i gitarrens eget hemland, Spanien, från Europas största tillverkare av akustiska gitarrer. Hantverksskicklighet, kombinerad med modern gitarrteknologi, kännetecknar dessa klassiska gitarrer, från skolinstrument till konsertmodeller.


Admira

Admira Virtuoso-E

Gitarr med inbyggt Shadow P3B miksystem för dig som vill ha något riktigt bra. Tillverkad med solitt cederlock, sidor och botten i rosenträ, hals i afrikansk mahogny med greppbräda av jakaranda.


Ibanez

Ibanez GA6CE-AM

Nylonsträngad gitarr med cutaway och inbyggt miksystem. Lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny. Finish: Amber.


Godin

Godin Multiac Nylon Natural HG inkl. gigbag

Semiakustisk nylonsträngad gitarr med miksystem och 13-pin Synth Access.


Ibanez

Ibanez GA5TCE-AM

Nylonsträngad gitarr med cutaway och inbyggt miksystem. Kroppen är något tunnare än normalt, vilket gör den smidig att hantera. Lock i gran, sidor och bakstycke i mahogny. Finish: Amber.


Cort

Cort Sunset NY Natur

Semi-akustisk nylonsträngad gitarr, med ett lock i gran samt en mahognykropp. Inbyggt mikrofonsystem (B-Band A11 Sound System)


Martin

Martin 000C Nylon inkl. hardcase

Nylonsträngad stage modell från Martin. Gitarren är helsolid med ett lock i Sikta Gran samt sidor och botten i Sapele. Miksystemet är ett "Fishman F1 Analog".


Ibanez

Ibanez AEG10NII-BK

Nylonsträngad gitarr med cutaway och inbyggt miksystem/stämapparat. Lock i gran, sidor och bakstycke av mahogny. Finish: Black.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.