Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

iSolo Pure Wind Package

3 899 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


iSolo Pure Wind Package

Finns i webblager.

Med iSolo Pure Wind Package får du inte bara ett kompakt, mobilt och professionellt trådlöst mikrofonsystem för ditt blåsinstrument. Du har även möjligheten att via medföljande Recording Receiver spela in dig själv live till exempelvis en dator, surfplatta eller smartphone.

iSolo Pure Wind Package består av en sändare med inbyggd kondensatormikrofon i studioklass, som enkelt kan monteras på i princip vilket blåsinstrument som helst och som via det digitala 2.4Ghz bandet skickar signalen till antingen medföljande mottagare för livesammanhang (Stage Receiver) eller till USB-mottagaren (Recording Receiver) som du använder när du vill spela in.

Sändarens mikrofon är diskret monterad på en kort justerbar svanhals som ger dig obegränsade möjligheter att experimentera med ljudbilden. Du får även med fästen för att enkelt kunna montera sändaren på instrumentet.

Detta system kräver ingen fast installation, vilket gör att du enkelt kan flytta det och använda det med olika typer instrument.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.